Ali Kasım Yücesoy 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Bu leke daha önce yoktu nasıl çıktı anlamadım bundan nasıl kurtulabilirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 her ne ise profesyonel bir yere gösterin yoksa beter kalıcı hale gelbilir bu yüzey pütürlü, ben olsam ıslak bezle hafiften silmeyi denerdim bastırmadan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 İçten dışa kusmuş gibi. Islak mendille silmek dışında bi şey yapmayın.. Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Corollanın ön panel malzemesi epey hassas. Bence siz ellemeyin profesyonel biyere yaptırın. Arkadaşın aracına da bir damla oto kokusu damlamış iz bırakmış epey. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Ali Kasım Yücesoy yazdı: Bu leke daha önce yoktu nasıl çıktı anlamadım bundan nasıl kurtulabilirim Burası neresi su almış bir yer mi sanki su alıp beklemiş temizlemekten önce sorunun kaynağını tespit etmeniz gerekli siz ne yaparsanız yapın veya yaptirin sorun kaynağını çözemezsiniz tekrar sorun ile karşılaşabilirsiniz Yorum bağlantısı
Ali Kasım Yücesoy 20 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Corollanın ön panel malzemesi epey hassas. Bence siz ellemeyin profesyonel biyere yaptırın. Arkadaşın aracına da bir damla oto kokusu damlamış iz bırakmış epey. Araçlara deri döşeme yapılan bi yere mi göstereyim yoksa detailingcilere mi Yorum bağlantısı
Ali Kasım Yücesoy 20 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2022 Şimdi de bu şekilde iz kayboldu ne oldugunu anlamadım Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Bu leke değil. Güneş yansımış leke gibi durmuş başıma gelmişti. Silip silip uğraştım üstelik. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Bu leke değil. Güneş yansımış leke gibi durmuş başıma gelmişti. Silip silip uğraştım üstelik. yazacaktım kimse farketmemiş olamaz diye yazmamıştım 3 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Çağatay Kılınç yazdı: Bu leke değil. Güneş yansımış leke gibi durmuş başıma gelmişti. Silip silip uğraştım üstelik. eli üstüne koyup bakmıştır diye düşünmüştm ama değilmiş 1 1 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: eli üstüne koyup bakmıştır diye düşünmüştm ama değilmiş Bazen öyle bir açıyla yansıyor ki dışarıdaki camlardan vs elini koysan da farkedilmiyor çok ince bir ışık 😅 ben uzaktan parmağımla silmeyi denedim başıma gelince, bir de araba yeniydi daha panikleyince fark edilmiyor 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts