İçeriğe Yönlendir

Külbütör Kapağı Havalandırma Çıkışı

Mustafa Boz

Recommended Posts

Mustafa Boz

Bugün aracımın motorunu genel olarak kontrol ederken fotoğrafta gözüken çıkıştan hava çıkıyor benzin kokusu geliyor bu çıkışta herhangi bir bağlantı olması gerekiyor mu olmamasının zararı var mıdır 

araç 2008 model Focus  1.6 ti-vct 

18119866-7291-4970-BA0F-95EB8554E2D2.jpeg

Yorum bağlantısı
Alpay Köse

Slm.orada hava filtresine giden bir hortum olması gerekiyor.benim araçta öyle.yağ buharını tahliye amaçlı diye biliyorum.belki daha iyi bilen arkadaşlar yazarlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

Oradan bir boru çıkar ve hava filtresi kutusuna girer. Girdiği yerde bir sünger olur ve çıkan yağ buharındaki yağı bu filtre süzerek kalan hava tekrar yakılmak üzere yanma odasına girer. Amaç bu sadece.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Özarslan
(düzenlendi)
Mustafa Boz yazdı:

Bugün aracımın motorunu genel olarak kontrol ederken fotoğrafta gözüken çıkıştan hava çıkıyor benzin kokusu geliyor bu çıkışta herhangi bir bağlantı olması gerekiyor mu olmamasının zararı var mıdır 

araç 2008 model Focus  1.6 ti-vct 

18119866-7291-4970-BA0F-95EB8554E2D2.jpeg

Bazen yağ yakıp duman atan araçta o boruyu oradan çıkartırlar egzoz dan duman attığı belli olmasın diye ama sizinkinin durumu farklı da olabilir ..

tarihinde Barış Özarslan tarafından düzenlendi
.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Enes Ayan
(düzenlendi)

Gün geçmiyorki bir şey daha görmeyelim. Gerçekten usta hatası ise Allah aşkına şu nasıl takılmaz ya anlamıyorum gerçekten. 

tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...