Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: anlatılmaz yaşanır mikrodalgada su kaynatma videosu elimde imza bir dost Deney başarılıdı idi ama. 😅 Yani hiç bir şey patlamadı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yani hiç bir şey patlamadı bilimsel kurallara uyunca birşey olmaz tabii, bıraksak cd leri deneyecekti fırında 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: bilimsel kurallara uyunca birşey olmaz tabii, bıraksak cd leri deneyecekti fırında Onun işi denemek.. Sonucunu saniye düşümez.. 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 herşeyin robotunu destekliyorum hocam güle güle kullanın. robot süpürgeye sildirip süpürtüyorum 2 haftada bir filanda biz temizlik yapıyoruz ama inanın birşey çıkmıyor bizim temizlikte o kadar iyi temizliyor Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: nasıl bir ortamsa artık. ne yani anahtarı olan ev benim sayılır sıcacık ev çorapla mı oturalım biri mutfak ta biri salon da olmasa iyi olur tabi 3 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Bunlar nasıl oluyor da düşmüyor teknolojisi nedir. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Nihat Palolu yazdı: Kova ve sürekli bez yıkamakla uğraşmıyorsun. yok öyle birşey, nemli bez alıyorsun, cam sili fısfıslayıp çek çekle çekiyorsun be beze siliyorsun, ne kovası ne suyu arkadaş, arabamı yıkıyorsun İlkay Başaran yazdı: Nerede olduğunun farkında olmayan alzhaymırlı ve her kapanışta harita unutan robot süpürge kullanırken öyle demiyorsun ama Ali abi. yooo benim süpürge unutmuyorki, şuan uykuda ve haritası hafızada, istediğim yere yollarım temizler döner, tüm evi süpür der rastgele başlatırsam o zaman yeni harita yapar ve 1 sn sürer, aşırı zekalı ne alzaymırı sürekl Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: yok öyle birşey, nemli bez alıyorsun, cam sili fısfıslayıp çek çekle çekiyorsun be beze siliyorsun, ne kovası ne suyu arkadaş, arabamı yıkıyorsun Bizim camları silmeye gel sırf egzoz isi. Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: buda kullanışsız, cam elle silinir boşa uğraşmayın, paraya yazık hele bu devirde... Camı elle silerken düşüp ölen 30'lu yaşlardaki temizlik işçisinin tazminatı en az BİR MİLYON TL tutar, onu söyleyeyim. Bırakın kirli kalsın. 16 Eylül 2022 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 (düzenlendi) Rıdvan Ergün yazdı: Camı elle silerken düşüp ölen 30'lu yaşlardaki temizlik işçisinin tazminatı en az BİR MİLYON TL tutar, onu söyleyeyim. Bırakın kirli kalsın. uzatmalı çek çeki neden öneriyorum sandınız, gayet rahat ve güvenli, süngerini ısla, camı sil, ters tarafıyla çek kendine doğru bittiii 16 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2022 Yazar Paylaş 16 Eylül 2022 Alet geldi. Kullandım. Gayet iyi. Tavsiye edilir. içinde 4 set havlu var. normal havlu bezinden de yuvarlak kesip dikilebilir. zaten satılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Güle güle kullan hocam.. Nasıl çalışıyor anlatsana bize Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2022 Yazar Paylaş 16 Eylül 2022 Cama vakumla tutunuyor. Kenarları kendi buluyor camsil püskürte püskürte ilerliyor. Vileda havlu başlık gibi bone başlıkları var. İç dış her yeri yapıyor. Banyo yer laminant vs de silebilir. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Eylül 2022 Yazar Paylaş 16 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Sırt keseler bu valla. Kupa çekiyor gibi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Kupa çekiyor gibi Hacamat yaptırırız buna. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Hayırlı olsun, sırt kese iyiymiş, hacamat olmayalım sonra... 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 https://www.pensil.com.tr/urun/pensil-ayarlanabilir-ekstra-cam-silecegi-profil-araligi-24-mm/9 Ben bundan.... Pardon... Hanım bundan kullanıyor... Gayet başarılı, güzel ürün... Biraz köşelerde bırakıyor ama olsun... 18mm camda hiç bir zaman tutmama durumu yaşamadık... Mıknatıslar çok güçlü olduğu için parmaklara falan dikkat etmek lazım... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Cama vakumla tutunuyor. Kenarları kendi buluyor camsil püskürte püskürte ilerliyor. Vileda havlu başlık gibi bone başlıkları var. İç dış her yeri yapıyor. Banyo yer laminant vs de silebilir. elektrik kablosu dışında güvenlik ipi yok mu Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Mehmet Bey hayırlı olsun. Ne kadar alanı ne kadar sürede temizlediği konusunda bilgi verebilir misiniz. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Cama vakumla tutunuyor. Kenarları kendi buluyor camsil püskürte püskürte ilerliyor. Vileda havlu başlık gibi bone başlıkları var. İç dış her yeri yapıyor. Banyo yer laminant vs de silebilir. kesin ip var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: elektrik kablosu dışında güvenlik ipi yok mu Önceki versiyonda vardı. Bu versiyonda ikisini birleştirmişler elektrik kablosunun diğer ucunda halat ve kanca var bir yere takmak için, içinde de fiber ip var. tek kabloya dönmüş. Gerçi düşmesi neredeyse mümkün değil ama düşünce asıl birinin kafasını kırmasın diye önemli. Rıdvan Ergün yazdı: Mehmet Bey hayırlı olsun. Ne kadar alanı ne kadar sürede temizlediği konusunda bilgi verebilir misiniz. Ölçmedim ama bi metrekare değeri vardı sanırım. en yukardaki tanııtım videolarına bi bakın. Başında beklemiyorsunuz. O açıdan çok iyi. Dükkan felan için bence ideal. Doğan Arşiray yazdı: kesin ip var içinde ip var kablonun. ucunda da karabina ve kanca düzeni kırmızı ip kısmı var. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts