Ali Gök 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: 4.9 yak kraliyet nişanı prens çarls tarafından takılır cruzeun 5 litre yaktığı gibi buda 4.9 yakar. önemli olan kendi inandığı rakam insanın benim navara 3.5 litre yakıyor 5 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: 4.9 yak kraliyet nişanı prens çarls tarafından takılır Kral Charles artık abi 1 1 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: 4.9 yak kraliyet nişanı prens çarls tarafından takılır Valla 4,9 yaktıracak yolu bulur yaktırır. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Köksal Yılmaz yazdı: Kral Charles artık abi 4,9 olamayacağı için prens çars olabilir 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 70 km de 4.9 yaktırır o da herşeyin birşeyi var. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 şeyi anlamadım bu sıfır egea nın yanına mı gelecek otoparka? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: 4.9 yak kraliyet nişanı prens çarls tarafından takılır nişan bile yapar. sonra wales de kır düğünü. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Eylül 2022 Yazar Paylaş 9 Eylül 2022 (düzenlendi) Ben babamı bi götüreyim arabnın başınada bir baksın. Bizim Cruze 250 bine alırlar ve 1,79 faiz ile 24 ay kredi çekebilirsek neden olmasın. Ayrıca kafadan %6 indirim yapacaklar bana 9 Eylül 2022 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 (düzenlendi) Ali bence alma kardeş, alsam ben alırdım, ille alacaksan hse yada bulabilirsen sde alacaksın TR kesin olacak şart, km 200 bin civarı olacak vs. 600 bin gibi komik rakamlar var piyasada verilmez şaka gibi, edeceğini yazayım kızasınlar biraz, temiz olursa km düşük olursada 200-300 bin anca, ben daha fazla vermezdim kızan kızsın... Sağlam temiz araçsa sorun çıkarmı, araştırdığıma ve bizim uzmanların anlattığıma göre pek sorunlu değil, motor sağlam, şanzıman sağlam araba zaten Fomoco neredeyse tanıdık geliyor Ford dan dolayı, bence Landın tek alınası modelide bu, diğerleri baş ağrıtır. 9 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: araba temiz olsa arka sağ stop kırık, kaskolu binilmiş olsa sol stop tamirli ama solmuş olmazdı! Araba temiz demedim yahu, bu arabanın temizi iyidir, üzmez demek istedim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Cüsse büyüdü mü, masraf da büyür. Japon atasözü Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Ben babamı bi götüreyim arabnın başınada bir baksın. Bizim Cruze 250 bine alırlar ve 1,79 faiz ile 24 ay kredi çekebilirsek neden olmasın. Ayrıca kafadan %6 indirim yapacaklar bana Bu kombinasyon ile ben bile alırım. Yine bi transit motorlu araba fantazisi. Transitte bile olmayan bir transit motoru var 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Cruze 250 ye kim alıyor? Otokoc. Alıcıdan ve saticidan %6 komisyon Ali dayı https://youtu.be/ynB7vMGoiI4 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Mert Gülkokan yazdı: valla Ali ile iddiayı girmeyi sevmiyorum ama bu araba 4.9 yaksın tüm dünya üzerimden geçebilir açık ve net yazdım sanırım Cümle alem şirketinin eve tahsilata geldiği bir karikatür vardı, deme bence. 9 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Ben babamı bi götüreyim arabnın başınada bir baksın. Bizim Cruze 250 bine alırlar ve 1,79 faiz ile 24 ay kredi çekebilirsek neden olmasın. Ayrıca kafadan %6 indirim yapacaklar bana cruzeyi otokoç 250 ye alsın ali koçu ararım dolandırıyorlar seni derim 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Mert Gülkokan yazdı: valla Ali ile iddiayı girmeyi sevmiyorum ama bu araba 4.9 yaksın tüm dünya üzerimden geçebilir açık ve net yazdım sanırım Bende aynını otokoç 250 ye arabayı alırsa yapayım olmazsa 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Ben babamı bi götüreyim arabnın başınada bir baksın. Bizim Cruze 250 bine alırlar ve 1,79 faiz ile 24 ay kredi çekebilirsek neden olmasın. Ayrıca kafadan %6 indirim yapacaklar bana teknik bazen gereksizdir, hayırlı olsun yarın noter gelsin yeni ruhsatını getirsin Ali Gök yazdı: cruzeyi otokoç 250 ye alsın ali koçu ararım dolandırıyorlar seni derim onu diyeni bodruma sürdüler, dolandıranı g. müdür yaptılar değişik bir galaksi orası Mustafa Tüfekçi yazdı: Otokoc. Alıcıdan ve saticidan %6 komisyon Ali dayı https://youtu.be/ynB7vMGoiI4 istanbul da böyle güzel mekanlar yok, angara cennet yahu , gece yetmedi gezmeye, çobacı efsane Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Ali Darbaz yazdı: Ayrıca kafadan %6 indirim yapacaklar bana vesile ile ben tüm kartlarımı aegea ya yatırırdım 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: 4.9 yak kraliyet nişanı prens çarls tarafından takılır Kral Charles demek istedin galiba..ö 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 https://www.google.com/search?q=king+charles+dog ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Bu arada rahmi koçu Cunda da gördüm biraz çökmüş bayan bi koruması ile iki bekçisi vardi önce tanımadık , sonra abla biz yaklaşırken bi tribe girdi önümüze atladı o zaman dedim tamam dayı hurmetler 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu arada rahmi koçu Cunda da gördüm biraz çökmüş bayan bi koruması ile iki bekçisi vardi önce tanımadık , sonra abla biz yaklaşırken bi tribe girdi önümüze atladı o zaman dedim tamam dayı hurmetler belli işte işin başını boş bırakmışlar takasa 250 ye cruze alır olmuş satışçılar neyse ali abinın babası arabadan anlıyor zaten arabaya bakınca almaz yapmaz yanlışı 9 Eylül 2022 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu arada rahmi koçu Cunda da gördüm biraz çökmüş bayan bi koruması ile iki bekçisi vardi önce tanımadık , sonra abla biz yaklaşırken bi tribe girdi önümüze atladı o zaman dedim tamam dayı hurmetler Bizden çıkmıştı. Amarula içtik 2 şer su bardağı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts