Onur Demir 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Çok konu var baktım ama benim seçeneklerim biraz garip 😁 Şuanda 2003 otomatik 206 var. Eşim öğrensin kullansın diye aldım. Bende hep şirket aracı focus oluyor. Bu ay sonu iş değiştireceğim. Yeni şirkette de araç olacak ancak burdaki kadar rahat kullanırmıyım bilmiyorum. Bu sebepten 206yı biraz kendimi de düşünerek yenilemek istiyorum. 2010-2012 arası auris dizel otm. İlk sıradaki tercihimdi. Bakınırken 2012 civarı seat leon dizel otm(dsg) dikkatimi çekti ve çok yaklaştım. Bir taraftan da rav4, grand vitara gibi benz. Otm modellere aklımız gidiyor. Her ne alırsak alalım çok fazla kullanılmayacak gibi ama tabi yeni geçeceğim iş durumum değişir de tekrar iş değiştirirsem belki şirket aracım olmaz ve kullanmak durumunda kalırım. Aurisle ilgili soru işaretim yok. Seat leon 2012 cr style diye geçen dizel dsg olanlar kronik bir sorunu yoksa tercih etmek isterim. Bunlar için 300-350 arası bütçe ayırabilirim. Grand vitara yada rav4 türevi alırsam ilerde ufak karavan alma düşüncesi var ondan dolayı tercih etmek isterim. ( Farklı alternatiflere açığım) ama max suv bütçesi 300 olacak. Karavan dediğim 750kg alt olan ufaklardan. Ha auris ve leon da çeker o kadarını diyorsanız suv u tamamen elerim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 206 hakkında biraz bilgi ya da, konu açacak mısın? 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: 206 hakkında biraz bilgi ya da, konu açacak mısın? Yani aslında bir arkadaşım satacağın zaman ilk benim haberim olsun demişti ama piyasası çok karışık karar veremiyorum. Araç da iyimidir kötümüdür yorum da yapımıyorum çok uzak olduğum bir araç model. 2019 da almıştım 6k km kullandık o zamandan beri. Bakım hariç sorun çıkarmadı. Bi konu açarım olmadı değerlendiririz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Tamamdır. Zamanı gelince bir konuşalım. İleriki tercihlerinle ilgili de, SUV çok farklı bir segment. Otomobili özlediğin illa ki olacak ama, yol ve yol dışında özgür olmak ya da, bunu hissetmek bambaşka. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: Tamamdır. Zamanı gelince bir konuşalım. İleriki tercihlerinle ilgili de, SUV çok farklı bir segment. Otomobili özlediğin illa ki olacak ama, yol ve yol dışında özgür olmak ya da, bunu hissetmek bambaşka. Suv hep aklımda. İstiyorum da ama 350k ya dizel nispeten yüksek model alınabilecek iyi bir alternatifi de değerlendirebilirim. Ama tabi önceliğim leon ile ilgili olumsuz yorum duymak. Yoksa onu alacağım 😁 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 4 çeker olacaksa tabiki vitara. Binek VW mi Toyotamı diyorsak bence cevap belli. hemde 10 yaşında arabalar bunlar. Tabiki Toyota seçilmeli. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 206 lpg li mi :P Picasso Verelim 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: 206 lpg li mi :P Picasso Verelim Evet LPG li, Picasso neymiş öyle. detay alayım bakalım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/305791-iskender-ama-büyüüüük-iskender/page/8/ 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: Evet LPG li, Picasso neymiş öyle. detay alayım bakalım 206 da sıra no kaç ise yazılayım, keş ile takas ederim koşullar uyarsa 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: 206 lpg li mi :P Picasso Verelim baktım şimdi de grand vitaradan büyükmüş o auris veya 4x4 birşeyler olacak gibi bakalım Çağlar Bayur yazdı: 206 da sıra no kaç ise yazılayım, keş ile takas ederim koşullar uyarsa abi sıralık bir durum var mı bilemedim. evet 3 yıldır bizde ama 5 kez anca kullandım aracı bir konu açayım ben en iyisi şu araca arabam tarafında ordan karar veririrz Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: 