İçeriğe Yönlendir

Televizyon tavsiyesi

Muhammed Orak

Recommended Posts

Muhammed Orak

Selamlar, eski televizyonun emekli olma vakti geldi, yerine max 10 11 lira civari 50 inch 120hz panel opan 7x4 metre salona bi tv arıyorum, piyasa çok karisik bi ton marka var ama hangisi iyi hangisi kötü her kafadan bi ses çıkıyor, varsa tecrübe ettiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz tv bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Gerekirse sarı sitedeki ikinciel ilanlarida değerlendirerek,  mutlaka Sony diyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Geçen bir arkadaş arçelik tv aldı. Görüntü ve panel kalitesi benim lg den iyi görünüyor. Markaya bağlı kalmayın, görüntüye bakarak karar verin. Samsung , lg giriş seviyesinde iyi panelleri sunmuyorlar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

model için birşey diyememekle birlikte birkaç kez mediamarktten tv aldık, indirimli fiyatın üzerinden pazarlık ederseniz bir indirim daha yapıyolar bilginiz olsun. 10000 liralık tvde 250-300 lira gibi

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Erhan Doruk yazdı:

Geçen bir arkadaş arçelik tv aldı. Görüntü ve panel kalitesi benim lg den iyi görünüyor. Markaya bağlı kalmayın, görüntüye bakarak karar verin. Samsung , lg giriş seviyesinde iyi panelleri sunmuyorlar. 

yüksek tazeleme oranı olan panelleri varmı? beko da yoktu ben bakarken. almadım zaten sonra. keşke alsaymışız...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Kardeş geçen babamlara aldık, 65" Grundik 4k (100 hz ye takılma yayın yok vs zaten çoğu cihazda 100 hz değil, yazılımsal masallar dönüyor) bu alet Arçeliğin, kargoyla bayiye gelir, onlar gelip buzdolabı gibi kurarlar, başın ağrımaz, cihaz 8000 tl civarı (zam gelmiş 9 olmuş daha yeni 8 e aldıdyık) samrt tv disney amazon prime vs alayı var,  kanal geçişleri hızlı ses çıkışı baya iyi, paneli güzel, tabii kalkıpta bu panelden mesela Sony XF9005 gibi oledle yarışacak ayarda led ekran kalitesi bekleme (gerçi bu örnek extrem oldu biraz) ama baya iyi, tercih edebilirsin şimdilik beğendim mesela.

https://www.hepsiburada.com/grundig-65-gfu-7850-b-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-led-tv-p-HBV000018CJZZ

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Tokcan

Her markanın kendine göre iddialı olduğu ürünü vardır. Bu markanın her ürününün aynı kalitede olduğunu göstermez. Sadece markaya bakarak boşuna fazladan para vermeyin. Vestel özellikle televizyon konusunda sağlam iş yapıyor. İncelemenizi tavsiye ederim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Burak Tokcan yazdı:

Her markanın kendine göre iddialı olduğu ürünü vardır. Bu markanın her ürününün aynı kalitede olduğunu göstermez. Sadece markaya bakarak boşuna fazladan para vermeyin. Vestel özellikle televizyon konusunda sağlam iş yapıyor. İncelemenizi tavsiye ederim.

Kuruma klima alırken başıma geldi. Arçelik bir modelini çok detaylı yazdım ( gazın gramından ses miktarına vs. Kadar) 

Pat diye Altus geldi. Fabrikadan doküman istedim birebir aynı. Aradım tekrar bu nasıl oluyor diye. Ucuz arayan müşteriyi kaçırmamak adına tasarim ve marka değişik sadece iç birebir aynı demişlerdi. Tv'de de birçok yan sanayi markanın anakart ve besleme kartları nerede ise birebir aynı.

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

TV'ler gereksiz pahalı artık. İyi bir kısa atım projeksiyon cihazı ile tvden çok daha büyük ekrana sahip görüntü almak tercih edilebilir 

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Servet Aydın yazdı:

TV'ler gereksiz pahalı artık. İyi bir kısa atım projeksiyon cihazı ile tvden çok daha büyük ekrana sahip görüntü almak tercih edilebilir 

Çağlar abi evde çocuk varsa ve gündüz görüntü problemleri olabilir. Aynı parlaklık aynı kalite olmuyor. Ama büyük görüntü ve gece projeksiyon daha iyi.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Servet Aydın yazdı:

İyi cihaz ile sorun olmuyor . Kısa atım cihazı tavana takınca bitti 

Fan sesi nasıl? 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Murat Gedik yazdı:

Çağlar abi evde çocuk varsa ve gündüz görüntü problemleri olabilir. Aynı parlaklık aynı kalite olmuyor. Ama büyük görüntü ve gece projeksiyon daha iyi.

valla öle bişi demedim , ledçiyim ben

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna
Servet Aydın yazdı:

İyi cihaz ile sorun olmuyor . Kısa atım cihazı tavana takınca bitti 

Servet Abi, favoriniz bir kac model paylasabilir misiniz? Mumkunse fiyatlari "daalin aliyorum" seviyesinde olan :-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Gökhan Tuna yazdı:

Servet Abi, favoriniz bir kac model paylasabilir misiniz? Mumkunse fiyatlari "daalin aliyorum" seviyesinde olan :-)

Valla baktım da alınası rakamları uçmuş gitmiş. Ben aldığım vakit bişey değildi cihazlar. Şimdi araba parası olmuşlar yav 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Çağlar Bayur yazdı:

valla öle bişi demedim , ledçiyim ben

Hatlar karışmış :biggrin:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Şimdi araba parası olmuşlar yav 

350bin mi yani? başlangıç seviyesi 2.el kadar?

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Gökhan Tuna yazdı:

Ben balkonda Lg ph450 salonda nec u260w kullanıyorum. 

Çağlar Bayur yazdı:

350bin mi yani? başlangıç seviyesi 2.el kadar?

30bine alınır. 4 lastik parası işte 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...