Ümit Türk 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Siz ne düşünüyorsunuz ? https://www.instagram.com/p/Ch2kpbZMAu3/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 pek çoğu epey iyi betimlenmiş karakterler. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Mondeo yaş itibariyle beni tutuyor.. 😂😂 5 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 focus pek öyle çok yakmıyor bence. O biraz abartı olmuş , diğerleri genel olarak olabilir. Keşke listede volvo yada şahin- kartal da olsaydı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 (düzenlendi) Mondi possattan iyi olduğunu iddaa etmiyor daha iyi, bence parası olupta olmaz olamaz diyenlerin aldığı possat, durumun farkında olanların aldığı ise mondi dir bizim ülkeye has saçmalıklardan birisi.. 5 Eylül 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 4 2 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Doblo hoşuma gitti hele o tuğra 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Eylül 2022 Yazar Paylaş 5 Eylül 2022 Forum büyüklerimizin yorumlarını bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 benim arabalar hiçbir listede yok, aslen böyle model mi varmış diyeni çok 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Doblo hoşuma gitti hele o tuğra 😂 +2 hp 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Gereksiz abartı yapmış arkadaş. muhtemelen kendisi mersedese biniyordur ama belediyenin 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Fatih Evcin yazdı: Gereksiz abartı yapmış arkadaş. muhtemelen kendisi mersedese biniyordur ama belediyenin Ford düşmanı olduğu kesin.. 😂 Mondeo passattan iyi araba, en azından benim için öyle. Passatım hiç olmadı inşallah olmazda.. 😜 2 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Serkan Toker yazdı: Ford düşmanı olduğu kesin.. 😂 Mondeo passattan iyi araba, en azından benim için öyle. Passatım hiç olmadı inşallah olmazda.. 😜 Süperp al abi. Aynı passat diyorlar. Vw harbiden mihenk taşı yapmış bu arada. Başarı cidden. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Süperp al abi. Aynı passat diyorlar. Vw harbiden mihenk taşı yapmış bu arada. Başarı cidden. aynı değil, birçok testte SuperB daha iyi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: aynı değil, birçok testte SuperB daha iyi Haber kaynağın hatalı cicim. Donanım zengini elektronik arızaları bol seri süperB 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Süperp al abi. Aynı passat diyorlar. Vw harbiden mihenk taşı yapmış bu arada. Başarı cidden. çocuklarımızın geleceğiyle oynanmamış olsun.. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Donanım zengini elektronik arızaları bol aynı tesisat aynı parça ile ? ispanyollar kandırıldı mı yani 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: aynı tesisat aynı parça ile ? ispanyollar kandırıldı mı yani Doğuş aynı parçayı, aynı kaliteyi farklı fiyata satarmı sence? Audi, vw, skoda, seat..... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 https://www.auto-motor-und-sport.de/test/vw-passat-skoda-superb-kombi-benziner/#:~:text=Etwas agiler%2C hochwertiger und dank,hier auf den ersten Platz.&text=Ja – es ist nur der,Praxisnutzen bietet nur der Superb. sürüş konforunda passata biraz daha odunsu demiş yazar Metin Uzunoğlu yazdı: Doğuş aynı parçayı, aynı kaliteyi farklı fiyata satarmı sence? Audi, vw, skoda, seat..... rahatça satabilir sattı da ben de ucuz olanı almıştım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Süperp al abi. Aynı passat diyorlar. Vw harbiden mihenk taşı yapmış bu arada. Başarı cidden. Skoda= vw dan bir tık daha iyi marka derler Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 Eylül 2022 Yazar Paylaş 6 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Skoda= vw dan bir tık daha iyi marka derler Abi aynı fabrikanın malı değil mi bunlar. etiket farkı yokmu sadece. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Skoda= vw dan bir tık daha iyi marka derler Tabi tabi. Dacia da renodan iyi 1 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Skoda= vw dan bir tık daha iyi marka derler Kesinlikle doğru.. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Skoda= vw dan bir tık daha iyi marka derler Skodanın bazı ince detayları tam Mühendislik ürünü harika çözümleri var. Kaliteye gelince a3, golf, scala ve leon kesinlikle aynı kalitede değil. Çağlar Bayur yazdı: rahatça satabilir sattı da ben de ucuz olanı almıştım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts