Arif Aykın 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Bende de çok var mecbur bu sene kışlık alacaktım ama öncelik yazlık olacak gibi yanaklarda da çatlak var dişler de kalkma mevcut. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Metin Akbal yazdı: Bende yok sorun baktım. Lastik havalarım 35. Acaba fazla hava basmak falan etkisi olabilir mi? Benim lastiklerde hiç 34 üzeri hava olmadı. Kendim ayarlıyorum, kompresörüm ve ölçüm cihazım aynı değeri gösteriyor. İnternette de genel olarak gördüğüm bir sorun. Daha tuhafı gördüklerimde de aynı kanalda çatlak var. Diğer kanallarda en ufak çatlak yokken tekinde olması üretimsel problemi gösterir Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 Eylül 2022 Yazar Paylaş 16 Eylül 2022 Konuya bir güncelleme yapayım. Yok öyle, yok böyle şeklinde birkaç günlük uğraş sonunda 23 Ağustosta dosya açıldı. Neredeyse 1 ay olacak, henüz bir dönüş olmadı. Firmaya hatırlattım mail atıp, önceden gün içerisinde dönerlerdi hafta geçti ses yok 🙂 Yurtdışı birimlerine de yazmıştım, onlar hiç oralı olmadılar. Türkiye temsilcilerine attılar topu. Özellikle değişim talebimi ilettim, iade vs kabul etmediğimi ve genel tutumlarının bu olduğunu gördüğümü, bunun firma değil müşteri seçimliliğinde olduğunu bildiğimi söyleyerek destekledim. 20 iş günü dolmasını bekliyorum, eğer dolmuş ise tüketici heyetine başvurmayı planlıyorum. Dönseler dahi %90 para iadesi yaptık, lastiği de kullanmışsın eskime payı da düştük deyip 4 lastikten 1 tane bile alamayacağım bir para teklif edecekler. 4 lastiğin hepsinde aynı kanalda çatlak. İnternette de sorunlar hep yine o kanalda. Bu da demek oluyorki fabrikasyon kusur. Buradan ilerlemek düşüncesindeyim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: 4 lastiğin hepsinde aynı kanalda çatlak. İnternette de sorunlar hep yine o kanalda. Bu da demek oluyorki fabrikasyon kusur. Buradan ilerlemek düşüncesindeyim. Lastik kalıbında bir sorun var demek ki. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 16 Eylül 2022 Yazar Paylaş 16 Eylül 2022 Ve beklenen dönüş oldu. 1400 lira fatura bedelinin tamamının iadesine karar vermişler Firmayı aradım ben iade istemedim değişim istediğimi özellikle belirttim diye, görüştüğüm kişi şanslı olduğumu artan fiyatlar sebebi ile normalde düşülen aşınma payının düşülmediğini bildirdi. Peki bu lastik yolda yarılsa ve ölümlü kaza olsa fatura iadesi kurtaracak mı sorusuna yanıt sessizlik oldu. Durumu biliyorlar ancak değişim yapmak veya mağdur etmeden çözmek işlerine gelmiyor. Sorunu THH'ye taşıyacağım, şuan başvuru için gereken delilleri toparlıyorum. Kronik bir sorun olduğunu ve firmanın bunu bildiğini fakat çözüm olarak komik yaklaşımlarda bulunduğunu bildiren, başkalarının yaşadığı sorunları da gösterir belgelerle birlikte başvuracağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts