Tansu Kalafatoğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: düşünüyorudm sadece ve kendim için diyordum yahu yok ama olmaz, ben elektürüklü alıcam evden şarj imkanı var mı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evden şarj imkanı var mı şundan şart, yoksa hızlı şarja gidicez haftada bir Mehmet Göktürk yazdı: SKYWELL ? doğuda çok populer ve yok satıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-2020-model-citroen-c5-aircross-dizel-otomatik-shine-1039617004/detay Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: şundan şart, yoksa hızlı şarja gidicez haftada bir doğuda çok populer ve yok satıyormuş. hızlı şarjın kwh’i 10 lira. Ortalama 15kwh yakan bi elektrikli km’de 1,5 lira yakar. Bu da hesaplanıyor değil mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hızlı şarjın kwh’i 10 lira. Ortalama 15kwh yakan bi elektrikli km’de 1,5 lira yakar. Bu da hesaplanıyor değil mi yooo 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: yooo Artık latte içerken bedava şarj yok Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: hızlı şarjın kwh’i 10 lira. Ortalama 15kwh yakan bi elektrikli km’de 1,5 lira yakar. Bu da hesaplanıyor değil mi hızlı şarj para tuzağı zaten, elektirkli araç evde 220 voltla dolacak, hızlı şarj ancak uzun yolda yada acil durumda kullanılacak. şuanki ilkel teknolojiyle ancak şehir içi ve pili her akşam şlarj ederek anca kullanırsın, pil yarıya gelmeden dolduracaksınki idare etsin, yok ben uzun yol yaparım diyorsan şuanki arabam hem daha ekonomik hemde daha önce variyorum hedefe. 17 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: hızlı şarj para tuzağı zaten, elektirkli araç evde 220 voltla dolacak, hızlı şarj ancak uzun yolda yada acil durumda kullanılacak. şuanki ilkel teknolojiyle ancak şehir içi ve pili her akşam şlarj ederek anca kullanırsın, pil yarıya gelmeden dolduracaksınki idare etsin, yok ben uzun yol yaparım diyorsan şuanki arabam hem daha ekonomik hemde daha önce variyorum hedefe. Sürekli uzun yol mu yapıyorsun? Tansu Kalafatoğlu yazdı: hızlı şarjın kwh’i 10 lira. Ortalama 15kwh yakan bi elektrikli km’de 1,5 lira yakar. Bu da hesaplanıyor değil mi 3.7 ev soketi en uygunu.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Artık latte içerken bedava şarj yok onu yutbr lara anlatsınlar teknik yorucu olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: onu yutbr lara anlatsınlar teknik yorucu olur Yarın akşamüstü latte içebilirim maslakta. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Sürekli uzun yol mu yapıyorsun? 3.7 ev soketi en uygunu.. yok çok ender, genelde kullanım şehir içi, en fazla da 20-30 km çevrede git gel bazen, pek kullanmıyorum araba ama kullanınca kalabalık oluyoruz o yüzden şuanki arabamdan küçük güçsüz ve donanımsız asla olamaz elektrikli araç, zoe bile zor olur aslında, skywell olur togg olur neyse durum böyle olunca yer sorunu olmasa her türlü bana elelktrikli olurdu, takardım evdeki fişe. 17 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Bu alınır yahut benzeri 2ton üstünde miydi bunun ağırlığı? Ali Cihangiroğlu yazdı: takardım evdeki fişe. kapalı garajım olacak en son alacağım şey pilli araba Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2ton üstünde miydi bunun ağırlığı? kapalı garajım olacak en son alacağım şey pilli araba Kapalı garaj şart değil şahsi otoparkın olsun yeter. 22 kw şarj için bina ana hattı 4x16 mm2 yeterli oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: 2ton üstünde miydi bunun ağırlığı? kapalı garajım olacak en son alacağım şey pilli araba yok bu 600kg L7 sınıfı DRIVE: Electronically controlled 4-wheel drive recuperating electric motors and an output of > 1,000 Nm torque. BATTERY: Up to 45 kWh in total, of which 15 kWh are permanently installed. Optionally expandable with exchangeable batteries by another 30 kWh. MORE DATA: Vehicle length approx. 3,945 mm, width approx. 1,690 mm, height approx. 1,930/1,990 mm. Empty weight approx. Empty weight approx. < 500 - 800 kg without batteries / people / load. Total continuous rated output of the motors approx. 15 kW. Maximum output approx. 56 kW. Permissible total weight approx. 1,600 kg. Load volume up to 5.3 m³ (depending on the module). Solar foil surface up to 6 m², depending on the module. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: şahsi otoparkın olsun yeter. bizim buralarda duvar kapı yoksa otoparklardaki saksıları bile çalıyorlar priz kaplo falan görürlerse sabaha çıkmaz Mehmet Göktürk yazdı: bu 600kg L7 sınıfı olması gereken vw bus a çok benzemiş bu edit: hocam pilsiz ağırlıkmış o vesile ile bu tip arabaların tam teknik detayları neden böyle hep gizli Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: bizim buralarda duvar kapı yoksa otoparklardaki saksıları bile çalıyorlar priz kaplo falan görürlerse sabaha çıkmaz olması gereken vw bus a çok benzemiş bu edit: hocam pilsiz ağırlıkmış o vesile ile bu tip arabaların tam teknik detayları neden böyle hep gizli L7 de pilsiz kanun.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: L7 de pilsiz kanun.. pilli ağırlığı da yazsınlar ama, süs bitkisi mi bu yola çıkacağım araba kaç kg bilmiyorum , bizdeki 16 yaş ehliyetine uıygun ağırlıkta mini araba yok üretimde 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 17 Eylül 2022 Yazar Paylaş 17 Eylül 2022 Hasan Karabekiroglu yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-citroen-2020-model-citroen-c5-aircross-dizel-otomatik-shine-1039617004/detay Tiguan harici istemiyorum. Farklı markalara bakarsam karar verip alamam Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim 2022 Paylaş 12 Ekim 2022 Konuyu canlandırayım. Ne oldu alabildiniz mi? Benim ikinci Tiguan 15000 km''yi geçti. Çok memnunum. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 13 Ekim 2022 Yazar Paylaş 13 Ekim 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Konuyu canlandırayım. Ne oldu alabildiniz mi? Benim ikinci Tiguan 15000 km''yi geçti. Çok memnunum. Daha alamadım. Elimdeki 2 arabanın en azından birinden kurtulmam lazım. Connect van'ı satılığa çıkardım ne arayan oldu ne soran. Yorum bağlantısı
Recommended Posts