İçeriğe Yönlendir

Araç Kayıt Kamerası 70Mai 1s

Murat Azalma

Recommended Posts

Murat Azalma

Araç kayıt kamerası almak istiyorum . özellikle kamyonetten sonra dağ bayır gezerken kayıt yapsın diye istiyorum. park halinde kayda gerek yok. bütçe 1500 TL. aşağıdaki ürünü buldum ama anladığım konular değil. tavsiye edebileceğiniz marka modellere ihtiyacım var. forumda 2020 konuları var ama güncel ürünler için yeniden konu açayım dedim. 

https://www.trendyol.com/xiaomi/70mai-1s-arac-kamerasi-global-versiyon-p-32708958?boutiqueId=61&merchantId=218495

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

link attığınız ürünü palioda günlük araçta kullanıyorum bence alınabilir. görüntü kalitesi gece ve gündüz olarak yeterli.

Xiaomi 70mai Pro Plus Akıllı Araç Içi Kamera A500s 140  Gps olmadan bunuda diğer araçta kullanıyoruz bu iki üründen de memnunum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Ben 2. el aldım başka bir marka. Temizini denk getirirseniz yarı fiyatına gelebiliyor

Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Murat Sürmeli yazdı:

Ben 2. el aldım başka bir marka. Temizini denk getirirseniz yarı fiyatına gelebiliyor

Hangi marka model almıştınız ? memnun musunuz ? bende onu araştırayım

Yorum bağlantısı
Murat Azalma

https://www.hepsiburada.com/mai-70mai-dash-cam-a400-1-set-arac-kamerasi-siyah-p-HBCV000014COXU

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-70mai-a500-s-pro-plus-dahili-gps-arac-kamerasi-pm-HB000018JITX

Bu iki ürün arasından tercihiniz hangisi olurdu?

birinde ekran lcd olarak mevcut. diğerinde ekran yok ama arka kamera dahil geliyor. 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

benim kullandıgımdan.. Ben cok memnunum.. Tek sevmedigim yanı lenste cam parlaması.. cogu markada ayni problem var zaten.. 

Son güncelleme sonrası en ufak kasiste dahi emergency video modunda..  Bi ara ayarını düzeltmem lazım.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Murat Azalma yazdı:

https://www.hepsiburada.com/mai-70mai-dash-cam-a400-1-set-arac-kamerasi-siyah-p-HBCV000014COXU

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-70mai-a500-s-pro-plus-dahili-gps-arac-kamerasi-pm-HB000018JITX

Bu iki ürün arasından tercihiniz hangisi olurdu?

birinde ekran lcd olarak mevcut. diğerinde ekran yok ama arka kamera dahil geliyor. 

Pilsiz bakarım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Murat Azalma yazdı:

Hangi marka model almıştınız ? memnun musunuz ? bende onu araştırayım

Viofo A119 V3 almıştım hocam sarı siteden. Gayet memnunum

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

70mai A500S Pro Plus tavsiye ederim 1500 civarında fiyatı. Dahili GPS ve arka kamera girişi mevcut.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Alpay Sumer yazdı:

benim kullandıgımdan.. Ben cok memnunum.. Tek sevmedigim yanı lenste cam parlaması.. cogu markada ayni problem var zaten.. 

Son güncelleme sonrası en ufak kasiste dahi emergency video modunda..  Bi ara ayarını düzeltmem lazım.. 

Ön camlar için olan uv cam filmi al ufacık. Yapıştır lense 

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma

70 mai a400 aldım. arka kamerası ile birlikte olduğu için mantıklı geldi. class10 128gb hafıza kartı aldım ayrıca. ilerleyen dönemde park kayıt modülü de almayı planlıyorum. bugün kargo gelecek. kayıtları paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Murat Azalma
(düzenlendi)

Ürün geldi. kutu içeriğinin resmini ekledim. 2 adet arka 2 adet ön cam için elektrostatik bant göndermişler. 1 adet kablo döşemek için kemik göndermişler. 1 arka 1 de ön kamera için yedek bant göndermişler.

20220923_120301.jpg

tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Eşimin aracı için temmuz Ayında 700 TL'ye almıştır. Sorunsuz çalışıyor. Çekim kalitesi gayet iyi. Kapasitörlü model olmadığı için güneş altında bırakmamaya özen göstermek lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Rıdvan Ergün yazdı:

Kapasitörlü model olmadığı için güneş altında bırakmamaya özen göstermek lazım.

Yaz mevsiminde güneşte kalırsa ne gibi zarar görür ? 

Yorum bağlantısı
Murat Azalma
(düzenlendi)

https://youtu.be/E20Gacgw6LQ

Bu ilk deneme çekimi.

Ayrica 3 dk video yaklaşık 620 mb

Videoda ses yok. Sesli kaydi kapattım 

Screenshot_20220923-193801_Video Player.jpg

tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammet  Ölmez
Murat Azalma yazdı:

Piller aşırı sıcağı sevmiyorlar.

Görüntü güzel, hayırlı olsun.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
Murat Azalma yazdı:

Pil şişiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Murat Azalma

Şimdi bu araç kamerası ile çektiğim videoları youtube gibi sosyal medya kanallarına yükleyebilir miyim? diğer araçlar , plakaları ve insanların görünmesi kvkk gereği bir sorun teşkil eder mi?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Azalma yazdı:

Şimdi bu araç kamerası ile çektiğim videoları youtube gibi sosyal medya kanallarına yükleyebilir miyim? diğer araçlar , plakaları ve insanların görünmesi kvkk gereği bir sorun teşkil eder mi?

ben çok yükledim. Polis kapımı çalmadı henüz

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

henüz

Menü > telefon> numara çevir > 155 > aranıyor 155 ... :D 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Murat Azalma yazdı:

Menü > telefon> numara çevir > 155 > aranıyor 155 ... :D 

Ekim ayı toplanma yeri, metris :) burada çok var kamera kayıtlarını paylaşan. Bir şey olmuyor. Kimse uğraşmıyor ihbarla sanırım

Zaten her yer kamera olmuş. Hangisiyle uğraşacak kişi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ekim ayı toplanma yeri, metris :) burada çok var kamera kayıtlarını paylaşan. Bir şey olmuyor. Kimse uğraşmıyor ihbarla sanırım

Zaten her yer kamera olmuş. Hangisiyle uğraşacak kişi 

O halde bir kaç video atayım youtube üzerinden. yeni kamera almanın hevesiyle bir kaç tane atar sonra unuturum muhtemelen

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Cihat Küçükay yazdı:

Bende bunu kullanıyorum. Güzel kameradır.

yanlış hatırlamıyorsam geçen sene falan  Çinden Ddpai Mola N3 almıştınız .(Olgu Beyin tavsiyesi ile) ben de almıştım ama bozuldu. zannediyorum bu paylaştığınız o kamera değil. Bir de bu kameraya gps eklenebiliyor mu ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...