İçeriğe Yönlendir

Oem Navigasyon?

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhaba oem yani aracın teyp yuvasına bire bir oturan navigasyonlar hakkında ne düşüyorsunuz ? bir yerde nakıt 3000 e pazarlık ettim her şey montaj cihaz geri görüş kamerası , kamera montajı dahil 

2/16 gb cihaz kullandım tezgahta gayet akıcı hızlı araca bağlanınca sizce hız da yavaşlama olur mu acaba ? kamera , gps anteni vs aparatlar dan bahsediyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

benim premium da orjinal ekipman...

geçen sene güncellemeyi başardıktan sonra çok daha kullanışlı oldu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi
(düzenlendi)

Geri görüş kamerası için bile takılır bence takın gitsin ,rahatlık kamera.Ben clio 4 aracıma aldığım gibi kamerasını bağlattım.sensör bir yere kadar görmek ayrı bir şey.

tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Murat Öngür yazdı:

bağlanınca

Tezgahta birlikte hızlı navigasyon açıp yoğun trafige girince sıkıntı olabiliyorlar. Yetisemiyor navigasyon.

Ses kalitesinde amfi olmadiktan sıradan. Geri görüş kamerası ve genel görsellik fena olmuyor

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

android tabanlı teyp mi? oem navigasyolu teyp mi? 2 ram artık odukça kasılabilir kullanırken, 16 gb hafıza zaten oldukça az eski bir model sanırım bu?

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Çağlar Bayur yazdı:

android tabanlı teyp mi? oem navigasyolu teyp mi? 2 ram artık odukça kasılabilir kullanırken, 16 gb hafıza zaten oldukça az eski bir model sanırım bu?

android 10 du sanırım abi linkini atayım.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-kia-ceed-2012-2018-android-multimedia-navigasyon-kamera-montaj-1026651167/detay

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

oem denince fabrikanın taktığı anlamını taşır, bunlar aksesuar teyp , alınmışken rami yüksek olsun derim

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

2 sene önce alıp bir süre kullandığım Juke ta vardı buna benzer bir multimedya.

özelliklerini veya farklılıklarını bilemiyorum ama Ceed teki ile karşılaştırdığımda hiç memnun kalmamıştım...

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Ahmet Çankaya yazdı:

2 sene önce alıp bir süre kullandığım Juke ta vardı buna benzer bir multimedya.

özelliklerini veya farklılıklarını bilemiyorum ama Ceed teki ile karşılaştırdığımda hiç memnun kalmamıştım...

ceed deki mi daha iyiydi ? özellikleri neler biliyormunuz ? 

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

bir de eski tip andriod olmayan modeller var , onlar nasıldır acaba ? 

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-kia-ceed-orijinal-sifir-1042898987/detay

bu da şuan ki aracımda kullandığım teyp in yeni versiyonu 

bir türlü videosunu bulamadım nette bu teypin

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Murat Öngür yazdı:

bir de eski tip andriod olmayan modeller var , onlar nasıldır acaba ? 

Benim aracımda(fiestada) navimex var 2/16 gb android 6 sürüm. Bana yeterli geliyor ama açıp video izleyeyim internete gireyim vs yapmıyorum. Navigasyon ve klasik araç ayarları radyo vs. 

Sadece uygulama güncelleme ve ilk navigasyon açmak biraz ağır, sonrası gayet yeterli

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Android alınacak.

EN AZ 4GB RAM mutlaka şart. Ne kadar fazla o kadar iyi.

Android Auto desteği kablosuz olacak.

Gerisi aynı zaten. Yazılım güncellemeyi unutun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Sani Gerşon yazdı:

Android alınacak.

EN AZ 4GB RAM mutlaka şart. Ne kadar fazla o kadar iyi.

Android Auto desteği kablosuz olacak.

Gerisi aynı zaten. Yazılım güncellemeyi unutun.

