Saim Ulaş Yılmaz 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Sadece uzun yol aracı değil, gerek duyulduğunda iş makinesine terfi ediyor M57D30-Manuel şanzıman ikilisi. 20 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2023 Paylaş 20 Eylül 2023 karavanın yanında ufak kalmış bu o nasıl şey 2oda 1 salon mu Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 20 Eylül 2023 Yazar Paylaş 20 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: karavanın yanında ufak kalmış bu o nasıl şey 2oda 1 salon mu Ailecek kalıplıyız, araç çekebiliyorken bi boy büyüğünü almayı tercih ettik. Ortiz 5.25 classic diye geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Sadece uzun yol aracı değil, gerek duyulduğunda iş makinesine terfi ediyor M57D30-Manuel şanzıman ikilisi. ufff kıskandım Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Ailecek kalıplıyız, araç çekebiliyorken bi boy büyüğünü almayı tercih ettik. Ortiz 5.25 classic diye geçiyor. 525i mi? alırım bir dal. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 21 Eylül 2023 Yazar Paylaş 21 Eylül 2023 Doğan Arşiray yazdı: 525i mi? alırım bir dal. 5cm daha uzun yapın dedim, yapmadılar 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ufff kıskandım şanzımanı var diye mi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Eylül 2023 Paylaş 21 Eylül 2023 Kadraja sığması için 72 metre uzaklaşılmış Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Bir süredir paylaşım yapmadım ama ilerlemeye devam ediyorum tabi, -Ön arka tampon boyandı -Jantlar boyandı -Çalışmayan arka cam tamiri yapıldı -Göçükçü biraz düzeltmeye çalıştı göçükleri -Arka balatalar değişti -Biraz güçlendik tahmini 500 tork civarında -Uzun yolda hararet göstergesi düşüyordü, termostat yeniledik soğutma sıvısı yeniledik En önemlisi far kaşları gitti 13 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Şubat Paylaş 5 Şubat sat bunu sat.. olmaz artik. yeni proje lazim. (: Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Erdem Doğan yazdı: Jantlar 16 mı? Evet 225 55 16 ölçüleri ön ve arka. Orjinalciyim biraz bu araç için özellikle. Doğan Arşiray yazdı: sat bunu sat.. olmaz artik. yeni proje lazim. (: Alana karavan hediyem. Direksiyon pompası yapılması lazım mis gibi proje olur. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Şubat Paylaş 6 Şubat direksiyon isi bu kasada kronikti, bizdeki 30bin kmlerde bozulmustu. 200 bine kadar kullanmistik, cok iyi arabalardi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Evet 225 55 16 ölçüleri ön ve arka. Orjinalciyim biraz bu araç için özellikle. Alana karavan hediyem. Direksiyon pompası yapılması lazım mis gibi proje olur. Promosyonunu alsak 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Evet 225 55 16 ölçüleri ön ve arka. Orjinalciyim biraz bu araç için özellikle. Kasa buyuk olunca jant ufak kalmis. 17 jant guzel durur. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Erdem Doğan yazdı: Kasa buyuk olunca jant ufak kalmis. 17 jant guzel durur. style 32 bunlar, güzel jantlar. m paraleli de beğeniyorum. araç iş makinesi olarak kullanılıyor büyük jant üzebilir. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Şubat Paylaş 6 Şubat 500 nm Yarın gel limanda konteyner çekicisi olarak başla tadında 3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 6 Şubat Paylaş 6 Şubat Saim Ulaş Yılmaz yazdı: style 32 bunlar, güzel jantlar. m paraleli de beğeniyorum. araç iş makinesi olarak kullanılıyor büyük jant üzebilir. 16 ve 17 arasında aracı üzecek bir ağırlık yok varsayalım ki var, ben üzüleceğime o üzülsün 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat Erdem Doğan yazdı: 16 ve 17 arasında aracı üzecek bir ağırlık yok varsayalım ki var, ben üzüleceğime o üzülsün Köfte yanaklar ayrı bir mutluluk, köfte inceldikçe üzülürüm ben Mustafa Tüfekçi yazdı: 500 nm Yarın gel limanda konteyner çekicisi olarak başla tadında Lastikler yepyeni olmasına rağmen 3. viteste bağımsızlıklar falan ilan ediliyor. Ceza kesecek yer arıyorlar yanladı demesinler sonra Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Çok çok belirgin bir sorunu yoktu ama işte insan pamuk gibi binmek istiyor aracına. Yürüyen kusursuzlaştıkça sürüşten alınan zevkte artıyor. 23 senenin getirdiği yorgunluktan sıyrılmak için kapsamlı revizyona gittik. 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Listeye ek olarak ön fren diskleri ve balataları da lazım. Toplamak için girişimler yapıldı. Antalya'da istediğimiz kalitede bulamadık. İstanbul'a gerekli aramalar yapıldı ve orada listeyi eksiksiz ve istediğimiz kalitede bulduk. Devamı gelecek... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat sıfır gibi olur görünmeyen mekaniğin değişimini severim 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: sıfır gibi olur görünmeyen mekaniğin değişimini severim Genelde M paket görünüme çevirmek için para harcıyor BMW sahipleri. Diğer bir ihtimal jantlara harcıyor. Parçaların tedariği gerçekten zorladı. Parçacıların çoğu adet satmak için kalitesizleri bulunduruyor. Kar marjı yüksek parçalara yöneliyorlar. Bulunabilecek en iyi parçaları toplamak için özen gösterdim. Uzun yıllar sürmesini istediğim bir beraberlik düşünüyorum Touring imle. 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts