Haluk Şentürk 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 yetkili servise gelmiş pert araçların donör olarak kullanıldığını çok gördüm ve duydum Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 (düzenlendi) Ergin Şahin yazdı: İyi geceler, Ford marka aracımın garanti süresi bittikten sonra bakımlarını yetkili serviste yaptırmaya devam ettim. Bu arada aracimin kilometresi 60000 km bile olmadı. Garanti sonrası ilk bakımdan sonra aracın konforu bayağı bozuldu. Amartisorler bitik dediler. Şimdi de ikinci bakımdan sonra klima açıkken ses yapmaya başladı. Kompresor arızalı diyorlar. Her servise gittikten sonra bu tarz arızalar çıkıyor. Yetkili servis bu parçaları arızalı olanlarla değişiyor müdür? Parça calabilirler mi? Yoksa denk mi geliyor. Klima açıkken ses yapıyorsa fan motorunun yaprakları tozlanmıştır. Yolcu ayak tarafından torpidoyu sökerek ulaşabilirsiniz. Balata temizleyici sprey sıkarak da temizleniyor. Ben öyle yapmıştım. Bunun olma sebebi de polen filtresinin ters takılması oluyor genelde. 24 Ağustos 2022 tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Başka forumda denk gelmisti. Değişmeyen parçanın parasını aldım müşteriye itekledim gibi muhabbetleri konuşan yetkili servis çalışanlarının muhabbetleri araç kamerasına kaydedilince ay layk tu muvik muvik. İnsanın olduğu yerde herşey olur. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Metin Akbal yazdı: Başka forumda denk gelmisti. Değişmeyen parçanın parasını aldım müşteriye itekledim gibi muhabbetleri konuşan yetkili servis çalışanlarının muhabbetleri araç kamerasına kaydedilince ay layk tu muvik muvik. İnsanın olduğu yerde herşey olur. genel işleyiş mesela şöyle olur: 1000 tl servis faturası çıkacak diyelim kdv siz cepten cebe keş ödeme ile 500 teklif eder danışman, ve aslında takar takmaz ona maliyeti 150 tl dir gibi mesela oluyordur herhalde YTD. sonra onu suç üstü yapar kolundan tutup karakola götürürsen , götüren suçlu olur, onun da şekli başka ... 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ağustos 2022 Paylaş 24 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: genel işleyiş mesela şöyle olur: 1000 tl servis faturası çıkacak diyelim kdv siz cepten cebe keş ödeme ile 500 teklif eder danışman, ve aslında takar takmaz ona maliyeti 150 tl dir gibi mesela oluyordur herhalde YTD. sonra onu suç üstü yapar kolundan tutup karakola götürürsen , götüren suçlu olur, onun da şekli başka ... Bende hangi marka olduğunu söylemeyim Toyotacı nin eline koz geçer 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts