Doğan Arşiray 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: ikinci el sahipleri zam yapamasın müteahhit yapsın. abartırsa da illegal yöntemle ezeriz diye düşünülmüş. Yeni haber geldi duyurulur: "Vakıflar Bankası nace kodu yazılım ya da bilişim sektörü olan girişimci firmalara özel, yıllık maliyet oranı %13,50 ve geri ödenmesi 36 ay olacak şekilde 500.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunmaktadır." Çünkü mevcut bir evi alırsan konut sayısı artmıyor. yani kısaca parası olmayan, eski de olsa ev almasın. 100 bin şanslı kişiye yeterli miktarda beton satılsın... allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 parası olmayan niye ev alsın ki? almamalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Muhammet Ölmez yazdı: 26 aralıkta 33 liraya aldığım yoğurt bugün 48 liraydı.. Kominizme mi geçtik? cimride 41 lira ama bizim carrefourda 48 idi bugün Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Mehmet Göktürk yazdı: 26 aralıkta 33 liraya aldığım yoğurt bugün 48 liraydı.. 28 Aralık'ta 105TL'ye yediğim öğle yemeği bugün 132TL idi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: 28 Aralık'ta 105TL'ye yediğim öğle yemeği bugün 132TL idi. Yedirmeden misafir göndermem-di. Olası 4 misafir orta halli yemek 600 tl. Bir devir kapandı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2023 Paylaş 5 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Yedirmeden misafir göndermem-di. Olası 4 misafir orta halli yemek 600 tl. Bir devir kapandı Davet bu sanırım? Dışarıda değil, eve gel gibi anladım ben. @Çağlar Bayur haksız mıyım? Şaka bi yana, %66 enflasyonu hesaplayanlar gece yataklarında rahat uyuyabiliyorlar mı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: Davet bu sanırım? Dışarıda değil, eve gel gibi anladım ben. @Çağlar Bayur haksız mıyım? Şaka bi yana, %66 enflasyonu hesaplayanlar gece yataklarında rahat uyuyabiliyorlar mı? Aylık kazançları karakterlerini satın alınacak kadar çok olanlar mışıl mışıl uyuyor. Davet filan yok. Hafta sonu şehir dışı programım da yok evime kimse çökmeye kalkmasın 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Yedirmeden misafir göndermem-di. Olası 4 misafir orta halli yemek 600 tl. Bir devir kapandı Dün köfteci yusufta 3 kişiyiz. (2 yetişkin bir emre) siparişi alan kişi aile menüsü vereyim ortaya dedi. Tamam dedim ve ilahi bir güç tarafından kaç para lafı çıktı ağzımdan. 486 tl. Biz 2 tane en ucuzdan alalım dedik ve 160 tl ye kapattık olayı. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Sani Gerşon yazdı: 28 Aralık'ta 105TL'ye yediğim öğle yemeği bugün 132TL idi. 54 liraya aldığım çocuk burgeri 69 tl idi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Sonuçta evlere de zam isteyen yapar komünizm yok. arzın artması gerek fiyat için. ikinci ellere bu nedenle kredi yok. Her zaman da bi fark olmalı. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Bu iş kedi fare işine döndü. Yapılan uygulamanın bir anlamı olmuyor ki. "Uygun kredi açıkla ev fiyatları artsın" kısır döngüsü içindeyiz. Ev fiyatlarını düşürecek bir "şey" yapabilen yok. Düşürmeyi geçtim sabit bile tutamıyorlar. Arz da artsa fiyatlar düşmüyo. 1 senedir evi satamayan adam istikrarlı bir şekilde fiyat artırmaya devam ediyo Bu paketin 2.elleri kapsaması gerektiğini düşünenlerdenim ben de. Bakalım kredi taksitleri ne olacak banka sitelerinde? Bankalar ne kadar kredi verecek? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Yedirmeden misafir göndermem-di. Olası 4 misafir orta halli yemek 600 tl. Bir devir kapandı kutlayalım bunu, davet ile Doğan Arşiray yazdı: 54 liraya aldığım çocuk burgeri 69 tl idi. mercimek 1 ay sabit miş yeni zamlı fiyatı ile 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: kutlayalım bunu, davet ile mercimek 1 ay sabit miş yeni zamlı fiyatı ile Tost makinasını arama. Bulaşık makinesi içinde 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Servet Aydın yazdı: Tost makinasını arama. Bulaşık makinesi içinde Senin de aradığın güç içinde abi İyi ki doğdun Yorum bağlantısı
Recommended Posts