İçeriğe Yönlendir

Dikiz Aynaları Renk Solması

Ali Kaya
Çözüme git Çağlar Bayur tarafından,

Recommended Posts

Ali Kaya

Merhaba değerli arkadaşlar,2004 fiestam var,dikiz aynalarının dış plastik çerçeve renkleri aşırı derecede soluk duruyor.Bunu durumu nasıl düzeltebilirim,boya mı yaptırmam gerekiyor veya bilindik başka bir metod var mı ?

Aracın yanına gidince resimler çekip konuya ekleyeceğim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Kaya yazdı:

dış plastik çerçeve renkleri aşırı derecede soluk

siyah plastik grileşmiş mi?

Yorum bağlantısı
Kaan Karakaya

Yüzeyde bozulmalar mevcut, güzel bir zımparalama ve boya ile yeni gibi olur. Eliniz yatkınsa çok düşük maliyetle kendiniz de yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Komple sökülüp zımpara astar boya yapılacak. Astar ıslakken boyayı atarsanız daha iyi yapışır. Siyah mat boya bence güzel olur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

griplastik en gıcık olduklarımdan, esikden zengin zengi meguiars bidon aldığımzda çözüme kavuşan çok olmuştu, bu plastik artık kendini kaybetmiş gibi duruyor, zımpara astar boya lazım. orjin görünüm için mat siyaha katılıyorum, tampon boya spreyi de denenebilir. örtücü kolay bir boya

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Kaya

Yorumlar için çok teşekkür ederim.Kaç numara zımpara kullanmalıyım.Ayrıca boya ve astar için ne önerirsiniz marka.

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Çağlar Bayur

buna önce sağlam bir 180 iyi gider sonra 300 600 800 , yavaşyavaş zemin pürüzssüz oldukça kendini belli eder

Doğan Arşiray yazdı:

sonra ısı tabancası deneyin.

sonra ilk dokunuşta karpuz gibi ikiye yarılsın diye mi, plastiği mahvediyor onlar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Benimde böyleydi. Sonra benden  önceki sahibinde çizilmişti. Kasıtlı çizmişler. En sonda dayanamadım değiştirdim. Oh be dedim. Boya ile çözülür seninki. 

Yorum bağlantısı
Ali Kaya
Çağlar Bayur yazdı:

buna önce sağlam bir 180 iyi gider sonra 300 600 800 , yavaşyavaş zemin pürüzssüz oldukça kendini belli eder

sonra ilk dokunuşta karpuz gibi ikiye yarılsın diye mi, plastiği mahvediyor onlar

Boya ve astar olarak ne tavsiye edersiniz hocam.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Ali Kaya yazdı:

Astar krem falan oluyormuş, boyayı da sanayideki boyacılar tüpe basıp veriyorlar. Biraz işçilik lazım bir de aynaları arabadan sökmek boya işini kolaylaştırır..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

bir de aynaları arabadan sökmek boya işini kolaylaştırır..

o göreceli, masada sallanıyor sağa sola , araba üstünde bana kolay gelirdi , boya için sökülür sonra.

Ali Kaya yazdı:

spreyde polisan kullandım, kapatıcılığı iyi geldi fiyatı da iyi idi

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

o göreceli, masada sallanıyor sağa sola , araba üstünde bana kolay gelirdi , boya için sökülür sonra.

Bende boyayı kolaylaştırır dedim üstadım.. :)  En son sizi bir mekanda görmüştüm galiba.. Yanınızda ince zarif bir beyefendi vardı, sakallı falan..

tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Serkan Toker yazdı:

En son sizi bir mekanda görmüştüm galiba..

kısa dönem hafıza çipim yandı, kimsiniz

Serkan Toker yazdı:

Yanınızda ince zarif bir beyefendi vardı,

acilen aştide göz dr una randevu al

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Çağlar Bayur yazdı:

Benim ben.. 

Çağlar Bayur yazdı:

acilen aştide göz dr una randevu al

Göz doktorundan randevu aldım ama saat 21:00 gibi gel dedi, gitmesem mi acaba ? 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...