Bekir Çelik 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Araba konusunda iyi olan bir arkadaşımla konuştum, kendi KA'sı vardı 10 yıl önce hemen hemen. Konya sanayisi meşhurdur, orda bile buji kablosunu bulamadım epey aradım o zaman falan dedi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ocak 2023 Paylaş 16 Ocak 2023 Bekir Çelik yazdı: Konya sanayisi meşhurdur, orda bile buji kablosunu bulamadım epey aradım o zaman değişti, https://www.n11.com/urun/ka-buji-kablo-takimi-tirnakli-tip-1996-1999-29416938?magaza=otomirza&gclsrc=aw.ds&gclid=Cj0KCQiAiJSeBhCCARIsAHnAzT9jucXQnBkFzYQjmBT3f0OTpOIHX3rcCciYHGz8KMcbPrCBAf0vIrIaAo5VEALw_wcB en basit yerden geldi soru 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ocak 2023 Paylaş 17 Ocak 2023 Bekir Çelik yazdı: Araba konusunda iyi olan bir arkadaşımla konuştum, kendi KA'sı vardı 10 yıl önce hemen hemen. Konya sanayisi meşhurdur, orda bile buji kablosunu bulamadım epey aradım o zaman falan dedi. Bulmayı becerememiş 20 yaşında bir araç alınacak. Uno da olsa, KA da olsa, illa ki sorunları olacak. Sorunların çözümü de basit. Ford'tan anlayan bir usta olsun, yeter. El becerisi varsa bir çok şeyi kendiniz de yapabilirsiniz. https://www.youtube.com/@FORDKATUTKUSU 2 1 Yorum bağlantısı
Hakan Çakmak 19 27 Ocak 2023 Paylaş 27 Ocak 2023 Ford Ka adamdır diğer alternatifleri sadece laf kalabalığı. Minyon olsun keyif dolsun istenirse Ford Ka. 1.5 sene bindim. Profil resmimde ki araç kendisi. Ameliyat için satmak zorunda kalmıştım. Sattığım abiyi aradım satmıyorum kardeşim kullanıyorum demişti. Neyse 1.5 senede bu araçta maceralarım şöyle oldu. (2019 yılında aldım 1999 model Ford Ka idi klima yoktu) 1. Aldıktan hemen o hafta alt üst ahtapot hortumlarını komple sıfır değiştirdim. 2. Direksiyon kutusunu sıfır yeniledim (keçeden yağ akıyordu kronik bu araçta. Benden sonraki sahibi geçenlerde yine akıntı yapmaya başlamış almak istediğimde söylemişti) 3. Termostatı değiştirdim. 4. Bakımlarını yaptırdım. Stop ediyordu rölanti ayarı yaptı Osman usta sübab ayarı felan. Haricinde Allah belasını versin demedim böyle öz evladım gibi severdim hala da içimde sevgisi. Sonra geçtiğimiz sene Corsa aldım benzer Allah belasını versin diye bir o arabaya birde BMW 5 e dedim sanayiden sanayiye bindim ikisinede Ford Ka sürecimde @Çağlar Bayur @Sani Gerşonbana çok yardımcı oldu ağabeylerim. Her aklımda soruda buraya döndüm sıkılmadan cevapladılar. Allah onlardan razı olsun🙏 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2023 Paylaş 28 Ocak 2023 KA bir arabadan öte birşeydir, ben çok severim zaten araba dedğişin önce tek kapı olacak gerisi teferruat 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts