Mustafa HANÇER 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Aracım FORD FOCUS 1.6 tdci Ghia hareket halindeyken birden el freni ışığını yakıyor gösterge panelinde sinyalleri yapmadığını gösteriyor fakat dışardan bakınca yanıyor veya uzun farları yanmıyor olarak gösteriyor dışardan yanıyor bu neyden kaynaklı olabilir şöyle birşeyde yapıyor 30 dakika boyunca araçla yol katedip durduğum an hersey tekrar devreye giriyor bilgisi olan var mıdır ? Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Gösterge tablonuzda temassızlık var diye düşünüyorum. İkamet ettiğiniz ilde gösterge ve abs beyni tamiri ile uğraşan bir yerde kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Gösterge arızası gibi duruyor, soğuk lehim denen olay olmuş sanırım tablonun kartında. Oto elektik-elektronikçi görmeli 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Bir kaç sene öncesine kadar Tempra ve tipoların bu tür sıkıntılarında ampulleri atıp yerine şerit LED takardım cillop gibi olurdu Yorum bağlantısı
Metin Çilo 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Sizin sorun gösterge paneli bağlantı kısmında. Geçen ay başıma geldi gösterge panelindeki lehimleri yenileterek sorundan kurtuldum. Sorun şu gösterge panelinde söket giriş yeri var. o soketin bağlı olduğu ayaklardaki lehinler çatlıyor ve zamanla arıza veriyor. Youtube kanalında gösterge nasıl sökülür videoları var. Göstergeyi sökerek lehimleri yenileyeceksin. Ben televizyon tamircisine yeniletmiştim. Para bile almadı. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts