Çağlar Bayur 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Tabi tabi. Dacia da renodan iyi Jogger i geçebilecek üretim henüz imal edilmedi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Golf > Octavia olduğunda göre tahminen Passat > SuperB olacaktır. Ama hepsi olabilir, hiç ayırmam Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Tabi tabi. Dacia da renodan iyi skoda vw, trim kalitesi yalıtım dışında çokta fark yok, dacia reno arasındaki durum farklı ama, sağlamlıktada fark var, dusterı biliyorsun nasıl tırt olduğunu... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Serkan Toker yazdı: Kesinlikle doğru.. bu yampirileri çocukluğumdan hatırlıyorum. ne saçma bir yürüyen aksam tasarımı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: bu yampirileri çocukluğumdan hatırlıyorum. ne saçma bir yürüyen aksam tasarımı. boşken manevra, doluyken stabil gidiş sağlar, birçok sclass ta da vardı aynı tasarım mühendisliği, şu an çılgınlar gibi bu kasalar toplanıyor, ölüsü 200 bin 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: bu yampirileri çocukluğumdan hatırlıyorum. ne saçma bir yürüyen aksam tasarımı. Yüklendiktece açılıyor. Chevy corsair 60larda üretilmiş, motor arkada , arka aksam böyle. Arkayı savunması ile meşhur. Daha sonra bir kol daha koyarak yola dik basması sağlanmış. O zamanlarda vw, Mercedes, Porsche de böyle dingillere sahipti. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: aynı tesisat aynı parça ile ? ispanyollar kandırıldı mı yani Aynı değil işte. Aynı komponent kullanılmıyor. Birinde 105 derece dayanım kapasitör varken diğer 85 derece gibi Kablo yumuşaklığı farklı ecu farklı. Plastik farklı. Mekanik aynı. Elektronik değil. 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Aynı değil işte. Aynı komponent kullanılmıyor. Birinde 105 derece dayanım kapasitör varken diğer 85 derece gibi Kablo yumuşaklığı farklı ecu farklı. Plastik farklı. Mekanik aynı. Elektronik değil. Seatın elektrik tesisatı Türk malı ama Volkswagen'de Türk malı tesisata denk gelmedim.Genel hatları ile vag grubu arabalar aynı , motor yürüyen platform gibi ama bir çok parçası farklı daha doğrusu üretimi farklı.Seat'ın çoğu trim parçasında Made İn Spain yazar , parça Volkswagen'e de oluyor aynı parça ama adamlar kendisi üretiyor.Parçalar birbirine oluyor ama orijinal de çoğunun arasında üretim ve kalite farkı var.Plastik kalitesinde en kötü olanı Volkswagen elini attığın parça direk kırılır bir kere söktün mü bitti en kaliteli olanı da Seat genel manada en kaliteli olanı Skoda . 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Furkan Bakırel yazdı: Seatın elektrik tesisatı Türk malı ama Volkswagen'de Türk malı tesisata denk gelmedim.Genel hatları ile vag grubu arabalar aynı , motor yürüyen platform gibi ama bir çok parçası farklı daha doğrusu üretimi farklı.Seat'ın çoğu trim parçasında Made İn Spain yazar , parça Volkswagen'e de oluyor aynı parça ama adamlar kendisi üretiyor.Parçalar birbirine oluyor ama orijinal de çoğunun arasında üretim ve kalite farkı var.Plastik kalitesinde en kötü olanı Volkswagen elini attığın parça direk kırılır bir kere söktün mü bitti en kaliteli olanı da Seat genel manada en kaliteli olanı Skoda . 10 seneyi geçtiyse elini atmadan da kırılyor plastik soketler filan çok kötü. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Aynı değil işte. Aynı komponent kullanılmıyor. Birinde 105 derece dayanım kapasitör varken diğer 85 derece gibi Kablo yumuşaklığı farklı ecu farklı. Plastik farklı. Mekanik aynı. Elektronik değil. çin ipone u ile texsas ipone u gibi mi Yorum bağlantısı
Celal Aydın 26 Ekim 2022 Paylaş 26 Ekim 2022 Liste Audi-Vw-Skoda-Seat diye gider. Geçenlerde 2021 SuperB ile yola gittim, sağ arkada oturdum, yol sesini çok içeri alıyordu, rahatsız oldum. B6 Passat bile daha sessiz. D segmentine yakıştıramadım abi. Çağlar Bayur yazdı: çin ipone u ile texsas ipone u gibi mi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts