Hamza Bayram 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Merhaba, 310.000 TL bütçem var. Sizde takdir edersiniz ki bu bütçeye düşük KM li heybetli bir SUV almak zor. Ama araştırma yaparken Kyron a rastladım. 2008-2010 arası Kyron alabiliyorun. Kyron nasıl bir araçtır alınır mı? Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim. 1: 2 motor Kyron un motorunda veya şanzımanında kronik bir problem var mı? 2: İç malzeme kalitesi nasıl, kokpit sert plastikmiş sanırım çok mu kalitesiz bir plastik? 3: Yakıt tüketimi ilk kasa captiva ile karşılaştırınca nasıl? Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Actyon sports da otomatikte şanzıman sıkıntısı yaşayanları okumuştum. Grand Vitara da bakabilirsiniz. Kyrondan servis anlamında daha kolaydır. Her halükarda iyi baktırmak lazım. Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Ssang yong mercedes motor ve şanzımanı kullanıyor, parça bulma konusunda sorun yaşatmaz muhakkak. Ancak temizini bulmak önemlidir. Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Bir arkadaşimda vardı kullandim... Motor ve şanzıman Mercedes sorun çıkarmaz... Sert plastik ama kalitesiz değil... Yakıt üzmez Captiva kadarda yakmaz... Sağlam araba... Temizini ve bakımlisini bulmak önemli ama... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 12 ay önce başka diyebilirdik şimdi temiz ne bulursa alınır deriz, vesile ile neden suv? yani amaç nedir offroad falan yapılacak mı? Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: 12 ay önce başka diyebilirdik şimdi temiz ne bulursa alınır deriz, vesile ile neden suv? yani amaç nedir offroad falan yapılacak mı? Ne ofroadu 🤣 yakın zamanda ofroad gruplarının sayfalarında hiç yeni çekilmiş ofroad kampı ofroad videosu vs yayını gordunmu haha 2021 Aralık'ta ofroad denen hobi ülke çapında sonra erdi 2 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Erkut Uysal yazdı: Bir arkadaşimda vardı kullandim... Motor ve şanzıman Mercedes sorun çıkarmaz... Sert plastik ama kalitesiz değil... Yakıt üzmez Captiva kadarda yakmaz... Sağlam araba... Temizini ve bakımlisini bulmak önemli ama... niye mercedes bozulmuyor mu bozulursa parçası bulunuyor mu, mercedes parçası bol, buna da uyuyor mu ona bakmak lazım. forumda biri almıştı. Gıcır gıcır yepyeni bi cipti. Bulamadım o konuyu. Çok da uygun fiyata almıştı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Ali Gök yazdı: Ne ofroadu 🤣 yakın zamanda ofroad gruplarının sayfalarında hiç yeni çekilmiş ofroad kampı ofroad videosu vs yayını gordunmu haha 2021 Aralık'ta ofroad denen hobi ülke çapında sonra erdi LPGLİ 1.6 capon var bir arkadaşımda, 2022 yazının tüm hafta sonlarını yayla yollarında geçirdi 88 kr km de harcıyor Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: niye mercedes bozulmuyor mu bozulursa parçası bulunuyor mu, mercedes parçası bol, buna da uyuyor mu ona bakmak lazım. forumda biri almıştı. Gıcır gıcır yepyeni bi cipti. Bulamadım o konuyu. Çok da uygun fiyata almıştı Aaaaa senin haberin yokmu... Mercedes bozulunca çok üzülüyormuş... Markaya karşı bir ön yargı var, kullanmadan önce bende de vardı... Hali ile bilmeyen bir güvence ariyor kendine... Kyran, Rexton, Korando bir çocuğunu kullandım... Piyasada bir çok benim diyen arabayı bozar... Arada bir gaza gelip Rexton'a niyetleniyorum ama coinden hala umudum var... 21 Ağustos 2022 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: LPGLİ 1.6 capon var bir arkadaşımda, 2022 yazının tüm hafta sonlarını yayla yollarında geçirdi 88 kr km de harcıyor Tamam iste ofroad yapmamış yayla gezmiş mis gibi araba akıl edip almadık ucuzken 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Erkut Uysal yazdı: Aaaaa senin haberin yokmu... Mercedes bozulunca çok üzülüyormuş... Markaya karşı bir ön yargı var, kullanmadan önce bende de vardı... Hali ile bilmeyen bir güvence ariyor kendine... Kyran, Rexton, Korando bir çocuğunu kullandım... Piyasada bir çok benim diyen arabayı bozar... Arada bir gaza gelip Rexton'a niyetleniyorum ama coinden hala umudum var... önyargı yok. motor ve şanzıman mercedes zaten abi.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Ali Gök yazdı: Tamam iste ofroad yapmamış yayla gezmiş mis gibi araba akıl edip almadık ucuzken tamam, bugün al, yarın nasıl da ucuza almışım diye anı biriktir Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Bu araç gerçekten Mercedes ile %100 ortak araç mı yoksa ikili anlaşma gereği markaya (belli bir seri) özel üretim olarak mı satılıyor. Benim bildiğim X250d Navara ile aynı platform keza ML serisi BMW ve Land Rover ile birebir aynı motor ve şanzımanı kullanıyor. Bu da onlara dahil midir? Şu konu size yardımcı olabilir 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 Motor mercedes raflarından alınma diye biliyorum. Diğer aksamlar değildir herhâlde. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Ağustos 2022 Paylaş 21 Ağustos 2022 İstanbul’da bakım, tamir, parça sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Bizim buralarda olsa ben tercih etmezdim. 1 Yorum bağlantısı
Hamza Bayram 22 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2022 (düzenlendi) Abiler 2008-2010 Kyron şanzımanında kronik bir problem var mı? Birisi bana kronik arızalı dedi ama size sormak istedim. 22 Ağustos 2022 tarihinde Hamza Bayram tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 H.Cenk Bayrakçı yazdı: İstanbul’da bakım, tamir, parça sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Bizim buralarda olsa ben tercih etmezdim. bence de tam tersizne Isparta sanayi ne acaip yermiş yahu neler var neler, Türkiyede olmayan bir sürü araba görüyorum Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Ağustos 2022 Paylaş 22 Ağustos 2022 Cem Işık yazdı: Ssang yong mercedes motor ve şanzımanı kullanıyor, parça bulma konusunda sorun yaşatmaz muhakkak. Ancak temizini bulmak önemlidir. o eskinden öyleydi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Doğan Arşiray yazdı: o eskinden öyleydi. zaten 310 bin e eskisi alınır 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 Fatih Keskin yazdı: zaten 310 bin e eskisi alınır Mercedes motor+şanzıman olan da eskileri zaten. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 23 Ağustos 2022 Paylaş 23 Ağustos 2022 5g tronic zaten şanzıman. herşeyde kullanılan. bence güzel araba. ama tipi bir acaip. Yorum bağlantısı
Recommended Posts