Ersen şahin 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Aracım Vectra 2.0 136beygir Şimdiye kadar marka ayırt etmeksizin herhangi petrolden LPG alır devam ederdim özellikle ucuz yollusuna bakardım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Shell denedim ve hem çekiş hemde km açısından fark etti yaklaşık iki üç aydır sadece shellden alıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım Cuma günü yol çıkacacağım için birazda acelem olmasından dolayı evime yakın olan petrol ofisinden depoyu fulledim yola çıktım araba gitmez oldu gazı köklememe rağmen eski verimi alamadım o şekilde Ankara'dan Eskişehir'e gittim Okadar bi fark ettik Arabanın bozulduğunu düşündüm Dönüş yolunda Shell e çektim ve tekrar fulledim araba eski randımanını vermesede biraz olsun rahatladı Bu kadar fark etmesi normalmi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Ersen şahin yazdı: Aracım Vectra 2.0 136beygir Şimdiye kadar marka ayırt etmeksizin herhangi petrolden LPG alır devam ederdim özellikle ucuz yollusuna bakardım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Shell denedim ve hem çekiş hemde km açısından fark etti yaklaşık iki üç aydır sadece shellden alıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım Cuma günü yol çıkacacağım için birazda acelem olmasından dolayı evime yakın olan petrol ofisinden depoyu fulledim yola çıktım araba gitmez oldu gazı köklememe rağmen eski verimi alamadım o şekilde Ankara'dan Eskişehir'e gittim Okadar bi fark ettik Arabanın bozulduğunu düşündüm Dönüş yolunda Shell e çektim ve tekrar fulledim araba eski randımanını vermesede biraz olsun rahatladı Bu kadar fark etmesi normalmi Yıllar önce lpg li araç kullanırken farklı istasyonlarda bile çekişte farkı hissederdim. bana göre total in gazı iyiydi ,opet performanslı ama çabuk bitiyordu, bir başka arkadaşıma göre de shell çok iyiydi. Bence gaz ve yanma verimleri arasındaki farka arabanın adapte olması zaman alıyor, ben hep A marka aldığımda aynı performansı alıyordum ama ama değiştirince bir farklılık oluyor hep. ( Tabi gazla gerçekten sıkıntı yok ise) Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 yıllar önce ben de lpg li araç kullanırken yediğim LPG kazıklarının 3 tanesini hep PO dan yemiştim. zaten yediğim LPG kazığı sayısı da 3. 1 4 Yorum bağlantısı
Zafer Oflu 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Ben ya shellden ya petrol ofisinden alıyorum. Aralarında çok bir fark olmuyor. Sadece bazı petrol ofisi istasyonlarından alınca bir miktar çekiş düşüklüğü hissediyorum. Belki psikolojiktir diye de cok önemsemiyorum. Ama sizdeki durum farklı. Bence bir daha o istasyondan almayın hatta petrol ofisine yazın. Hemen kontrol yapıyorlar ve arayan kişinin şikayeti ile ilgileniyorlar. Ben bir defasında marketteki ürün fiyatları ile ilgili aradım. Hemen geri dönüş yaptılar. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 O bende de oluyor. Lpg hep aynı lpg değil sanki, aynı istasyonda dahi. Son zamanlarda Shell'de kısa menzil alıyorum, performans eh işte. Bazen de fişek gibi kaçıyor altımdan araç, neden bilmiyorum, propan-bütan oranı mı değişiyor napıyor. Opetten ne zaman alsam, anında hissediyorum performans düşüklüğünü, dizelde de bu böyleydi. En son BP'den aldım, gayet güzel gidiyor araç. Yorum bağlantısı
Recommended Posts