İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2 - Gösterge Işık Problemleri

Mustafa HANÇER

Recommended Posts

Mustafa HANÇER

Aracım FORD FOCUS 1.6 tdci Ghia  hareket halindeyken birden el freni ışığını yakıyor  gösterge panelinde sinyalleri yapmadığını gösteriyor fakat dışardan bakınca yanıyor veya uzun farları yanmıyor olarak gösteriyor dışardan yanıyor  bu neyden kaynaklı olabilir şöyle birşeyde yapıyor  30 dakika boyunca araçla yol katedip durduğum an hersey tekrar devreye giriyor bilgisi olan var mıdır ? 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Gösterge tablonuzda temassızlık var diye düşünüyorum. İkamet ettiğiniz ilde gösterge ve abs beyni tamiri ile uğraşan bir yerde kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.  

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Gösterge arızası gibi duruyor, soğuk lehim denen olay olmuş sanırım tablonun kartında. Oto elektik-elektronikçi görmeli

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Bir kaç sene öncesine kadar Tempra ve tipoların bu tür sıkıntılarında ampulleri atıp yerine şerit LED takardım cillop gibi olurdu 

received_1452694364787981.jpeg

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Sizin sorun gösterge paneli bağlantı kısmında. Geçen ay başıma geldi gösterge panelindeki lehimleri yenileterek sorundan kurtuldum.

Sorun şu gösterge panelinde söket giriş yeri var. o soketin bağlı olduğu ayaklardaki lehinler çatlıyor ve zamanla arıza veriyor.

Youtube kanalında gösterge nasıl sökülür videoları var. Göstergeyi sökerek lehimleri yenileyeceksin. Ben televizyon tamircisine yeniletmiştim. Para bile almadı.

• Teşekkür 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...