Doğan Arşiray 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Kask vardı abi. Sadece kask vardı. Ondan olmasın motor varmıydı bari? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: motor varmıydı bari? Valla ne desem yalan şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 3milyonüçyüzaltmışsekizbin de 8000 ceza yüzde kaç? ağalar eğleniğir... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Eylül 2022 Paylaş 16 Eylül 2022 Bu kadar parayı arabaya bağlayacak kadar parası olan insanlar neden daha farklı bir işe girişmiyor arkadaş nedir bu araba sevdası. Bi salın şu arabaları da millet alsın (parası kaldıysa) 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Ceza 300.000 lira oldu. Bu biraz işe yarar. Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Ceza 300.000 lira oldu. Bu biraz işe yarar. Olmadı daha, Meclisin açılması beklenecekmiş yetki almak için. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Şehirde arsası olan müracaat edemeyecek. Kiraya verebilecek ama satamayacak. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Emre Şimşek yazdı: Bu kadar parayı arabaya bağlayacak kadar parası olan insanlar neden daha farklı bir işe girişmiyor arkadaş nedir bu araba sevdası. Bi salın şu arabaları da millet alsın (parası kaldıysa) Kısa zamanda fazla para kazanma arzusu. Ayrıca çaba göstermelik durum yok, alıyorsun ilan açıyorsun bitiyor. Eskiden bir iş yatırımı maliyetini 10 senede çıkarırsa kazançlıdır denirdi. Böyle bir sabır vardı. Şimdi kısa yol kolay para arzusu 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Ülke dikenli telle cevrili. Nereye kipirdamaya çalışsan biyerini ciziyon. Paran varsa TL de kalsan faize yatirsan eflasyonla erir Döviz alsan yastik altında dursa tedirginsin bankaya yatirsan başka Kur korumalı yapsan kimine kalsa vatan hayinisin kimine göre devlete bedava döviz vermissindir. Paranin vadesini bozman gerekse dert sahibisin Ev al kira gelirin olsun desen kiradan zarar kiracıdan tedirgin Araba alıp satsan galericiler bık bık eder iştigal kodu olmayan yapmasın diye devlet peşine düşer Galerici stokculuk yapar bayisi başka kafalar yaşar Borsa ya girmiyom 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Emre Şimşek yazdı: Bu kadar parayı arabaya bağlayacak kadar parası olan insanlar neden daha farklı bir işe girişmiyor arkadaş nedir bu araba sevdası. Bi salın şu arabaları da millet alsın (parası kaldıysa) Basit bir yatirim ve surekli talep var. Egitim gerekmiyor. Bilgi gerekmiyor. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: Basit bir yatirim ve surekli talep var. Egitim gerekmiyor. Bilgi gerekmiyor. çoğu galeri tam tersi iktisadi düzende, yani var olan parası ile canı sıkılınca, adres belli olsun diye koyuveriyor 5-15 ferrro lambo , itibar, siyah gömlek, lahmacun ne ararsan var, zarar da yok ahtta kazara arada kar bile yapar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: çoğu galeri tam tersi iktisadi düzende, yani var olan parası ile canı sıkılınca, adres belli olsun diye koyuveriyor 5-15 ferrro lambo , itibar, siyah gömlek, lahmacun ne ararsan var, zarar da yok ahtta kazara arada kar bile yapar lamborghini, bentley filan satanların piyasayı manupile edeceğini düşünmüyoruz herhalde? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül 2022 Paylaş 17 Eylül 2022 Doğan Arşiray yazdı: lamborghini, bentley filan satanların piyasayı manupile edeceğini düşünmüyoruz herhalde? manipüle yönünden demedim , zevkine galeri açan çoktur, zaten manipüle olan birşey de yok, mani nin değeri azaldı olan o, patates 20 tl idi almayı bıraktım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: patates 20 tl idi Şu an 10 lira 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Eylül 2022 Paylaş 18 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: manipüle yönünden demedim , zevkine galeri açan çoktur, zaten manipüle olan birşey de yok, mani nin değeri azaldı olan o, patates 20 tl idi almayı bıraktım Zevkine değildir o. Siyah dolarları beyaza çevirmek içindir Yorum bağlantısı
Recommended Posts