Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 şimdi pro mx leri amazondan mı alacağız yani Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim silecek konusunu hatırlarsınız. Suyu silecek koluna sıkıyor. Servis bunu görüp normal diyor. O zaman corolla ayıplı olmuyor. Servise nasıl güveneceğiz? Tansu Kalafatoğlu yazdı: gelen ürün anlatıldığı gibi değilse? Yav anla işte birseyler açılmayacak illa açık açık yazmak mı lazım 😅 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: şimdi pro mx leri amazondan mı alacağız yani Yoo şirinevler’de 10 bin daha ucuz. Sıfır jelatinli kutu 😁 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Bu madde kötü iş yapani koruyacak maalesef kargo ücreti odeyecegime kullanırıma dönecek Zamanında yanlış ürün sipariş edip değişim istediğim üründe firmaya ulaşıp kargo ücretini yasa yokken de karşıladım . Yorum bağlantısı
Rüzgar Atay 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Malın ayıplı olduğu kararını kim verecek. kimse yoğurdum ekşi demiyor zaten. ben orjinal yolladım , düzgün yolladım deyip mevzuyu kapatacak . sonra sen uğraş. amazon o işi halleder . n11 gibi çakal tayfasından zaten artık almıyorum adamlar çok dertli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Eylül 2022 Paylaş 14 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 14 gün cayma hakkı çerçevesinde iade edilemeyecek. cek ti cak oldu, 2024 başına ertelendi o iş 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 İki defa yaptım iade işini, ikisinde de Hepsiburada mağdur etmedi beni. Xiaomi Mi Stick almıştım, beklentimin altında kaldı, arayüzü Box modeli gibi hızlı değildi, kutusuna hiçbir şeyine zarar vermeden yolladım, kabul edildi. iPhone 11 almıştım, kamerasında sorun çıktı, yolladım geri, kabul edildi. Güzel bir uygulama, son kullanıcıyı (gerçekten kullanıcıyı) koruyordu, bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 20+ yıldır kullanıyorum, amazon iyidir, geçen 70 liralık çayı 50'den aldım kargo da ödemedim, apaçi olduğum için 1 aylık deneme süreli prime'ı iptal edicem ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Amazon iyidir. prime her ay ödüyorum ben. sürekli bir ihtiyaç çıkıyor zaten Hepsiburada'ya da her ay ödüyorum. Her ay bir ihtiyaç çıkıyor. kargo 15 lira bir ay üyelik 10 lira olunca ödemek avantajlı oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Amazon iyidir. prime her ay ödüyorum ben. sürekli bir ihtiyaç çıkıyor zaten Hepsiburada'ya da her ay ödüyorum. Her ay bir ihtiyaç çıkıyor. kargo 15 lira bir ay üyelik 10 lira olunca ödemek avantajlı oluyor. lem ben hiçbiişi ödemiyorum daha kargo ödemedim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: lem ben hiçbiişi ödemiyorum daha kargo ödemedim? E zenginlik başka bişi. Bizim aldıklarımız hep 150 lira altı olunca kargo istiyorlar. 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2022 Paylaş 15 Eylül 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: hep 150 lira altı çay süzgeci bile yok o paralara kuzum https://www.hepsiburada.com/wmf-cay-demleme-suzgeci-p-HBV0000166J4U?magaza=AKDENİZZUCCACİYE&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.684x-Zuccaciye.shop.camp6542007529adgr85378732544&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjwmouZBhDSARIsALYcouomrsLyQvMqf5KQK7N9UgAPApp7vfyMzhx2_6Fw2lUKB3wDSzOmk5gaApM2EALw_wcB&gclsrc=aw.ds 1 Yorum bağlantısı
Rüzgar Atay 1 Ekim 2022 Paylaş 1 Ekim 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Amazon iyidir. prime her ay ödüyorum ben. sürekli bir ihtiyaç çıkıyor zaten Hepsibıradaya da her ay ödüyorum. Her ay bir ihtiyaç çıkıyor. kargo 15 lira bir ay üyelik 10 lira olunca ödemek avantajlı oluyor. bu kararı hepsiburada nın istediği söyleniyor ama seçim var tabi her oy kıymetli yapamadılar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ekim 2022 Yazar Paylaş 1 Ekim 2022 Bugün yine resmi gazete’de epey şey yayınlandı tüketici ile ilgili. Kredi, alışveriş, kredi vb Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Bu yasa galiba şu an aktif oldu. Hatta bazı ürünleri 15 içinde geri de iade edemeyeceğiz. https://www.ekonomim.com/amp/alisveris/internetten-alisveris-yapanlar-dikkat-bu-urunler-artik-iade-edilmeyecek-haberi-792580 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Bunu millet kredi kartını takla attırmak için kullanıyordu onunda önüne geçmişler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak Paylaş 12 Ocak ekonomiyi soğutma çalışması kapsamında işe yarar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ekonomiyi soğutma çalışması kapsamında işe yarar internetten telefon alırken, almıyorum geçenlerde alalım dedik. Baktım satıcılar antep, diyarbakır, katırspor sponsorluğunda olduğu belli. satıcı amazon, trendyol, hb vb ise alırım. Baktım media markt da aynı fiyata mağazada satıyor. Gittim elimlen aldım. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Teknolojik ürünlerde arızalı çıkarsa zaten iade şansınız yoktu. Servis raporu alınması şarttı. Şimdi iyice netleşmiştir olay. Amazon hala candır Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ekonomiyi soğutma çalışması kapsamında işe yarar faydalı olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts