Hakan Tarım 10 Eylül 2022 Paylaş 10 Eylül 2022 Peki kendi tarlama kendi ilaçlama aletimle(Ziha) gidiyorum kendi adıma kayıtlı kapalı kasa dobloyla. Maliye polis vs beni durdurdu. Bu durumda benim almam gereken belge var mıdır? İkinci durum ise başkasının tarlasına ilaçlamaya gidiyorum. Bu durumda nasıl değişiklik olur ? Duyumuma göre ikinci durumda maliye K yıldız gibi birşeyler istiyormuş. Nasıl birşey ise ben de bilmiyorum. Edevletten 5 bin liraya yakın bir meblağ ile çıkartılıyormuş vs vs. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Araç sahibi ile pazarlık halindeyken 6 aydır satılmayan araç 1 günde satıldı. Neyse başka bakarız ilerde. Ama tam istediğim konfigurasyon buydu. ve yapılıydı. Kaçan balık büyük olur Daha iyisini bulursunuz hocam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Araç sahibi ile pazarlık halindeyken 6 aydır satılmayan araç 1 günde satıldı. Neyse başka bakarız ilerde. Ama tam istediğim konfigurasyon buydu. ve yapılıydı. noter den yeni ruhsat çıktı mı gördük mü 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül 2022 Yazar Paylaş 13 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: noter den yeni ruhsat çıktı mı gördük mü Almıştır ya ilan yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Almıştır ya ilan yok. güncelliyordur belki? yılbaşına düşecek tedbir alıyordur daha hızlı düşürüp_ Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Almıştır ya ilan yok. Belki ücretsiz ilan süresi dolmuştur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Belki ücretsiz ilan süresi dolmuştur land sahibi, boazda soda patlatır lüzumu halinde... kraliyet markası yahu Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: land sahibi, boazda soda patlatır lüzumu halinde... kraliyet markası yahu Hec landım olmadı ne bileyim kendimiz gibi düşündük fakir kafası işte 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Tamam ben aldım arabayı. Para çıktı bana. Artık almak istediğiniz herhangi bir şeyi (süpürge, ev, telefon, motorlu taşıt, arsa) hemen daha fazla para verip ben alacağım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Eylül 2022 Yazar Paylaş 13 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Tamam ben aldım arabayı. Para çıktı bana. Artık almak istediğiniz herhangi bir şeyi (süpürge, ev, telefon, motorlu taşıt, arsa) hemen daha fazla para verip ben alacağım. Oh may gad. Mr and Mrs Brown. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Tamam ben aldım arabayı. Para çıktı bana. Artık almak istediğiniz herhangi bir şeyi (süpürge, ev, telefon, motorlu taşıt, arsa) hemen daha fazla para verip ben alacağım. Bize de vade farklı satarsan islami bankacılık oluyor 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül 2022 Paylaş 13 Eylül 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Oh may gad. Mr and Mrs Brown. Misisipi kırsalı lehçesi bu. Hemen tanırım. Tam landlık yer 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts