Erdem Doğan 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bi yabancı bulsam ilk ben alırım Sen yabanciyi al araba kolay Mert Gülkokan yazdı: benim birader magdeburg ta ama araç alma ihtiyacı duymuyor şu an toplu taşıma ve xiaomi mi pro scooter yetiyor elektrikli Orayi nerden bulmus ya. En yakin havalimani 5 saat ev alsin bari ucuzdur oralarda Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 Bak yine Almanya hayranlığım kabarıyor. Bende bizi kiskanmalarini kiskaniyom Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bak yine Almanya hayranlığım kabarıyor. Bende bizi kiskanmalarini kiskaniyom O zaman seni kendi silahinla vuruyorum Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ford-focus-lim-st-170-bi-xenon-leder-sauber/2256312403-216-4670?utm_source=copyToPasteboard&utm_campaign=socialbuttons&utm_medium=social&utm_content=app_ios Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 4 Kasım 2022 Yazar Paylaş 4 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: orada kalıcı değil ücretsiz yüksek lisansı magdeburg da yaptı ardından viyanadan iş buldu ancak avusturya diyor ki senin viyanada iş bulman burada oturabilmen anlamına gelmez dedi ve şirketinden de hesap sordu bizde bu kadar bilgisayar mühendisi varken elin Türk'ünü neden işe alıyorsun diye de rapor istiyor sonuç olarak 60 puanda kaldı ve red yedi Şirkette sen yazılımcısın dünyanın her yerinde çalışabilirsin diyor Almanyada şu an ve 2 sene sonra Almanyadan oturma izni alacak Sevgilisi de İngilizce sınavından geçti ve Almanyadan yüksek lisans ayarlamaya çalışıyor Magdeburg diye de küçümsememek lazım Intel dünyanın en büyük çip üretim fabrikasını kuruyor magdeburga şu an inşaat halinde ve işe alımlar var bana da gönderdi başvur diye 2026 da faaliyete geçecekmiş Bildigim kadariyla calisma vizesi oturma iznini de kapsiyor. Avusturya da farkli mi bu isleyis? İs buldugu firma calisma izni cikartmiyor mu? Almanyada okul bitti ise hangi vize ile kaliyor?Oturma izni derken süresiz oturumdan mi bahsediyorsun? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2022 Paylaş 4 Kasım 2022 avusturya evin kçük belası zaten zamanında tüm evropada savaşı da bunlar çıkarmıştı, burunları havadadır Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Haziran 2023 Yazar Paylaş 8 Haziran 2023 Bir türlü zaman ayirip ilgilenemedik. Eksiklerini parca parca giderdik. Bi ara kullanirim diyordum ama kismet olmadi. Ilana koymadan müsteri cikti. Daha 2.vitese bile atmamistim güle güle Polo 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Haziran 2023 Paylaş 14 Haziran 2023 Hayırlı olsun yeni sahibine. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts