Arif Şayakdokuyan 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Herkese iyi günler... Mondeoyu aldığımdan beri karşılaştığım sorunlarda bana gösterdiğiniz yardım için hepinize teşekkür ederim. Şimdi ise kapak contasını yakmış bulunuyoruz. Üst kapak değişiyor. Taşlama mesafesi kalmamış. Üst kapağı açınca motorda rektefe istedi. Piston, sekman, triger seti, devir daim pompası,, su deposu, termostat, ısı ve hararet müşürü değişecek. Daha önce radyatör, termostat kutusu ve hortumları değişmiştik. Bu parçaları alırken hangi markaları alayım ? Yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Araç 98 mondeo glx o.v. 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Çağlar Bayur 22 Ağustos 2022 Çözüm Paylaş 22 Ağustos 2022 kapak saplamalrını da sıfır alıni eskiler artık uzamıştır, contayı sıkıştırmaz yine yanmasın Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Segman piston standart marka olacak zaten rektefiyeci bilir. Genleşme kabı ve kapağı kesinlikle orjinal olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Serkan Toker yazdı: Genleşme kabı ve kapağı kesinlikle orjinal olsun. kale marka olsa? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: kale marka olsa? Kale gibi olur ( dememi bekleme abi ) 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 piston segman: nural goetze triger set: ina veya dayco devirdaim: skf veya bugatti su deposu orijinali çok zor olduğu için kale marka ama kale marka olanın kapağı yerine eskisinin orijinal kapağını takın termostat: motorcraft bulamazsanız oes hararet müşürü: bunun da orijinali çok zor, bal-tech orijinali kadar iyi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Coşku Mert yazdı: kale marka ama kale marka olanın kapağı yerine eskisinin orijinal kapağını takın o deneyimi arıyordum işe yarıyor mu Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: o deneyimi arıyordum işe yarıyor mu kale nin kapağı 1 ayda cortluyor, orijinali mis 1 Yorum bağlantısı
Arif Şayakdokuyan 22 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2022 Serkan Toker yazdı: Kale gibi olur ( dememi bekleme abi ) şu an kale takılı memnun değilim. Coşku Mert yazdı: piston segman: nural goetze triger set: ina veya dayco devirdaim: skf veya bugatti su deposu orijinali çok zor olduğu için kale marka ama kale marka olanın kapağı yerine eskisinin orijinal kapağını takın termostat: motorcraft bulamazsanız oes hararet müşürü: bunun da orijinali çok zor, bal-tech orijinali kadar iyi teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Coşku Mert yazdı: termostat: motorcraft bulamazsanız oes Oes marka termostat kullandım focusta pek kaliteli değil kışın açık kalıyordu. Fomoco, motorcraft alın 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Ömer Sarıgül yazdı: Oes marka termostat kullandım focusta pek kaliteli değil kışın açık kalıyordu. Fomoco, motorcraft alın OES ben de kullandım sanırım biraz kaçırıyor. Bu sene içini değiştireceğim orjinali elimde duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Davaz 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Arif Şayakdokuyan yazdı: şu an kale takılı memnun değilim. teşekkürler Ne sorun yaratiyor kale. Neden memnuniyetsizlik olustu. Yorum bağlantısı
Arif Şayakdokuyan 23 Eylül 2022 Yazar Paylaş 23 Eylül 2022 Yusuf Davaz yazdı: Ne sorun yaratiyor kale. Neden memnuniyetsizlik olustu. kusura bakmayın mesajı yeni gördüm. orjinali gibi olmuyor haliyle ben aldığımda kapağı arızalı çıktı onu değiştir v.s. ama hiç yoktan iyidir. Şişmiş çıkma depoya bile dünya para istendiği bir ortamda ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts