Fatih Mehmet Uslu 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 Emminin qashqaisine motor takozu bulamaması ve pahalıya bulması sonrasında nissandan tamamen soğudum. Yedek parçası pahalı düşüncesi tamamen yerleşti beynime. Bu saatten sonra en iyi nissan başkasındaki nissan 😃 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Emminin qashqaisine motor takozu bulamaması ve pahalıya bulması sonrasında nissandan tamamen soğudum. Yedek parçası pahalı düşüncesi tamamen yerleşti beynime. Bu saatten sonra en iyi nissan başkasındaki nissan 😃 İngiltereden getirtmiştik Klima kompresörü bozulunca da Reno kompresörü takmıştık. Clock spring bozulmuştu, airbag lambasını bantlamıştım Travers burçları orijinali tanesi 450 lira, yan sanayi 60 lira idi. Yan sanayi takıyordum 6 ayda bir bozuyordum Sağ aks 4500 lira o zamanlar.. Şimdi 20 bin vardır Ama çoğu benim hatamdı ya. Qashqaiyi ranger gibi kullanınca bozuluyordu Yine de güzel arabaydı.. Bence öenmli tek sorunu çok yakmasıydı. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Yine de güzel arabaydı. ranger gibi tarlaya gir sonra bozulmasın, fiesta gibi de yakmasını bekle... sen bir kiprit al da haline şükret 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: ranger gibi tarlaya gir sonra bozulmasın, fiesta gibi de yakmasını bekle... sen bir kiprit al da haline şükret Alırsam vazgeçemem diye korkuyor bence 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 4x4 sistemi ben ce çok iyiydi uzun yol da yakıtı iyiydi be 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Her şartta yaksa da hakkını veriyordu Uzun yolda da çok iyiydi. Bastın mı giderdi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Kasko naapsın abi. 11. ayda 153 bin lira bedelle kasko yaptığımız araç pert oldu bu ay. Ödenecek kesinleşmiş rakam 455 bin lira. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kasko yapanların sayısı kaza yapanlardan daha fazla. İşin maddi büyüklüğüne bakınca fazlasıyla karşılar diye düşündüm mantıksız olabilir işin teknik detayını bilmediğim için fazla kaşınmayayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Ümit Türk yazdı: Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kasko yapanların sayısı kaza yapanlardan daha fazla. İşin maddi büyüklüğüne bakınca fazlasıyla karşılar diye düşündüm mantıksız olabilir işin teknik detayını bilmediğim için fazla kaşınmayayım Haklısın.. kasko yapanlar kaza yapanlardan daha fazla. Ancak kim kasko primi kadar hasar alıyor ki. 4000 lira aldığım araç kaza yaptı, 455,000 lira kendi ödeniyor. Bir minibüse çarptı 40-50 bin ona ödeniyor. Bir duvarı uçurdu 20-30 ona ödenecek. belediyenin direklerine ağaçlarına çarptı onlar ödenecek. Sürücü hastanede.. ona ödenecek. sakat kalırsa ona ödenecek. Ölseydi yüklü bir miktar ona ödenecekti. çekiciler geldi onlar ödendi, ikame araç verilir o ödenir. Eksper rapor yazar o ödenir. Servis liste çıkardı, dosya hazırladı o ödendi. Bu kazanın maliyeti en az 600 bin lira. Ortalama geçen yıl bir kasko 1500 lira seviyesinde idi. Yani ortalama 400 aracın primi bu araca gitmiş. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 Eylül 2022 Paylaş 21 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Haklısın.. kasko yapanlar kaza yapanlardan daha fazla. Ancak kim kasko primi kadar hasar alıyor ki. 4000 lira aldığım araç kaza yaptı, 455,000 lira kendi ödeniyor. Bir minibüse çarptı 40-50 bin ona ödeniyor. Bir duvarı uçurdu 20-30 ona ödenecek. belediyenin direklerine ağaçlarına çarptı onlar ödenecek. Sürücü hastanede.. ona ödenecek. sakat kalırsa ona ödenecek. Ölseydi yüklü bir miktar ona ödenecekti. çekiciler geldi onlar ödendi, ikame araç verilir o ödenir. Eksper rapor yazar o ödenir. Servis liste çıkardı, dosya hazırladı o ödendi. Bu kazanın maliyeti en az 600 bin lira. Ortalama geçen yıl bir kasko 1500 lira seviyesinde idi. Yani ortalama 400 aracın primi bu araca gitmiş. Tahmin ettiğim gibi oldu. Teknik detayını bilmiyorum. Kaleme dökünce dediklerinizde haklısınız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts