Ali Cihangiroğlu 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Hayırlı olsun, kardeşimdede 500X, yakın akrabamdada 500L var, güzeldir 500L nin otomatiği tırttır ama gerisi güzeldir. Kazazsız belası kullan İnşallah... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 (düzenlendi) Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Kırmızı yakışmış bu araca. Bir de sarı çok hoş duruyordu. 7 Eylül 2022 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 yalnız acaip ters köşe olduk leon lar suvlar felan derken geldi sana cinquecento 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Onur Demir yazdı: Arka raf var ama üst pandizot yok bunda da o daha önemli bana göre 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 Eylül 2022 Paylaş 7 Eylül 2022 Onur Demir yazdı: Evet öyle oldu yine. Plakayı değiştirmedim böyle kaldı. 14 yıl önce bugün Fotodaki Çağlar abi mi ? şaka yapıyosunuz degil mi ? 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Selçuk Bakış yazdı: o daha önemli bana göre Umarım raf daha önemlidir 😂 Tamer Topaç yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Kırmızı yakışmış bu araca. Bir de sarı çok hoş duruyordu. Teşekkürlerr. Fotoda garip çıkmış aslında koyu kırmızı bordoya yakın bir renk. 2 renk olması güzel siyahla bütün olmuş durumda ordan kurtarıyor Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, kardeşimdede 500X, yakın akrabamdada 500L var, güzeldir 500L nin otomatiği tırttır ama gerisi güzeldir. Kazazsız belası kullan İnşallah... Teşekkürler. Otomatiği bildiğimiz sallandırmalı yarı otomatik. Bazen sinir eder falan ama işte başka alternatif yok malesef Alpay Sumer yazdı: Fotodaki Çağlar abi mi ? şaka yapıyosunuz degil mi ? 😄 Solda yanyanayız kendisi ile. Arkadaşıma 2.0 focus almaya gelmiştik. Çok destek olmuştu sağolsun. Daha nice foto ve videolarımız vardır da kim bilir nerelerde. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Eylül 2022 Yazar Paylaş 8 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: yalnız acaip ters köşe olduk leon lar suvlar felan derken geldi sana cinquecento Suv sayılır abi buda. Atanamamış suv. Eskiden memur cipi diye fusiona biniyoduk bununla o alışkanlığı sürdürdük. Bak hem bunda kilitli bir şeyler var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Onur Demir yazdı: Teşekkürlerr. Fotoda garip çıkmış aslında koyu kırmızı bordoya yakın bir renk. Meşhur biber kırmızı bu.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Onur Demir yazdı: Bak hem bunda kilitli bir şeyler var. geçen sene o kilitli şeyi çok araştırdım güzel teknik veri bulamamıştım nasıl işliyor? boşta dönene fren mi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Eylül 2022 Paylaş 8 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: geçen sene o kilitli şeyi çok araştırdım güzel teknik veri bulamamıştım nasıl işliyor? boşta dönene fren mi Aynen Abi, gücü diğer tekere aktarıyor. Ben karda denerken ilerleyemeyince açıp ilerlemiştim. Kara oturmuştu araba hatta. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts