Ali Kasım Yücesoy 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Ctk marksının şu tarz bir ürün alıp bagaja ve arka koltuk altlarına uygulamak istiyorum ancak tüm alanı kaplayacak şekilde mi yapmalıyım yoksa atıyorum 10cm ye 20cm keserek 3 4 parça halinde yapıştırmak yeterli olur mu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 arabada yalıtım mantığı önceilkkle irdelenmeli, arabadaki yalıtım dB yani sesi azaltmaz (azalır da ana maç o değil) , metalde oluşan titreşimi azaltmaktır amaç. dolayısı ile komple kaplanması aslında gerekmez, ancak o kasadaki titreyen yerler neresi o çözülmeli önce, onun bir şeması olmaz ise parça parça yapıştırma işe yaramaz, yapışacak malzemnin de titreşim önleme özelliği olmalı , bu malzeme nedir bilmem 3 Yorum bağlantısı
Ali Kasım Yücesoy 21 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: arabada yalıtım mantığı önceilkkle irdelenmeli, arabadaki yalıtım dB yani sesi azaltmaz (azalır da ana maç o değil) , metalde oluşan titreşimi azaltmaktır amaç. dolayısı ile komple kaplanması aslında gerekmez, ancak o kasadaki titreyen yerler neresi o çözülmeli önce, onun bir şeması olmaz ise parça parça yapıştırma işe yaramaz, yapışacak malzemnin de titreşim önleme özelliği olmalı , bu malzeme nedir bilmem Tavsiye edebileceğiniz malzeme var mı üstadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 malzemelerin özelliğini üreten veya satnadan sormalı onu bilmiyorum, vesile ile çoğu satan bile bilmez, müşteri ne sorarsa evet diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Instagram'da subigarage'ın post'larına bi bakmanızı öneririm. Gördüğüm, tüm yüzeyi 3 kat ve farklı malzeme ile kaplıyor. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Evet Subigarage'ı takip edip neler yaptığına bakmanız sizi baya bilgilendirecektir. Linkini verdiğim videoda baya detaylı şeklide neler yapılması gerektiğini anlatıyorlar. Ctk markası kalitelilerden birisi, fotosunu attığınız ürün titreşim önleyici ilk katman (bunun aracın bölgelerine göre farklı mm kalınlıkları var), bu katmandan sonra sesi absorbe eden bir katman daha uygulamanız gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Instagram'da subigarage'ın post'larına bi bakmanızı öneririm. Gördüğüm, tüm yüzeyi 3 kat ve farklı malzeme ile kaplıyor. toyotaya bile bakarlar mı ki 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: toyotaya bile bakarlar mı ki Yalıtımcıların müşterileri japonlar zaten. 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Selim Bilgin yazdı: Yalıtımcıların müşterileri japonlar zaten. japon iç aksamı ekmek kapısı diyorsun yani? iknayım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Pilli bebeğin bundan haberi var mı 😃 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Pilli bebeğin bundan haberi var mı 😃 yok. sessizlikten kaç kişiye çarptım sayısını unuttum ses yalıtımı diye su yalıtım malzemesi yapıştırıyorlar arabalara, komik oluyor 4 Yorum bağlantısı
Ali Kasım Yücesoy 22 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok. sessizlikten kaç kişiye çarptım sayısını unuttum ses yalıtımı diye su yalıtım malzemesi yapıştırıyorlar arabalara, komik oluyor Siz hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? Şimdilik sadece bagaj ve arka koltuk altına yapabilirim maliyetlerde dolayı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Ali Kasım Yücesoy yazdı: Siz hangi ürünleri tavsiye edersiniz ? Şimdilik sadece bagaj ve arka koltuk altına yapabilirim maliyetlerde dolayı Kendim kullanmadım tavsiye edemem ama arkadaşların dediği gibi subigarage ile görüşün. Ben garajına da gitmiştim. Hangi malzeme derseniz ona da yardımcı olur söyler. Ama çok pahalı şeyler. Bu işi hakkıyla yapmak var uydurma idareten yapmak var kendisi sgm marka kullanır. Birkaç kat ürün kullanıyor ama Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok. sessizlikten kaç kişiye çarptım sayısını unuttum Benim arabanın sevdiğim tarafı o, sokakta birine yaklaşırsan mutlaka duyuyor, hatta dönüp bi bakıyor ne geliyor diye. Belli bir hızdan sonra içeriden motor sesi duyamazsın tabi orası ayrı: Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: arabada yalıtım mantığı önceilkkle irdelenmeli, arabadaki yalıtım dB yani sesi azaltmaz (azalır da ana maç o değil) , metalde oluşan titreşimi azaltmaktır amaç. dolayısı ile komple kaplanması aslında gerekmez, ancak o kasadaki titreyen yerler neresi o çözülmeli önce, onun bir şeması olmaz ise parça parça yapıştırma işe yaramaz, yapışacak malzemnin de titreşim önleme özelliği olmalı , bu malzeme nedir bilmem olay rezonans efendim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Doğan Arşiray yazdı: olay rezonans efendim. tekniğine karışmam ürün linki alırım Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Ses nereden geliyor? Hangi sesi azaltmak istiyorsunuz bunlar önemli. Youtube’da önüne gelen bu malzemeleri alıp habire bagaj kaplıyor Lastik sesi geliyorsa davlumbaz içleri ve kapı içleri kaplanabilir, motor sesi geliyorsa ön göğüs iç kısmı kaplanabilir. Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Ctk pahalıdır . Amaç nedir önce ona göre malzeme almak gerekir. Yorum bağlantısı
Ali Kasım Yücesoy 24 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2022 Furkan Bakırel yazdı: Ctk pahalıdır . Amaç nedir önce ona göre malzeme almak gerekir. Bagaj stepne yalıtımı Yorum bağlantısı
Recommended Posts