Aşağıdaki ürün fena değil gibi ama işte özellikler artınca fiyatlar da uçuşa geçiyor :) 

https://www.carvocal.com/urun/kia-ceed-android-multimedya-sistemi-2012-2019-2

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Navigasyonda telefon candır. Araçta carplay var ancak yine de telefonda navigasyon daha başarılı. Geri görüş kamerası ise ciddi rahatlık sağlıyor. 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Burayla bir görüşür müsün. Yer Esenler Tekstil Kent. Bana göre çok dürüsttüler. Hem satış hem de, montaj yapıyorlar.

https://www.mixsepet.com/liste/multimedya/araca-ozel-multimedya-navigasyon/?s_stok=1&s_aracmarka=14&s_aracmodel=168

Ben aşağıdaki ürün için gitmiştim. Benim araçta fabrikasyon Pioneer var. Dedikleri şu oldu müzik dinlemeyi seviyorsan değiştirme, bol oyuncaklı birşey istiyorsan, hemen başlayalım montaja.

https://www.mixsepet.com/urunler/hyundai-santa-fe-9-inc-carplay-androidauto-android-multimedya-sistemi_15517/

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Benim araçta fabrikasyon Pioneer var.

hangi serisi? görseli var mı

Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Dünyanın en iyi after market ürünü dahi olsa hız konusunda çok bişey beklememek lazım. Hele hele navigasyon telefonda çalıştığı gibi kesinlikle hızlı çalışmıyor. Fabrikasyon üretimlerde dahi insanlar android auto ya da carplay özelliğini istiyor ki telefondan açabilsin haritaları.

Ben android olmayan multimedya taktırdım, işletim sistemi basit olduğu için ana menü çok hızlı ama navigasyon tırt. Modeli şu: https://www.hepsiburada.com/harward-hr-nd624-double-oto-teyp-bluettoth-sd-cart-cd-navigasyon-am-ve-fm-radio-4x50-watt-pm-HB00000NIL2B

2 sene önce her şey dahil 850tl ye ödemiştim kamera dahil...

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

hangi serisi? görseli var mı

Pioneer FT 910 BT. Makyajlı Santa Fe CM' de fabrikasyon olarak geliyor Abi. Sistem eski ancak, sesi şahane.

pr_01_2.jpg.55aafc5e15249f40de754295dd7b509e.jpg

tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tamer Topaç yazdı:

Pioneer FT 910 BT. Makyajlı Santa Fe CM' de fabrikasyon olarak geliyor Abi. Sistem eski ancak, sesi şahane.

pr_01_2.jpg.55aafc5e15249f40de754295dd7b509e.jpg

sıfır andro verip seni kandırmamış iyi bu

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bendeki Android 32/4gb. Markası denişik ve uçuyor cihaz. 16/2 gb youtube açsa kasar kalır. 

Hız ile birlikte ekran çok önemli. Ips ekran var bendeki cihazda. Güneş altında dahi çok iyi. Sesi zaten başarılı. 

Montajı yapan yer burası. İyi bir esnaf. 4 yıldır görüşürüz kendisi ile. 

PASSAT B8 AND USB BT NAV CARPLAY ANDAUTO KAMERA 4GB RAM İlan No: 1046570322

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Çağlar Bayur yazdı:

sıfır andro verip seni kandırmamış iyi bu

Ben de o göz var mı :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

2 GB tın videolarını izledikten sonra ve bütcem şuan 4 gb da yetmediği için navigasyona ayırdığım bütçe ile ne zamandır yaptırmak istediğim boya işleri vardı arabada onları yaptırmaya karar verdim dün boyacıya bıraktım arabayı ,

ön tampon komple sökülecek boyanacak , sağ arka kapı altı 1 karışa 3 karış kadar mesefa lokal , sağ ön kapı 1 karışa 2 karış lokal yapılacak , sağ maşbiyel avuç içi kadar yamuk var düzeltilecek boyanacak .

toplam 2900 TL dedi 2500 TL Ye anlaştım.  2 iş gününde verecek arabayı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...