Ahmet Çalışkan 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Merhaba, Samsung telefonumun hafızası dolmak üzere. Biraz yer açmak istiyorum. Telefonda kızıma ait bi bölüm ve bu bölümde de en az 30 tane oyun var telefonda temizlik yaparken oynadığı oyunları silmek istemiyorum. Hangi oyunlar az oynanmış, hangi uygulamalar az kullanılmış, bunları bi grafik gibi görme şansım var mı acaba? Oynamadıklarını, kullanmadıklarımızı sileyim diye. Daha önce görmüştüm böyle bir şey ama neredeydi bulamadım. Bilenler yardımcı olabilirse sevinirim Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Ayarlar Cihaz ve pil bakımı Hafıza Denetleme bittikten sonra biraz altta "yakin zamanda kullanılmayan uygulamalar" kısmına girince görebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan 17 Eylül 2022 Yazar Paylaş 17 Eylül 2022 Öner Kurukuz yazdı: Ayarlar Cihaz ve pil bakımı Hafıza Denetleme bittikten sonra biraz altta "yakin zamanda kullanılmayan uygulamalar" kısmına girince görebilirsin. Oyunların hepsiyle de oynuyormuş, teşekkürler 😂 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Ahmet Çalışkan yazdı: Hangi oyunlar az oynanmış, hangi uygulamalar az kullanılmış, silinen oyun en kıymetli oyun oluyor genelde 1 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Oyun silmek yerine hafıza kartı almak lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Oyun silmek yerine hafıza kartı almak lazım. akıllı telefonlar çok akıllı, hafıza kartına app kurdurmuyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 Benim telefon çok akıllı, hafıza dolunca yer açmak kullanmadığın uygulamaları silelim mi diye soruyor. Hatta ara ara uzun zamandır kullanmadığın uygulamaların izinlerini kaldıralım mı diye de soruyor. 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: silinen oyun en kıymetli oyun oluyor genelde Oyunların bazıları SD karta taşınmaya izin veriyor. Ama telefonlarda daha çok fotoğraf ve videolar yer kaplar. Tabi telefon seçerken buna da dikkat etmek lazım. Yoksa bulut hesaplara çeşitli dolaresler de bağlamak gerekebilir. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts