Murat Öngür 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Merhaba oem yani aracın teyp yuvasına bire bir oturan navigasyonlar hakkında ne düşüyorsunuz ? bir yerde nakıt 3000 e pazarlık ettim her şey montaj cihaz geri görüş kamerası , kamera montajı dahil 2/16 gb cihaz kullandım tezgahta gayet akıcı hızlı araca bağlanınca sizce hız da yavaşlama olur mu acaba ? kamera , gps anteni vs aparatlar dan bahsediyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 benim premium da orjinal ekipman... geçen sene güncellemeyi başardıktan sonra çok daha kullanışlı oldu... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 (düzenlendi) Geri görüş kamerası için bile takılır bence takın gitsin ,rahatlık kamera.Ben clio 4 aracıma aldığım gibi kamerasını bağlattım.sensör bir yere kadar görmek ayrı bir şey. 21 Eylül 2022 tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 (düzenlendi) Murat Öngür yazdı: bağlanınca Tezgahta birlikte hızlı navigasyon açıp yoğun trafige girince sıkıntı olabiliyorlar. Yetisemiyor navigasyon. Ses kalitesinde amfi olmadiktan sıradan. Geri görüş kamerası ve genel görsellik fena olmuyor 21 Eylül 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 android tabanlı teyp mi? oem navigasyolu teyp mi? 2 ram artık odukça kasılabilir kullanırken, 16 gb hafıza zaten oldukça az eski bir model sanırım bu? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Eylül 2022 Yazar Paylaş 21 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: android tabanlı teyp mi? oem navigasyolu teyp mi? 2 ram artık odukça kasılabilir kullanırken, 16 gb hafıza zaten oldukça az eski bir model sanırım bu? android 10 du sanırım abi linkini atayım. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-kia-ceed-2012-2018-android-multimedia-navigasyon-kamera-montaj-1026651167/detay Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 oem denince fabrikanın taktığı anlamını taşır, bunlar aksesuar teyp , alınmışken rami yüksek olsun derim Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 2 sene önce alıp bir süre kullandığım Juke ta vardı buna benzer bir multimedya. özelliklerini veya farklılıklarını bilemiyorum ama Ceed teki ile karşılaştırdığımda hiç memnun kalmamıştım... Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Eylül 2022 Yazar Paylaş 21 Eylül 2022 Ahmet Çankaya yazdı: 2 sene önce alıp bir süre kullandığım Juke ta vardı buna benzer bir multimedya. özelliklerini veya farklılıklarını bilemiyorum ama Ceed teki ile karşılaştırdığımda hiç memnun kalmamıştım... ceed deki mi daha iyiydi ? özellikleri neler biliyormunuz ? Yorum bağlantısı
Murat Öngür 21 Eylül 2022 Yazar Paylaş 21 Eylül 2022 bir de eski tip andriod olmayan modeller var , onlar nasıldır acaba ? https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-kia-ceed-orijinal-sifir-1042898987/detay bu da şuan ki aracımda kullandığım teyp in yeni versiyonu bir türlü videosunu bulamadım nette bu teypin Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Murat Öngür yazdı: bir de eski tip andriod olmayan modeller var , onlar nasıldır acaba ? Benim aracımda(fiestada) navimex var 2/16 gb android 6 sürüm. Bana yeterli geliyor ama açıp video izleyeyim internete gireyim vs yapmıyorum. Navigasyon ve klasik araç ayarları radyo vs. Sadece uygulama güncelleme ve ilk navigasyon açmak biraz ağır, sonrası gayet yeterli Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Android alınacak. EN AZ 4GB RAM mutlaka şart. Ne kadar fazla o kadar iyi. Android Auto desteği kablosuz olacak. Gerisi aynı zaten. Yazılım güncellemeyi unutun. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Ve 8 çekirdek Octa Core olursa daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Sani Gerşon yazdı: Android alınacak. EN AZ 4GB RAM mutlaka şart. Ne kadar fazla o kadar iyi. Android Auto desteği kablosuz olacak. Gerisi aynı zaten. Yazılım güncellemeyi unutun. Aşağıdaki ürün fena değil gibi ama işte özellikler artınca fiyatlar da uçuşa geçiyor https://www.carvocal.com/urun/kia-ceed-android-multimedya-sistemi-2012-2019-2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Yurdaer Elay yazdı: Aşağıdaki ürün fena değil gibi ama işte özellikler artınca fiyatlar da uçuşa geçiyor https://www.carvocal.com/urun/kia-ceed-android-multimedya-sistemi-2012-2019-2 retro paynırın 1/4 fiyatına o yönden bakınca da sudan ucuz veya 350 avro diyelim rakam ufalsın? 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Navigasyonda telefon candır. Araçta carplay var ancak yine de telefonda navigasyon daha başarılı. Geri görüş kamerası ise ciddi rahatlık sağlıyor. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 22 Eylül 2022 Yazar Paylaş 22 Eylül 2022 Yurdaer Elay yazdı: Aşağıdaki ürün fena değil gibi ama işte özellikler artınca fiyatlar da uçuşa geçiyor https://www.carvocal.com/urun/kia-ceed-android-multimedya-sistemi-2012-2019-2 evet iyiymiş , ama parasıda iyi 2 katı 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Burayla bir görüşür müsün. Yer Esenler Tekstil Kent. Bana göre çok dürüsttüler. Hem satış hem de, montaj yapıyorlar. https://www.mixsepet.com/liste/multimedya/araca-ozel-multimedya-navigasyon/?s_stok=1&s_aracmarka=14&s_aracmodel=168 Ben aşağıdaki ürün için gitmiştim. Benim araçta fabrikasyon Pioneer var. Dedikleri şu oldu müzik dinlemeyi seviyorsan değiştirme, bol oyuncaklı birşey istiyorsan, hemen başlayalım montaja. https://www.mixsepet.com/urunler/hyundai-santa-fe-9-inc-carplay-androidauto-android-multimedya-sistemi_15517/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: Benim araçta fabrikasyon Pioneer var. hangi serisi? görseli var mı Yorum bağlantısı
Süleyman Can 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Dünyanın en iyi after market ürünü dahi olsa hız konusunda çok bişey beklememek lazım. Hele hele navigasyon telefonda çalıştığı gibi kesinlikle hızlı çalışmıyor. Fabrikasyon üretimlerde dahi insanlar android auto ya da carplay özelliğini istiyor ki telefondan açabilsin haritaları. Ben android olmayan multimedya taktırdım, işletim sistemi basit olduğu için ana menü çok hızlı ama navigasyon tırt. Modeli şu: https://www.hepsiburada.com/harward-hr-nd624-double-oto-teyp-bluettoth-sd-cart-cd-navigasyon-am-ve-fm-radio-4x50-watt-pm-HB00000NIL2B 2 sene önce her şey dahil 850tl ye ödemiştim kamera dahil... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hangi serisi? görseli var mı Pioneer FT 910 BT. Makyajlı Santa Fe CM' de fabrikasyon olarak geliyor Abi. Sistem eski ancak, sesi şahane. 22 Eylül 2022 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: Pioneer FT 910 BT. Makyajlı Santa Fe CM' de fabrikasyon olarak geliyor Abi. Sistem eski ancak, sesi şahane. sıfır andro verip seni kandırmamış iyi bu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Bendeki Android 32/4gb. Markası denişik ve uçuyor cihaz. 16/2 gb youtube açsa kasar kalır. Hız ile birlikte ekran çok önemli. Ips ekran var bendeki cihazda. Güneş altında dahi çok iyi. Sesi zaten başarılı. Montajı yapan yer burası. İyi bir esnaf. 4 yıldır görüşürüz kendisi ile. PASSAT B8 AND USB BT NAV CARPLAY ANDAUTO KAMERA 4GB RAM İlan No: 1046570322 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: sıfır andro verip seni kandırmamış iyi bu Ben de o göz var mı Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 2 GB tın videolarını izledikten sonra ve bütcem şuan 4 gb da yetmediği için navigasyona ayırdığım bütçe ile ne zamandır yaptırmak istediğim boya işleri vardı arabada onları yaptırmaya karar verdim dün boyacıya bıraktım arabayı , ön tampon komple sökülecek boyanacak , sağ arka kapı altı 1 karışa 3 karış kadar mesefa lokal , sağ ön kapı 1 karışa 2 karış lokal yapılacak , sağ maşbiyel avuç içi kadar yamuk var düzeltilecek boyanacak . toplam 2900 TL dedi 2500 TL Ye anlaştım. 2 iş gününde verecek arabayı 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts