Metin Uzunoğlu 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 (düzenlendi) Nalburda sandalye ve koltuk ayaklarının altına yapıştırılan yapışkanlı keçeler var hatta a5 boyutlarında satılanlar var istediğinizboyutta kesersiniz. 15 ~20 tl işinizi görür. 23 Eylül 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Onur Bulut yazdı: Dur kardeşim hemen çekip geleyim. Hocam bir şey soracaktım. O parçanın büyüklüğü ne kadar araba önündeki ford logosu kadar var mı Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Ferit Gür yazdı: Hocam bir şey soracaktım. O parçanın büyüklüğü ne kadar araba önündeki ford logosu kadar var mı Yoktur, 4x2 santim falandır.. Belki bu üründe işe yarayabilir. Kalanları kapılara Dalan yapıştırılır.. https://www.techmaster.com.tr/arac-kapi-amortisoru-stoperi-kapi-kapatma-ses-azaltici-10lu-siyah-P25443 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Ferit Gür yazdı: Hocam bir şey soracaktım. O parçanın büyüklüğü ne kadar araba önündeki ford logosu kadar var mı Hayır kardeşim o kadar büyük değil. Ölçüsünü atarım. 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Serkan Toker yazdı: Yoktur, 4x2 santim falandır.. Belki bu üründe işe yarayabilir. Kalanları kapılara Dalan yapıştırılır.. https://www.techmaster.com.tr/arac-kapi-amortisoru-stoperi-kapi-kapatma-ses-azaltici-10lu-siyah-P25443 Bunu da dediler metale iyi yapışıyor plastikte uzun kalmayabilir ekstra yapıştırmam lazım Onur Bulut yazdı: Hayır kardeşim o kadar büyük değil. Ölçüsünü atarım. Eski paspas vardı onu 2 kat kesip yapma fikri var aklımda Yorum bağlantısı
Çözüm Onur Bulut 23 Eylül 2022 Çözüm Paylaş 23 Eylül 2022 Ferit Gür yazdı: Bunu da dediler metale iyi yapışıyor plastikte uzun kalmayabilir ekstra yapıştırmam lazım Eski paspas vardı onu 2 kat kesip yapma fikri var aklımda Kardeşim umarım işine yarar. Ölçü bu şekilde. 1 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Onur Bulut yazdı: Kardeşim umarım işine yarar. Ölçü bu şekilde. Hakkını helal et hocam, uğraştın üşenmedin sağol varol 🙏🏻🙏🏻 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Ferit Gür yazdı: Hakkını helal et hocam, uğraştın üşenmedin sağol varol 🙏🏻🙏🏻 Ne demek kardeşim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bana. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts