Erdem Doğan 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Bakimlari yapildi dedikten sonra filtre böyle ise bence siz bakimi yeniden yaptirin. Kim bilir ne yag koyuldu ve ne durumda 6 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Bakimlari yapildi dedikten sonra filtre böyle ise bence siz bakimi yeniden yaptirin. Kim bilir ne yag koyuldu ve ne durumda Kesinlikle. O filtre rahat 15 bin km gitmiş gibi. Geçen 9 bin km’de bakım yaptım çıkan filtre tertemizdi buna göre. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 taze bol hava bol beygir ile tüketimi yükseltir o yönden bakarsak kaçan beygirler geri gelir ama , K/N yakışır buna 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 Selim Bilgin yazdı: Kesinlikle. O filtre rahat 15 bin km gitmiş gibi. Geçen 9 bin km’de bakım yaptım çıkan filtre tertemizdi buna göre. 15 bin km yapmis filtreyi atarken üzüldüm yeniden cok farki yoktu. Almisken degistireyim dedim. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 24 Eylül 2022 Yazar Paylaş 24 Eylül 2022 Erdem Doğan yazdı: Bakimlari yapildi dedikten sonra filtre böyle ise bence siz bakimi yeniden yaptirin. Kim bilir ne yag koyuldu ve ne durumda İlk iş yapılacak. Avantajım km yapmamış olmam Çağlar Bayur yazdı: taze bol hava bol beygir ile tüketimi yükseltir o yönden bakarsak kaçan beygirler geri gelir ama , K/N yakışır buna Geldi kesinlikle, turbonun devrede olmadığı devirlerde özellikle çok daha belirgin geldi. K&N araştırdım, hem yurtiçi hem yurdışı. Elden bir şahıstan alırsam 2000 TL, Yurtdışı 2750 civarı, Tr dist. 3250. Hepsiburadada bir satıcıda 2350. Açıkçası zoruma gitti. Almanya'da birisi takıp sadece emiş sesi arttı performansa etki etmedi diye yorumlamış. Puma'da fiyat insaniydi, K&N lendi. Bunda belki ilerde 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2022 Paylaş 24 Eylül 2022 150-160 avro olarak bakınca normal 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 2 Ekim 2022 Yazar Paylaş 2 Ekim 2022 28 inch jantlı yüksek kadro boylu şehir bisikleti. 8 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 3 Ekim 2022 Yazar Paylaş 3 Ekim 2022 Doğan Arşiray yazdı: hangi noter karar verdikmi? Biraz daha eksik tamamlayayım. Bana da meşgale lazım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 3 Ekim 2022 Paylaş 3 Ekim 2022 Konuyu dün gördüm, hemen malum sitede e39 touring araştırırken buldum kendimi. İşe yarar temiz bişeye de denk gelmedim. Durup dururken hayal kurdurup sonra da suya düşmesine sebep oluyorsunuz, yapmayın böyle. Çok güzel araç gerçekten, 30 yıl daha geçse e39 kasaya dönüp dönüp bakmaya devam edeceğim sanırım. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 12 Ekim 2022 Yazar Paylaş 12 Ekim 2022 Hava filtresi kirli çıkınca yağ ve yağ filtresini değiştirmek zorunlu olmuştu. Parçalar 10.10.2022 de temin edildi. Yapılan işlemlerin fiyatlarını da paylaşmak istiyorum. Fikir verecektir. Tedarikleri sağladım, liste: -Liqui Moly Engine Flush (122 TL) -Durulama Yağı (230 TL) -Liqui Moly Top Tech 4200 asıl yağ (4 LT si 675TL) -Mann HU818X yağ filtresi (175TL) -Bosch Polen Filtresi (290TL) -Nazımı çekecek bir tamirci Araç sıcak konumda tamirciye gidildi, araca Engine Flush atıldı ve üzerinde yazdığı gibi 5-10 dakika çalıştırıldı. İçindeki eski yağ akıtıldı, incelendi, temiz olduğuna karar verildi, burada sevindim Durulama yağı araca koyuldu ve 15 dakika kadar çevrede turladım. Durulama yağı boşaltıldı, Yağ filtresi değiştirildi ve asıl yağ konuldu. Seviye kontrollerinden sonra 6,6 lt civarı yağ aldığı görüldü. 8 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ekim 2022 Paylaş 12 Ekim 2022 Fatih Mehmet Uslu yazdı: Konuyu dün gördüm, hemen malum sitede e39 touring araştırırken buldum kendimi. İşe yarar temiz bişeye de denk gelmedim. Durup dururken hayal kurdurup sonra da suya düşmesine sebep oluyorsunuz, yapmayın böyle. Çok güzel araç gerçekten, 30 yıl daha geçse e39 kasaya dönüp dönüp bakmaya devam edeceğim sanırım. Kazasız belasız sürüşler dilerim. önce ben gördüm... 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Araç sıcak konumda tamirciye gidildi, araca Engine Flush atıldı ve üzerinde yazdığı gibi 5-10 dakika çalıştırıldı. İçindeki eski yağ akıtıldı, incelendi, temiz olduğuna karar verildi, burada sevindim Durulama yağı araca koyuldu ve 15 dakika kadar çevrede turladım. Durulama yağı boşaltıldı, Yağ filtresi değiştirildi ve asıl yağ konuldu. Şu süreci uygulayacak bir usta bulamadım koca Ankara'da. Herkesin işi yoğun Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 13 Ekim 2022 Yazar Paylaş 13 Ekim 2022 Alptuğ Özcan yazdı: Şu süreci uygulayacak bir usta bulamadım koca Ankara'da. Herkesin işi yoğun Kolay değil ben de aramın limoni olduğu tamirciyle barıştım. Kolayla cipsle gittim gönlünü almak için. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ekim 2022 Paylaş 13 Ekim 2022 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Kolayla cipsle gittim işte budur kral müşteri Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Ekim 2022 Paylaş 14 Ekim 2022 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Kolay değil ben de aramın limoni olduğu tamirciyle barıştım. Kolayla cipsle gittim gönlünü almak için. Ben de ücretsiz yaptırmıyorum ama cips kola da götürmedim yani hiç. Aramda limonii değil Sorsam gerek yok öyle bişey yapmaya zamanında yaptır bakımları yeter diyorlar Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 14 Ekim 2022 Paylaş 14 Ekim 2022 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Kolay değil ben de aramın limoni olduğu tamirciyle barıştım. Kolayla cipsle gittim gönlünü almak için. Sanayide bir 2,5 LT kolanın çözemeyeceği iş yoktur. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 14 Ekim 2022 Paylaş 14 Ekim 2022 Kola bu işin kilit noktası galiba Ortak kanı o yönde Parçalarla birlikte kola siparişi de vereyim bari 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Ekim 2022 Paylaş 14 Ekim 2022 Selim Bilgin yazdı: Sanayide bir 2,5 LT kolanın çözemeyeceği iş yoktur. Ama soğuk almalısın. Bende çok yaptım hele kaportacılar çok seviyor, iki zımpara 1 bardak kola devam. 1 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 14 Ekim 2022 Yazar Paylaş 14 Ekim 2022 Bulmanın en zor olduğunu düşündüğüm parçayı tedarik ettim. Ne olduğu hakkında tahmini olan var mı ? Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 14 Ekim 2022 Yazar Paylaş 14 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: çeki demirin kapağı? Keşke Çağlar Abi hariç deseydim Bu kadar kolay da bilinmez ki... Touring kasa olacak, çeki demirli olacak, onun da kapağı olacak. Litvanya'dan geldi kıymetlim. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts