Görkem Karakaş 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Bugün görüştüm. 2. Silindir altındaki sübap yanık çıkmış. Görüntü vs görmedim tabi ama çekmelerini söylemiştim. Ulaştırırlarsa paylaşırım. Cumartesiye teslim edecekler 3 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 Eylül 2022 Yazar Paylaş 9 Eylül 2022 Bugün araba çıkmış, usta arabanın egzozunda bi tıkanıklık olduğu ve bunun için yaktığını söyledi. Yorumları bekliyorum. Yarın egzozcuya gidecek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Görkem Karakaş yazdı: Bugün araba çıkmış, usta arabanın egzozunda bi tıkanıklık olduğu ve bunun için yaktığını söyledi. Yorumları bekliyorum. Yarın egzozcuya gidecek mümkün egzos manifolduna yakın yerde ise kavrulur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: mümkün egzos manifolduna yakın yerde ise kavrulur Subap yanana kadar alet hararet yapmaz mıydı? Çekişten düşmez miydi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül 2022 Paylaş 9 Eylül 2022 Sani Gerşon yazdı: Subap yanana kadar alet hararet yapmaz mıydı? Çekişten düşmez miydi? minnak minak düşünce hissedilmez, mesela carbon clean ile 25 ps alındığını belgesi ile ölçmüştüm. rs2000 de bu vesile ile yanan egzos subabı mıymış? 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 9 Eylül 2022 Yazar Paylaş 9 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: minnak minak düşünce hissedilmez, mesela carbon clean ile 25 ps alındığını belgesi ile ölçmüştüm. rs2000 de bu vesile ile yanan egzos subabı mıymış? Yarın sorayım 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 10 Eylül 2022 Yazar Paylaş 10 Eylül 2022 2 egzozcuda kontrolden geçti. Sorun yok dendi. Çağlar abinin dediği gibi egzoz tarafı sübap yandığı için şüphelenmiş. Motor kulağı değişti. Sübap yapıldı. 8000 lira dediler. ( Güzel bi selam söyledik ustaya güzel indirim yaptı.) Ordan çıkıp biraz benzinde yol yapıp lpgye gittim. Afr ve bakım yapıldı. 400 tl tuttu. Dediğiniz gibi benzin bitirip yapamadım ama bir İstanbul yolum var. Onun dönüşünü benzinle yapıp tekrar ayara çıkacağım. Arabanın neden yaktığıyle ilgili bi bulgu bulunmadı. Lpg ayarı yapıp yola devam ediceğiz. Sonrası nasip. Araba şuanda çok sessiz çalışıyor. Benim kulak ölüymüş zamanla alışmışım. Şuan tekrar ısındım arabaya Herkese yorum ve fikirleri için teşekkür ederim. Fiyat yorumu da yapabilirsiniz mutlu olurum. İyi forumlar. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2022 Paylaş 10 Eylül 2022 Görkem Karakaş yazdı: egzoz tarafı sübap yandığı için şüphelenmiş. egzosdaki subap, parça olarak doğru takılmış mı, karışıklık ile emme subapı takılmış olmasın o da gelir akla... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Eylül 2022 Paylaş 11 Eylül 2022 Görkem Karakaş yazdı: Fiyat yorumu da yapabilirsiniz mutlu olurum. Çok ucuz 😊 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 Eylül 2022 Paylaş 11 Eylül 2022 Motor kulağı marka olarak ne takıldı memnunsunuz galiba? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 11 Eylül 2022 Yazar Paylaş 11 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: egzosdaki subap, parça olarak doğru takılmış mı, karışıklık ile emme subapı takılmış olmasın o da gelir akla... Çağlar abi bazen terimsel karışıklıklar olabiliyor, bana söylenen buydu. O yüzden tam bilemiyorum. İşinin ehli insanlar gibi hem tavsiyeyle gittim hemde çalışmalarını aktardıklarını beğendim. Bundan sonrası zaman. Fakat afr ayarından sonra arabada bi rölanti dalgalanması var sanki. Biraz yol yapıp yakıta vs bakıp tekrar giderim düzelmezse Koray Demir yazdı: Motor kulağı marka olarak ne takıldı memnunsunuz galiba? Febi olmalı. Orijinal bulamadık yani siparişle 1 haftayı bulacaktı. Benzinli motorda dizel kadar çabuk bozmuyor dendi. Bende beklemedim. Benim arabanın orjinaliydi. 15 yıllık. Araba dizelmiş sanki. Şuan ilk çalıştırmada da rölantide de sıfır ses. Uzun ömürlü olur olmaz bilmiyorum ama şuanda çok çok iyi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Eylül 2022 Paylaş 11 Eylül 2022 Görkem Karakaş yazdı: Araba dizelmiş sanki. Şuan ilk çalıştırmada da rölantide de sıfır ses. ses ve performans minnak minnak gider, kullanıcı parça değişmeden farkı anlamaz normal vesile ile kavşaklardan dönüşte dip gaz yapmam tammaen teknik unsurdur kontrol şeediriom 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts