Tamer Topaç 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: al bi honda hayat onda, dip basık Airli, mıştaynlı, mantar filtreli, kırmızı blok boyalı ve zırıldayan egzozu olmazsa olmazım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 başlık öyle hoşki sene sank 2011 gibi geldi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Ben auris ya da leon almak için 206'yı satmazdım 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Selçuk Keleş yazdı: Ben auris ya da leon almak için 206'yı satmazdım Aman Abi, mis gibi 206 alacağız etme eyleme . 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Selçuk Keleş yazdı: Ben auris ya da leon almak için 206'yı satmazdım Yani bi grand Picasso almadıkça 206 da onların laciverti :P 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: mantar filtreli, yeşil olacak 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: yeşil olacak Kırımızı çizgimizdir... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: Kırımızı çizgimizdir... mantar kırmızı olmaz, k/n dir o Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Selçuk Keleş yazdı: Ben auris ya da leon almak için 206'yı satmazdım Aman abi niye öyle dersin. Kafa zaten karışık😁 Yorum bağlantısı
Onur Demir 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Bu arada bütçeyi 400e çıkardım. böylelikle radarımıza bir araç girdi ve ciddi anlamda kendileri ile ilgileniyoruz. 500L 🤦 İzmirde vosmerde 112k km de orta donanım siyah boyaları olan bir tanesine baktık eşimle. Amacım aracı göstermekti gayet beğendi. (375bin) Ama izmirde yine bir tane cam tavan full var 405bin diyor. Baya sıcağım araca. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: mantar kırmızı olmaz, k/n dir o Yeşil olması kırmızı çizgimizdir. Yeşil olmazsa civik olmaz Onur Demir yazdı: 500L 🤦 attın resmen. Artık konu yorumlara kapalıdır . Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: 500L Fiat 500L mı bakıyoruz Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Selçuk Bakış yazdı: Fiat 500L mı bakıyoruz 500 L deyince, Benz geliyor aklıma. Algıda seçicilik. 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Güzel araba 1.3 mjet dualogic i arkadasta vardı . Sempatik dolmuş Selçuk Bakış yazdı: Fiat 500L mı bakıyoruz Anlatsana yaa eski 500 cu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: cam tavan full var 405bin diyor. Baya sıcağım araca. rüzgarda bir saksı düşerse buz gibi soğursun 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 31 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2022 Evet fiat 500L bakıyorum. Hatta bir tane buldum. Pejoyu satmam lazım. Çağlar Bayur yazdı: rüzgarda bir saksı düşerse buz gibi soğursun Abi kapalı garajım + kaskom var 😅 Selçuk Bakış yazdı: Fiat 500L mı bakıyoruz Evet 500L rockstar Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Alalım pejoyu fiyat ne olacak 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 31 Ağustos 2022 Paylaş 31 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: rockstar Bende vardı 2013 rockstar çift renk açılır tavan hemde sarı 😅 Araç güzel ben önce eksiklerini söyleyeyim ama çoğunu yaşamadım. Ön kapıların üst noktalarından su alabiliyor ama basit şekilde çözülüyor. 2013 modellerde direksiyonda takılma olabiliyor wd40 vs ile geciktirenler var hiç yaşamayan da var. Direksiyonda ki tuşlarda soyulma veya takılma durumu olabiliyor. Bende olmuştu yeni takım aldım daha olmadı Bazen teybin ekranı gidiyor ama kendiliğinden düzeliyor. Bende olmuştu Birde klima bazen tek tarafı sıcak veya soğukta takılı kalabiliyor yine kendiliğinden genelde düzeliyor. Bende olmuştu bir kere Müzik ile aranız iyi ise beats audio olan paketini düşünebilirsiniz. Rockstar pakette yalıtım daha iyi 1.3 dizelleri gayet tutumlu otomatikleri yarı otomatik, seveni olduğu gibi nefret edeni de çok. Cam tavanlı birde açılır cam tavanlı olursa çok daha ferah bir ortamı var. Yine sormak istediğiniz var ise dilim döndüğü kadarıyla cevaplarım, ilk aklıma gelenleri bunlar. Ha birde kaporta parçaları gerçekten pahalı motor şanzıman vs sıkıntı yok. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 31 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2022 Selçuk Bakış yazdı: Bende vardı 2013 rockstar çift renk açılır tavan hemde sarı 😅 Araç güzel ben önce eksiklerini söyleyeyim ama çoğunu yaşamadım. Ön kapıların üst noktalarından su alabiliyor ama basit şekilde çözülüyor. 2013 modellerde direksiyonda takılma olabiliyor wd40 vs ile geciktirenler var hiç yaşamayan da var. Direksiyonda ki tuşlarda soyulma veya takılma durumu olabiliyor. Bende olmuştu yeni takım aldım daha olmadı Bazen teybin ekranı gidiyor ama kendiliğinden düzeliyor. Bende olmuştu Birde klima bazen tek tarafı sıcak veya soğukta takılı kalabiliyor yine kendiliğinden genelde düzeliyor. Bende olmuştu bir kere Müzik ile aranız iyi ise beats audio olan paketini düşünebilirsiniz. Rockstar pakette yalıtım daha iyi 1.3 dizelleri gayet tutumlu otomatikleri yarı otomatik, seveni olduğu gibi nefret edeni de çok. Cam tavanlı birde açılır cam tavanlı olursa çok daha ferah bir ortamı var. Yine sormak istediğiniz var ise dilim döndüğü kadarıyla cevaplarım, ilk aklıma gelenleri bunlar. Ha birde kaporta parçaları gerçekten pahalı motor şanzıman vs sıkıntı yok. Çok teşekkür ederim yorumlar için. kullanıcıdan duymak güzel. direksiyon ve vites sorunlarını okudum. direksiyon heyecan yaratabilir ama çözümü olması yeterli. vites her robotize otomatikte olduğu gibi risk. beats olan denk gelir mi bilmiyorum bakıcaz. açılır tavan ekstra mekanizma demek, bozulur eder aman riske gerek yok. denk gelirse alırım yoksa aramam. bakalım zaman ne gösterecek Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Eylül 2022 Yazar Paylaş 6 Eylül 2022 Aracı bugün aldım. Henüz bana gelmedi izmirden sabah yola çıkacak. 2014 1.3mjet otm. 97bin kmde Cam tavanlı Rockstar modeli. ( geri görüş kamerası ve beats hoparlör olmayanı ) Gelen arkadaşım da bir aksilik olmaz ise 206yı götürcek. Yorum ve görüşleriniz için teşekkürler. Gelince detaylı konu açarım mutlaka 5 Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Eylül 2022 Yazar Paylaş 6 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: yine hemşerinle bitmiş iş Evet öyle oldu yine. Plakayı değiştirmedim böyle kaldı. Çağlar Bayur yazdı: yine hemşerinle bitmiş iş 14 yıl önce bugün 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Eylül 2022 Paylaş 6 Eylül 2022 Bagaj rafı var mı acaba genelde bir şekilde kayıp olurlar 😁 Hayırlı olsun güle güle kullanın Üst torpido da soğutma özelliği vardır bu arada hatırlatmış olayım 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Eylül 2022 Yazar Paylaş 7 Eylül 2022 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: güzelmiş hayırlı olsun. 🤗 Selçuk Bakış yazdı: Bagaj rafı var mı acaba genelde bir şekilde kayıp olurlar 😁 Hayırlı olsun güle güle kullanın Üst torpido da soğutma özelliği vardır bu arada hatırlatmış olayım Evet torpido işi güzel. Arka raf var ama üst pandizot yok bunda da 🤦 Kırıktı yani attık gitti. Yenisini alıcam artık 7 Eylül 2022 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yazım yanlışı Yorum bağlantısı
Recommended Posts