Saim Ulaş Yılmaz 24 Kasım 2022 Yazar Paylaş 24 Kasım 2022 Çağlar Bayur yazdı: 750kg da avantajlar çok Tabak, çanak, tüp, su, giysi vb dahil 750 yi tutturmak gerçekten kolay değil. Çok kompakt yaşamak lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2022 Paylaş 24 Kasım 2022 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Tabak, çanak, tüp, su, giysi vb dahil 750 yi tutturmak gerçekten kolay değil. Çok kompakt yaşamak lazım. çalı çırpı barbunya konservesi gibi kalender yaşam olmalı, çadırdan hallice 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Kasım 2022 Paylaş 25 Kasım 2022 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: maliyet şöyle, 2750 Kurs+Sınav ücreti, 280 Ehliyet, 1860 Harç, 65 Emniyet destekleme derneği direk hapis cezasına çevrilmiyormu 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Kasım 2022 Paylaş 25 Kasım 2022 Mert Gülkokan yazdı: o konu hala muamma karavan üreticisi fabrikadan çıkışlı 750 kg altı olduğu için o1 belgeli diyor ilerde çevirmeye girdin kantara soktular içindeki eşyalarla 750 kgdan fazla çıkınca ne olacak orasını bilmiyorum fabrikadan anack 750 kg ile çıkıyor zaten . kim içine eşya koymadan geziyor yollarda karavanı kantara çeken yoktur sanmıyorum Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 25 Kasım 2022 Yazar Paylaş 25 Kasım 2022 Ali Gök yazdı: fabrikadan anack 750 kg ile çıkıyor zaten . kim içine eşya koymadan geziyor yollarda karavanı kantara çeken yoktur sanmıyorum Benim karavan dışı bir projem var, her halükarda 750 üstü olacak. O nedenle sağlama almak istedim, BE ehliyeti aldım. Kantar ceza belge mevzuları durduranın haleti ruhiyesine göre değişir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 7 Aralık 2022 Yazar Paylaş 7 Aralık 2022 Yıllar bazı parçalara iyi davranmamış. Yenilemek lazım Loading... 2 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 20 Aralık 2022 Yazar Paylaş 20 Aralık 2022 3 + 3 kişilik koltuk takımı ile test ettim. İskeleti rahatça taşınıyor. Kurulmuş ölçüsü 2.92 x 2.92 L koltuk. Her türlü şehir içi/şehir dışı nakliye yapılır 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2022 Paylaş 20 Aralık 2022 sırada piyano testi var bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Aralık 2022 Paylaş 20 Aralık 2022 Ben hb mondeo ile kapakları hariç sökülü halde gardrop taşıdım. Sw candır. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 25 Aralık 2022 Yazar Paylaş 25 Aralık 2022 Fitiller yenilendi, silikon spreyi ile korumaya alındı ve istirahate geçildi. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Aralık 2022 Paylaş 25 Aralık 2022 L koltuk takımı girer gibi geldi Picasso ya . Denedim de l kısmı biraz fazla geldi :P 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 25 Aralık 2022 Yazar Paylaş 25 Aralık 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: L koltuk takımı girer gibi geldi Picasso ya . Denedim de l kısmı biraz fazla geldi :P İkea L si rahat sığar Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 10 Ocak 2023 Yazar Paylaş 10 Ocak 2023 Sabah ona değil de Egea'ya binince sinirlendi ama fazla belli etmemeye çalıştı. 3 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2023 Paylaş 10 Ocak 2023 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Sabah ona değil de Egea'ya binince sinirlendi ama fazla belli etmemeye çalıştı. driftttttt drirftttttt dio sanki Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ocak 2023 Paylaş 11 Ocak 2023 Almanya'dan dayım da aynı kasa 530D ile gelmişti diyecektim ki bu da aynı motormuş 😍 otomatik di dayımdaki, duruşu, gidişi, konforu, herşeyiyle mükemmel bir araç. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 19 Şubat 2023 Yazar Paylaş 19 Şubat 2023 Gençleştirme çalışmalarına devam ettik. - Direksiyon hidroliği - Şanzıman yağı - Diferansiyel yağı - Fren hidroliği Motul olarak değişti. Direksiyon yumuşadı ama malesef bir power bilyası sorunumuz var. Ses yapıyor bunu çözemedik. Şanzıman yağı değişince vites geçişlerimiz rahatladı, işlemi yaptırırken hala sanayide ömürlük olduğu iddia ediliyordu Diferansiyel yağı değişiminde bir şey hissetmedim ama çıkan yağ ve kokusu değiştirerek iyi yaptığımı söylüyordu. Fren hidroliği değişimi sonrası fren pedalı hissiyeti arttı, uzun sürüşlerde de etkisi olacaktır. Ön takım arka takım kontrolüne girdim, Önde bir rot mili ve direksiyon körükleri değişti, rot ayarı yapıldı. Arkada değişecekler listesi var, iş uzun olduğu için ileri bir tarihe bıraktım. EK bilgi: Gözlemlediğim kadarıyla BMW yedek parça piyasası berbat. Adetli satış yapabilmek için 1-2 ay sonra bozulacak kalitesiz parçalar satmak isteyen parçacılar var. Sonra BMW düzen tutmuyor, Benimle Masrafa Var mısın vb gibi söylemler türemiş. Araca takılabilecek kalitede parça almak için efor sarfetmeniz gerekiyor. 7 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 Ortalama 110 km/saat hızla, dolu arabayla İzmir-Antalya yolu yakıt tüketim ortalaması. 2 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2000d/d da en yüksek viteste hız kaç? 5 ileri, 105 civarı bir yerde. Son hız 230 3,4 ve 5. vitesler torkun yardımıyla yarın yokmuş gibi gidiyor. Benim bildiğin dizel dediğin tork aralığı geçince çekiş azalır, 3500 devirden sonra öylesine çevirir deviri. Bunda 2000 deviri geçince çıldırıyor araç. 4500 e kadar kesintisiz ve hatta artarak güç veriyor. Yolda bazı denemeler yapıldı. Çok enteresan araçları notere satış vermeye gönderdik 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 Mart 2023 Paylaş 6 Mart 2023 Saim Ulaş Yılmaz yazdı: Ortalama 110 km/saat hızla, dolu arabayla İzmir-Antalya yolu yakıt tüketim ortalaması. Oooivvv iciyor bu , uuuff. Bana sat bence (: 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 6 Mart 2023 Yazar Paylaş 6 Mart 2023 Doğan Arşiray yazdı: Oooivvv iciyor bu , uuuff. Bana sat bence (: Kıyamam şimdi yüksek yakıt maliyetine girmenize, ben bu şekilde idare ederim. Egea 3.5-3.6 tüketiyor aynı yolda. Onu vereyim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts