Çözüm Bartu Özdemir 1 Eylül 2022 Çözüm Paylaş 1 Eylül 2022 Devir artıyor ama araba hızlanmıyor. Düz yolda bile gidemiyorum. 2013 model Honda civic eco elegance otomatik. Sorunun sebebi neler olabilir neden yapar yardımcı olursanız çok sevinirim. alta fotoğraf bıraktım gaza sonuna kadar basmam halinde bu şekilde kalıyor. gaza sonuna kadar basıyorum klima kapalı ve benzine alıp iki şekilde de denedim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Otomatik olup deviri artırıp hızlanmama şanzıman yağ filtresi veya vites geçişi olmaması ile olur. Manuel olarak vites değişim modu var mı 1 Yorum bağlantısı
Bartu Özdemir 1 Eylül 2022 Yazar Paylaş 1 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Otomatik olup deviri artırıp hızlanmama şanzıman yağ filtresi veya vites geçişi olmaması ile olur. Manuel olarak vites değişim modu var mı Evet manuel mod var o şekilde de denedim vites geçişinde 2 sen 3e yüksek devirde attığımda sarsıyordu Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Cvt şanzımanlarda selenoid arızası olabiliyor. Vites oranlarını ayarlamada sorun var muhtemelen. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Şanzımana bakılması gerek Olmaz ama zararı yok, kutup başını çıkar bir kaç dakika sonra geri tak. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: CVT mi bunlar.. Şanzıman bozulmuş. Cvt Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 her türlü bu şekilde kullanmayın, acilen yetkili servise gösterin Yorum bağlantısı
Harun Özden 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Cvt Bu kasa honda civic'ler tam otomatik. Bundan sonra çıkan 2016 modellerden itibaren cvt mevcut Yorum bağlantısı
Bartu Özdemir 1 Eylül 2022 Yazar Paylaş 1 Eylül 2022 Katalizör arızası vermiş dağıldığı için değiştirildi şu an için beklemedeyim sorun çözülürse yazıcam. Yorum bağlantısı
Bartu Özdemir 1 Eylül 2022 Yazar Paylaş 1 Eylül 2022 Sorun düzeldi 95 binde katalizörden dolayı arıza lambası yanmıştı aynı durumu arkadaşımda da gördüm bunun kronik olduğunu söyledikleri için yaptırmamıştık. Arıza lambası uzun bir süre öyle kaldı Şu an 208 bin km de katalizör dağılmış değiştikten sonra düzeldi cevaplarınız için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Murat Sahın yazdı: Hani cvt bozulmuyodu? Herşey bozulur Harun Özden yazdı: Bu kasa honda civic'ler tam otomatik. Bundan sonra çıkan 2016 modellerden itibaren cvt mevcut 👍 Bartu Özdemir yazdı: Sorun düzeldi 95 binde katalizörden dolayı arıza lambası yanmıştı aynı durumu arkadaşımda da gördüm bunun kronik olduğunu söyledikleri için yaptırmamıştık. Arıza lambası uzun bir süre öyle kaldı Şu an 208 bin km de katalizör dağılmış değiştikten sonra düzeldi cevaplarınız için teşekkür ederim. Çok garip arıza. Garipliği şu, devir artışı olup aracın vites yükseltmemesi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 yani egozs manifold çıkışı o derece geri basınç altında kalmış ki , vites yüksekletmedi araba, kendisini yoğun rampada sanıyorud, manifold veya subaplar kısa sürede hasara uğrayabilirdi bu şekilde kullanılsa idi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Eylül 2022 Paylaş 1 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: yani egozs manifold çıkışı o derece geri basınç altında kalmış ki , vites yüksekletmedi araba, kendisini yoğun rampada sanıyorud, manifold veya subaplar kısa sürede hasara uğrayabilirdi bu şekilde kullanılsa idi. Crv şanzımanı motor yüzünden gitmişti Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Murat Sahın yazdı: Hani cvt bozulmuyodu? zinciri uzar. bütün ayar kaçar. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 CVT, teoride çok iyi bir şanzıman ama, pratikte işler değişiyor. Ford TDCİ CVT kullananlar, ismini bile duysa geri kaçıyor . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Tamer Topaç yazdı: CVT, teoride çok iyi bir şanzıman ama, pratikte işler değişiyor. Ford TDCİ CVT kullananlar, ismini bile duysa geri kaçıyor . o vaka da ford motor company yi aldatan zf firması var 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Eylül 2022 Paylaş 5 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: o vaka da ford motor company yi aldatan zf firması var Eeee sanayide çözüldü. ZF işi bilememiş, FOMOCO zaten hiç anlamıyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts