Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Malum oto fiyatları aldı gitti, uzaktan izlerken biraz da eğlenelim, gümrüğe terk edilmiş araçlar online ihale ile satılmakta, benzerleri piyasada da satılıyor tabii, online ihalede üsttten bir ekspertiz raporu bulunuyor, kapsamlı bir şey değil, videosuna bakıp aracı satın alıyorsunuz, peki siz bu nissan micraya a kaç para verirdiniz? benzeri sarı sitede 126 bin tl den satışta Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Bunu yedirmezler. İhaleye çıktı mi :∆ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bunu yedirmezler. İhaleye çıktı mi :∆ satıldı bile , hatta forumlarda oyunu bile başladı vesile ile merso fiyatlarına taş çıkarak şase no işlemli opel var yolda Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Bu tipte micra benim karşıma hiç çıkmadı. Parça sorunu var mı bilmiyorum. Hem de manuel vitesmiş. Ben olsam almazdım. Ama şöyle alıp satmak için 80-90 a düşünülebilir. Çağlar Bayur yazdı: satıldı bile , hatta forumlarda oyunu bile başladı vesile ile merso fiyatlarına taş çıkarak şase no işlemli opel var yolda Kaça gitti acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: satıldı bile , hatta forumlarda oyunu bile başladı vesile ile merso fiyatlarına taş çıkarak şase no işlemli opel var yolda Şu gürcü ye giden "hurda" avrupa arabalarını gümrüge devirttip deli para kazanabilir devlet aslında 😛 bolluk olursa ikinci ele ulaşım da kolaylaşır. Sanayi haraketlenir felan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Erhan Doruk yazdı: Ama şöyle alıp satmak için 80-90 a düşünülebilir. hazırı sarı sitede 126 iken ihaleden binip test edemediği micarıyı vergiler hariç 159500 e almış birisi 4 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 2000 model bu astranın şase numarası evraktan farklı çıkmış ve el konup ihaleden satılmış, evraktaki no şaseye çaktırılacak , işlemler bitince trafiğe çıkabilir, sarı sitede kaça gider bakmadım, bu kaça satılmış tahmin alalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 micra 159 a satıldı ise astra 235 eder.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Gümrükte mantık başka 500 bin km de arabaya deli para veriyor alıyor adam sonra bak ayni araba 150 bin km de ilanda özetle ordaki rakamlarda dürüstlük.yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Bir tanıdığım gümrükten A6 quatro aldı.. Motoru değiştirdi, şanzımanı değiştirdi. Yine de liftten inemedi. Alanlar macera arıyor, yada başka bir şeyler var.. Mantıklı değil fiyatlar. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: hazırı sarı sitede 126 iken ihaleden binip test edemediği micarıyı vergiler hariç 159500 e almış birisi İçinde gizli saklı birşeyler varsa daha fazla edebilir. Zsmanında gümrük ihalesine girdim hurda transitler var 8~10 tane tanesi 3 e 5 e gidiyor. Bir tanesinde iki kişi inatlaştı 8 oldu, 10 oldu yanındaki arkadsşı oğlum o para etmez indir elini dedi. İnanmayacaksınız o indirsin ben alamadı dedirtmem dedi laz kardeşim. 15 falan satıldı o zaman. Meğer bunlar Trabzon sanayiden gelmişler alıp toplayıp satacaklar ve birbirlerini tanıyorlarmış. İnat sonucu devlet kazanmıştı. 2 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Bir tanıdığım gümrükten A6 quatro aldı.. Motoru değiştirdi, şanzımanı değiştirdi. Yine de liftten inemedi. Alanlar macera arıyor, yada başka bir şeyler var.. Mantıklı değil fiyatlar. He ya bizde Toledo aldık arkası yok arabanın çalmışlar 😄 ama işte ecnebiler bizden çok daha düzgün kullanıyor arabanın çoğu civatasına el değmemiş . Yorulmamış araba TR de arabanın kulak arkası bile kalmıyor , senede bir alt takım yiyoruz zaten yollarımız sağ olsun. Birde kimseyi zan altında bırakmak istemem ama 136 bine ihalesi kapanan aracın 97 bine satıldığına dair kağıt elime geçti artık niye öyle oldu bilemiyorum . Arada ki 40 bin civarı para Yediemin ücreti olarak kesildi diye umut ediyorum . Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Eskiden gümrükten olunca ucuz olurdu. Şimdi piyasadaki araçlardan daha pahalıya gidiyor. Üstelik aracın geçmişi, kmsi belli değil.. Allah'tan bu ihale videoları ve detayları var da, aracın kmsini toparlanmadan önceki halini görebiliyoruz.. Hoş herkes göremiyor ama.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Bak böyle değişik birşey de var. https://www.eihale.gov.tr/ihaleler/detay/navggvgs8F8csmgzB442iu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Furkan Bakırel yazdı: 136 bine ihalesi kapanan aracın 97 bine satıldığına dair kağıt elime geçti artık niye öyle oldu bilemiyorum . Arada ki 40 bin civarı para Yediemin ücreti olarak kesildi diye umut ediyorum . yok ihalenin içinde tüm ödeme, 136 yı teklif veren kaporayı yakıp almadı ise 2. de kalır sıradaki Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: yok ihalenin içinde tüm ödeme, 136 yı teklif veren kaporayı yakıp almadı ise 2. de kalır sıradaki İkinciyi verende 135 .5 abi 97 ye kadar en az elli teklif vardır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Furkan Bakırel yazdı: İkinciyi verende 135 .5 abi 97 ye kadar en az elli teklif vardır. otomatik teklfite sıralamaya sıradan değil de katılımcı no ve teklif saati ile bakmalı, araba belli ise bakalım merak ettim Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: otomatik teklfite sıralamaya sıradan değil de katılımcı no ve teklif saati ile bakmalı, araba belli ise bakalım merak ettim Belli atayım özelden.Atamadım çünkü resim nasıl yollanıyor bulamadım arayüz berbat , ben söyleyeyim siz hayal edin bari ne yapalım 19 Ağustos 2022 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Furkan Bakırel yazdı: Belli atayım özelden.Atamadım çünkü resim nasıl yollanıyor bulamadım arayüz berbat , ben söyleyeyim siz hayal edin bari ne yapalım marka model de olur geçmişe bakarım Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: marka model de olur geçmişe bakarım https://www.eihale.gov.tr/ihaleler/detay/5JYiZMW1CmHtx3GwH9iPoX Linki atarız o kolay.Ama başımıza iş almayalım ihale rakamlarını bile atmasyon yazmıştım belli olmasın diye. 19 Ağustos 2022 tarihinde Furkan Bakırel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Furkan Bakırel yazdı: https://www.eihale.gov.tr/ihaleler/detay/5JYiZMW1CmHtx3GwH9iPoX Linki atarız o kolay.Ama başımıza iş almayalım ihale rakamlarını bile atmasyon yazmıştım belli olmasın diye. 151/161/ en son cinnet geçirip 168 basmış ihaleyi alan, yok bunda kalmıştır, 8000 i kapora kalan 160 tan ne kesip nasıl fatura kesildi onu bilemedim. benim bildiğim tümü döner sermayeye giririyor, sonra nereeye ne ödenrise Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 20 Ağustos 2022 Paylaş 20 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: 151/161/ en son cinnet geçirip 168 basmış ihaleyi alan, yok bunda kalmıştır, 8000 i kapora kalan 160 tan ne kesip nasıl fatura kesildi onu bilemedim. benim bildiğim tümü döner sermayeye giririyor, sonra nereeye ne ödenrise Öyle olmuştur inş ☺️ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2022 ka ama 2005 model kaça gitmiştir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Ka 135 ihale sende kalırdı ama 129 da kalmış bu sefer 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts