Çağrı Alaf 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 (düzenlendi) Xmax'ten sonra NMax'e de binmek nasip oldu. Makina sıfır geçen sene alıp garaja atmıştık. Hem para kazanmak için hem de seyehat etmek için çok güzel bir alternatif. Açıkçası beklemediğim kadar memnun kaldım hem gücü yerinde hem de TCS - ABS - KeylessGo - 12V1A soket - Telefonu bluetooth ile bağlamak - hele ki otomatik ayarlanan adaptif valf (VVA) - Start / Stop gibi özelliklerinin olması insanı şımartıyor. Islak yolda arka frene basmaya son. Yol tutuşu da çok güzel contra verirken düşünmüyorum ama buranın asfalt kalitesinin de bu olayda etkisi var. Deposunu 10 dolara fullüyorum. Geçen senenin parası ile 5500AUD ödedik. 21 Eylül 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 Eylül 2022 Yazar Paylaş 21 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel görünüyor. TGS ne ? Oraya yanlış yazmışım TCS olacak doğrusu abi. Traction Control - Çekiş Kontrol Sistemi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel görünüyor. TGS ne ? TCS olabilir, çekiş kontrol sistemi gibi düşünüyorum. Güle güle kullanın güzel alet:) 1 Yorum bağlantısı
Onur Doğan 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 10 Birime depo fulleyecek zamanları bize de göster Ya rab Makine güzel, arkadaşımda da var aynısı çok memnun. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Marka model alalım Yamaha Nmax abi. İronmax de zalımdır bu arada 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 oralarda motorla gitmek konforlu oluyor mu? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 Eylül 2022 Yazar Paylaş 21 Eylül 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: oralarda motorla gitmek konforlu oluyor mu? Burada tüm taşıtlar konforlu aslında abi. Herkes birbirine eyvallah çekiyor - geldim geleli 2 kere korna sesi duydum desem yalan olur, bir kere duydum o da Türk'tü. 1903BJK diye plakası vardı. Trafik nadir oluyor cezalar ise kredi çektirecek cinsten. Kırmızı ışık bu hafta "Double Demerits" olduğu için 960 dolar gelecek hafta 480 dolara tekrar düşecek. Bu haftanın kuralına göre 2 kırmızı ışık ihlaline ehliyet 3 seneliğine alınıyor ve 2000 dolar cash cezası da cabası. 21 Eylül 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Çağrı Alaf yazdı: Herkes birbirine eyvallah çekiyor o değil de hava şartları sıcağı veya yağmurlu günlerde motor biraz zorluyor mu Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 Eylül 2022 Yazar Paylaş 21 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: o değil de hava şartları sıcağı veya yağmurlu günlerde motor biraz zorluyor mu Ben motora yaklaşım olarak sordun sandım. Şu an burada ilkbahar ve bu sene çok yağmur bekleniyor ancak şimdilik görünürde bir şey yok. Hava durumu uygulamaları zaten ansızın gelecek yağmur konusunda bizi uyarıyor ona göre toplu taşıma ya da araba kullanıyoruz. Havası şimdiye kadar bir zahmet çıkarmadı bana ancak arkadaşlarımın demesine göre kesin çıkaracak. 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Çağrı Alaf yazdı: Burada tüm taşıtlar konforlu aslında abi. Herkes birbirine eyvallah çekiyor - geldim geleli 2 kere korna sesi duydum desem yalan olur, bir kere duydum o da Türk'tü. 1903BJK diye plakası vardı. Trafik nadir oluyor cezalar ise kredi çektirecek cinsten. Kırmızı ışık bu hafta "Double Demerits" olduğu için 960 dolar gelecek hafta 480 dolara tekrar düşecek. Bu haftanın kuralına göre 2 kırmızı ışık ihlaline ehliyet 3 seneliğine alınıyor ve 2000 dolar cash cezası da cabası. Keşke burda da öyle olsa. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Burada tüm taşıtlar konforlu aslında abi. Herkes birbirine eyvallah çekiyor - geldim geleli 2 kere korna sesi duydum desem yalan olur, bir kere duydum o da Türk'tü. 1903BJK diye plakası vardı. Trafik nadir oluyor cezalar ise kredi çektirecek cinsten. Kırmızı ışık bu hafta "Double Demerits" olduğu için 960 dolar gelecek hafta 480 dolara tekrar düşecek. Bu haftanın kuralına göre 2 kırmızı ışık ihlaline ehliyet 3 seneliğine alınıyor ve 2000 dolar cash cezası da cabası. bizim memlkette uygulasan bunu ehliyetli adam kalmaz. 21 Eylül 2022 tarihinde Adem Kazıl tarafından düzenlendi 3 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Çağrı benim kuzen de Avustralya'da. Sydney'den Queensland'e geçti diye biliyorum. Birbirinize yararınız dokunacaksa tanıştırayım. Bekar olsam ben de giderdim oraya.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Eylül 2022 Paylaş 22 Eylül 2022 Motor bana göre degil ya.. Elim durmaz huysuzam 😏 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Emre Şimşek yazdı: Çağrı benim kuzen de Avustralya'da. Sydney'den Queensland'e geçti diye biliyorum. Birbirinize yararınız dokunacaksa tanıştırayım. Bekar olsam ben de giderdim oraya.. Özelden yazacağım abi sana bunun hakkında çok teşekkür ederim. ^^ Valla benim de aklımda evlilik planları varken direkt bir daha bu fırsat ele geçmez diyerek geldim buraya. Bireysel hareket etmek ile yuvayı hareket ettirmek arasında çok fark var. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Eylül 2022 Paylaş 23 Eylül 2022 Çağrı Alaf yazdı: Özelden yazacağım abi sana bunun hakkında çok teşekkür ederim. ^^ Valla benim de aklımda evlilik planları varken direkt bir daha bu fırsat ele geçmez diyerek geldim buraya. Bireysel hareket etmek ile yuvayı hareket ettirmek arasında çok fark var. İyi kaçmışsın 😬 Ordan evlenirsin istersen Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 Kasım 2022 Yazar Paylaş 5 Kasım 2022 Motosikletin ne kadar sahadan uzak duracağı belli değil. Ben 3 ay yataktayım, ameliyattan 3 gün önce çıktım yeni kendime gelebildim. Artık sol bacakta kemik yerine titanyum var benimle birlikte mezara kadar gidecek. Hayatımda hiç bu kadar fiziksel acı hissetmemiştim. 1 8 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Çok geçmiş olsun. Cümleten Kazasız Belasız 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Çok büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Kasım 2022 Paylaş 5 Kasım 2022 Kaza nasıl oldu Çağrı. Yandan araba mı çarptı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts