Mustafa Boz 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Bugün aracımın motorunu genel olarak kontrol ederken fotoğrafta gözüken çıkıştan hava çıkıyor benzin kokusu geliyor bu çıkışta herhangi bir bağlantı olması gerekiyor mu olmamasının zararı var mıdır araç 2008 model Focus 1.6 ti-vct Yorum bağlantısı
Alpay Köse 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Slm.orada hava filtresine giden bir hortum olması gerekiyor.benim araçta öyle.yağ buharını tahliye amaçlı diye biliyorum.belki daha iyi bilen arkadaşlar yazarlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Oradan bir boru çıkar ve hava filtresi kutusuna girer. Girdiği yerde bir sünger olur ve çıkan yağ buharındaki yağı bu filtre süzerek kalan hava tekrar yakılmak üzere yanma odasına girer. Amaç bu sadece. 1 Yorum bağlantısı
Barış Özarslan 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 (düzenlendi) Mustafa Boz yazdı: Bugün aracımın motorunu genel olarak kontrol ederken fotoğrafta gözüken çıkıştan hava çıkıyor benzin kokusu geliyor bu çıkışta herhangi bir bağlantı olması gerekiyor mu olmamasının zararı var mıdır araç 2008 model Focus 1.6 ti-vct Bazen yağ yakıp duman atan araçta o boruyu oradan çıkartırlar egzoz dan duman attığı belli olmasın diye ama sizinkinin durumu farklı da olabilir .. 18 Eylül 2022 tarihinde Barış Özarslan tarafından düzenlendi . 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 18 Eylül 2022 Yazar Paylaş 18 Eylül 2022 Motor revize edilmişti takılmadı muhtemelen bir ara taktırayım o zaman Yorum bağlantısı
Enes Ayan 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 (düzenlendi) Gün geçmiyorki bir şey daha görmeyelim. Gerçekten usta hatası ise Allah aşkına şu nasıl takılmaz ya anlamıyorum gerçekten. 18 Eylül 2022 tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts