İçeriğe Yönlendir

HULK

Murat Sahın

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Murat Sahın yazdı:

Aklımda bulunsun, çıkma arka tampon peşine düşersem ararım.

tampon plastikleri bunlarda tamiri çok zor ben bir şey denedim ama bir daha el sürmem, sıfır yan sanayi al geç derim. çıkmada montaj yerelri hep kopuk geliyor veya sıkça diyelim bir de esas arkada köpük olması lazım darbe emici o bulunmıyor, onun yerine sprey köpük çalışılırsa tampon daha diri duruyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 

Murat Sahın yazdı:

Aklımda bulunsun, çıkma arka tampon peşine düşersem ararım.

Çağlar Bayur yazdı:

tampon plastikleri bunlarda tamiri çok zor ben bir şey denedim ama bir daha el sürmem, sıfır yan sanayi al geç derim. çıkmada montaj yerelri hep kopuk geliyor veya sıkça diyelim bir de esas arkada köpük olması lazım darbe emici o bulunmıyor, onun yerine sprey köpük çalışılırsa tampon daha diri duruyor

Tampon konusunda hemfikirim. Tamirle hiç uğraşmayın, 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Çağlar abi uyarıyı yapmış. Elektrik tesisatı acaip kavruluyor bunların. Kablo bir anca çıplak kalabilir elinde aman dikkatli ol. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Macit Aliyev yazdı:

Hayırlı olsun. Maşallah çok hızlısın:)

Teşekkürler. Hızlı olmak durumunda kalıyorum hep :) Arabasız olmuyor, şahinde güven vermiyor. Ben en son şahin aldığımda araba 6 yaşındaydı, 25 yaşında olanına binince fark ettim ki yaşlanmış, dertlenmişler. Malum "winter is coming" durumu da olunca bu dedim kışın çalışır mı çalışmaz mı belli değil, satayım gitsin :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Murat Sahın yazdı:

Teşekkürler. Hızlı olmak durumunda kalıyorum hep :) Arabasız olmuyor, şahinde güven vermiyor. Ben en son şahin aldığımda araba 6 yaşındaydı, 25 yaşında olanına binince fark ettim ki yaşlanmış, dertlenmişler. Malum "winter is coming" durumu da olunca bu dedim kışın çalışır mı çalışmaz mı belli değil, satayım gitsin :) 

İyi yapmışsın. Güle güle kullan.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Azalma

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah   :nazar:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ümit Türk yazdı:

Satın aldığın arkadaşa geri mi sattın :D 

Tabiki :D 

Ali Darbaz yazdı:

Hayırlı olsun. 

Hazır konuya gelmişken, bu motorun specleri var mı sende? :) 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...