İçeriğe Yönlendir

Araçlara Göre İnsan Karakterleri 😀

Ümit Türk

Recommended Posts

Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Tabi tabi. Dacia da renodan iyi

Jogger i geçebilecek üretim henüz imal edilmedi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Golf > Octavia olduğunda göre tahminen Passat > SuperB olacaktır. Ama hepsi olabilir, hiç ayırmam :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Tabi tabi. Dacia da renodan iyi

skoda vw, trim kalitesi yalıtım dışında çokta fark yok, dacia reno arasındaki durum farklı ama, sağlamlıktada fark var, dusterı biliyorsun nasıl tırt olduğunu...

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Serkan Toker yazdı:

Kesinlikle doğru..

51631681723_77a46a69dc.jpgskoda-kamyonet-eski-reklamlar.jpg

bu yampirileri çocukluğumdan hatırlıyorum. ne saçma bir yürüyen aksam tasarımı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

boşken manevra, doluyken stabil gidiş sağlar, birçok sclass ta da vardı aynı tasarım mühendisliği, şu an çılgınlar gibi bu kasalar toplanıyor, ölüsü 200 bin

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Doğan Arşiray yazdı:

Yüklendiktece açılıyor. Chevy corsair 60larda üretilmiş, motor arkada , arka aksam böyle. Arkayı savunması ile meşhur. Daha sonra bir kol daha koyarak yola dik basması sağlanmış. O zamanlarda  vw, Mercedes, Porsche de böyle dingillere sahipti.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

aynı tesisat aynı parça ile ? ispanyollar kandırıldı mı yani

Aynı değil işte. Aynı komponent kullanılmıyor. Birinde 105 derece dayanım kapasitör varken diğer 85 derece gibi Kablo yumuşaklığı farklı ecu farklı. Plastik farklı. Mekanik aynı. Elektronik değil. 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Servet Aydın yazdı:

Aynı değil işte. Aynı komponent kullanılmıyor. Birinde 105 derece dayanım kapasitör varken diğer 85 derece gibi Kablo yumuşaklığı farklı ecu farklı. Plastik farklı. Mekanik aynı. Elektronik değil. 

Seatın elektrik tesisatı Türk malı ama Volkswagen'de Türk malı tesisata denk gelmedim.Genel hatları ile vag grubu arabalar aynı , motor yürüyen platform gibi ama bir çok parçası farklı daha doğrusu üretimi farklı.Seat'ın çoğu trim parçasında Made İn Spain yazar , parça Volkswagen'e de oluyor aynı parça ama adamlar kendisi üretiyor.Parçalar birbirine oluyor ama orijinal de çoğunun arasında üretim ve kalite farkı var.Plastik kalitesinde en kötü olanı Volkswagen elini attığın parça direk kırılır bir kere söktün mü bitti en kaliteli olanı da Seat genel manada en kaliteli olanı Skoda .

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Furkan Bakırel yazdı:

Seatın elektrik tesisatı Türk malı ama Volkswagen'de Türk malı tesisata denk gelmedim.Genel hatları ile vag grubu arabalar aynı , motor yürüyen platform gibi ama bir çok parçası farklı daha doğrusu üretimi farklı.Seat'ın çoğu trim parçasında Made İn Spain yazar , parça Volkswagen'e de oluyor aynı parça ama adamlar kendisi üretiyor.Parçalar birbirine oluyor ama orijinal de çoğunun arasında üretim ve kalite farkı var.Plastik kalitesinde en kötü olanı Volkswagen elini attığın parça direk kırılır bir kere söktün mü bitti en kaliteli olanı da Seat genel manada en kaliteli olanı Skoda .

10 seneyi geçtiyse elini atmadan da kırılyor plastik soketler filan çok kötü.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

çin ipone u ile texsas ipone u gibi mi

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Celal Aydın

Liste Audi-Vw-Skoda-Seat diye gider.

Geçenlerde 2021 SuperB ile yola gittim, sağ arkada oturdum, yol sesini çok içeri alıyordu, rahatsız oldum.

B6 Passat bile daha sessiz.

D segmentine yakıştıramadım abi.

Çağlar Bayur yazdı:

çin ipone u ile texsas ipone u gibi mi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...