206 da sıra no kaç ise yazılayım, keş ile takas ederim koşullar uyarsa Kırmızıyı vermiyorsun, buna mani olma 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Şirket aracı olarak 1.6 dsg leona 3 yıl 90 bin bindik. Şuan binek otomobil alacak olsam seçeneklerimin arasında olurdu ekonomik, sorunsuz ve performanslı. Kişisel tercihlerim ise hep 4x4 araçlardan yana oldu ben suv a yoğunlaşırdım. Bütçe fiyatına uyar ise subaru xv de güzel bir seçenek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: Bunlar için 300-350 arası bütçe ayırabilirim. lakin ordaki rakamları biraz revize etmeli Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2022 Burak Kuşçu yazdı: Şirket aracı olarak 1.6 dsg leona 3 yıl 90 bin bindik. Şuan binek otomobil alacak olsam seçeneklerimin arasında olurdu ekonomik, sorunsuz ve performanslı. Kişisel tercihlerim ise hep 4x4 araçlardan yana oldu ben suv a yoğunlaşırdım. Bütçe fiyatına uyar ise subaru xv de güzel bir seçenek Kaç modeldi sizinki. 2012 model olması dsg vs. Biraz soru işareti leonda yoksa genel anlamda beğeniyorum direk alırdım. Çağlar Bayur yazdı: lakin ordaki rakamları biraz revize etmeli Abi 250-300 arası nakitim + pejo var işte. Hepsini araca bağlamak istemiyorum. 300-350 yi aşmak istemiyorum açıkçası. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Auris kesmez bence Dizeli yürümüyor Lpg bilemem Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2022 Fikri Keleş yazdı: Auris kesmez bence Dizeli yürümüyor Lpg bilemem auris değil de corolla kullandım. evet yığıla yığıla gdiyor. ama beklentim bir şekilde gitmesi, hız güç çok geri planda. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: Abi 250-300 arası nakitim + pejo var işte. Hepsini araca bağlamak istemiyorum. 300-350 yi aşmak istemiyorum açıkçası. PUG 100 o zaman. Noter arkadaşımdır . 1 Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar 26 Ağustos 2022 Paylaş 26 Ağustos 2022 Bu versusta Leon alırım ama versus dışı olarak kendim alacak olsam hb focus alır binerdim. Suvları şahsen sevmedim seveceğimi de sanmıyorum bu nedenle o konuda yorum yapmadım. Tercih meselesi. Yorum bağlantısı
Onur Demir 26 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: PUG 100 o zaman. Noter arkadaşımdır . 😂 Çok kararsızım fiyat konusunda 😂 Ali Tuğberk Avar yazdı: Bu versusta Leon alırım ama versus dışı olarak kendim alacak olsam hb focus alır binerdim. Suvları şahsen sevmedim seveceğimi de sanmıyorum bu nedenle o konuda yorum yapmadım. Tercih meselesi. Focusdan çok sıkıldım. 12 senedir focusa biniyorum. Değişiklik iyidir 🤷🏻♂️ 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: 😂 Çok kararsızım fiyat konusunda 😂 Focusdan çok sıkıldım. 12 senedir focusa biniyorum. Değişiklik iyidir 🤷🏻♂️ 15 yılın anısına, anında 10 daha hatta 15 daha. Bu devirde kimse kimseye yapmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Onur Demir yazdı: 😂 Çok kararsızım fiyat konusunda 😂 Focusdan çok sıkıldım. 12 senedir focusa biniyorum. Değişiklik iyidir 🤷🏻♂️ capon candır Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: Tamamdır. Zamanı gelince bir konuşalım. İleriki tercihlerinle ilgili de, SUV çok farklı bir segment. Otomobili özlediğin illa ki olacak ama, yol ve yol dışında özgür olmak ya da, bunu hissetmek bambaşka. Abi hala almadin mi? 🧐 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Mert Can Üzger yazdı: Abi hala almadin mi? 🧐 Yahu ya bende bir şey var ya da, satıcılarda. C3-C2' de bakıyorum. Dizel manuel de olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 Tamer Topaç yazdı: Yahu ya bende bir şey var ya da, satıcılarda. C3-C2' de bakıyorum. Dizel manuel de olabilir. al bi honda hayat onda, dip basık Yorum bağlantısı
Recommended Posts