Mehmet Gültekin 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Aracım 2008 mondeo titanyum. Bu araçta Bluetooth var mıdır acaba telefon açma kapama tuşları var teypte ama ne işe yarıyor? Eğer Bluetooth yoksa teybi bozmadan ekleme yapılıyor mu? Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Mehmet Gültekin yazdı: Aracım 2008 mondeo titanyum. Bu araçta Bluetooth var mıdır acaba telefon açma kapama tuşları var teypte ama ne işe yarıyor? Eğer Bluetooth yoksa teybi bozmadan ekleme yapılıyor mu? Ekstra bluetooth modülü takılmadan çalışmıyor gibi hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Mehmet Gültekin yazdı: Aracım 2008 mondeo titanyum. Bu araçta Bluetooth var mıdır acaba telefon açma kapama tuşları var teypte ama ne işe yarıyor? Eğer Bluetooth yoksa teybi bozmadan ekleme yapılıyor mu? Maalesef makyajsız kasalarda Bluetooth yok,2011 yılında makyajla birlikte Bluetooth özelliği eklendi Mondeo'ya.Bluetooth modülü takılabiliyor ama. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Aracınızda Bluetooth yok o tuşlar telefonu kablolu kit ile bağlantı durumunda işlevsel oluyor. Bluetooth kitleri var aux girişine takılan çok uygun fiyatlı ürünler bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Bu iş için ayıracağınız bütçeye göre tavsiye verelim. 20 tl ye de aracınızda bluetooth kullanabilirsiniz Mert beyin ilk eklediği linkteki ürün migrosta 20 tl. Fiestada kullanıyorum. Kendi bataryası var üzerinde. 2-3 saat yetiyor şarjı. 350 tl civarına da orjinal modüller var direksiyon tuşları ile parçalar arası geçiş yapılabilen ve telefon görüşmesi yapılabilen. Aux giriş yerinin ve teybin resimini atın isterseniz,daha farklı alternatifler de var. Torpidoyu açınca solda böyle bir giriş var mı? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Düğmesi olan ama kendi olmayan bir sistem var araçta. Ben ilave şunu tak bunu tak uğraşmaktansa, komple ana ünite alır takardım, androidleri de var, androidle işim olmaz derseniz normal multimedya şeklinde olanlar daha stabil. Böylelikle bir çok özelliği de almış olacaksınız. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 (düzenlendi) Bahsettiğiniz iki üründe hemen hemen aynı özelliklerde ama kalite farkı olabilir. Mert Özdemir yazdı: Hocam selam. 2008 Model Makyajlı Focusda'da belirtilen tuşlar ve aux var fakat ben aux'u kablo ile kullanıyorum. Zamanında şöyle bir şey almıştım ; https://www.hepsiburada.com/bluetooth-aux-arac-kiti-telefon-gorusmesi-ve-muzik-dinleme-p-HBV00000KUYRF. Ama bu ürünün dayanımı az, şarjı çok az gidiyor. Şöyle bir ürün gördüm, işe yarar mı bilmem https://www.hepsiburada.com/philips-bluetooth-adaptor-car-audio-p-HBCV00000T10PY ama ondan önce bu focus 2.5'larda aux torpidonun üst kısmında ve torpido kapağı kapanmayacak gibime geliyor Kesinlikle aynı fikirdeyim daha kaliteli ve ses kaybı olmayan sistem. Fiesta için düşünmüştüm ama fiyat dalgalanmalarından dolayı vazgeçtim. İnan Çınar yazdı: Bu iş için ayıracağınız bütçeye göre tavsiye verelim. 20 tl ye de aracınızda bluetooth kullanabilirsiniz Mert beyin ilk eklediği linkteki ürün migrosta 20 tl. Fiestada kullanıyorum. Kendi bataryası var üzerinde. 2-3 saat yetiyor şarjı. 350 tl civarına da orjinal modüller var direksiyon tuşları ile parçalar arası geçiş yapılabilen ve telefon görüşmesi yapılabilen. Aux giriş yerinin ve teybin resimini atın isterseniz,daha farklı alternatifler de var. Torpidoyu açınca solda böyle bir giriş var mı? 25 Ağustos 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts