Çağlar Bayur 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 süper, şimdi kuyumcuları da düzenlesinler altın fiyatları düşsün yahu komedi filminin içinde yaşıyor gibiyiz 5 7 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Ya bize yasak de otur izle. Ikinci el diye ilan verir aciklamaya S I F I R yazar. Detaylar telefonda der. Noterde km 6bin diyerek satar. Hangi noter koltugundan kalkip aracin kmsine bakiyor. Kaldi ki arac orada da olmayabilir. Sahis adina alir sahis adina satar. Yasaklara sinirlenen galeriler simdi daha yuksek fiyata satacak. Olan yine vatandasa oldu 😁 3 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 galerici 6000 km boyunca kiraya verir, 6 ay sonra neredeyse sıfır, sahibinden, tertemiz vs diye istediği paraya satar. 2 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Çıkan bu yasa çok önemli... Büyük bir açık kapandı... Şu bilinmelidir ki bu yasadan sonra Yunan adaları bizimdir... Kerkük, Musul bizimdir... Enflasyon bitmiştir ve yok edilmiştir... Sabredin 2023 e az kaldı... Dış minnakların oyunu artık bozuldu... 4 8 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 türk lirası ne kadar rezil bir halde belli, vergiler belli; bunların sebebi olanlar da belli. yapılan da tam onlara yakışacak saçmasapan bir iş. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 şimdi anlamadığım araba 0 km, noterde yazdırdın 6000 km diye. noter inip kmye mi bakacak ? zaten anladığım kadarıyla son kullanıcıyı değil sadece bu işin ticaretini yapan galeri esnafını etkiliyor bu yasa Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 eski tarihli fatura kesitirme diye bişe çözerlerse eğer km işi kolay Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Bizim milletimiz bir açığını bulur merak etmeyin. Örnek: Telefonlara taksit yasağı gelince aksesuar malzemeye taksit yaparak satıyorlardı. Misal kılıf. Araca gelince de galericilerin önüne kısmen taş koyuldu ama bunu da aşarlar merak etmeyin. Gider bayi açar gene satar hadi bakalım engellesinler. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 6 ay ve 6 bin km dedikleri için bu araç en az 6 ay yatmak zorunda. 15 eylüle kadar satan sattı. 6 ay bekleme gücü bu fiyatlarla zor olacağı için mecburen kiralama işi işin içine girecek. Kiralama ile de km sınırı filan kalmaz. Bu iş kendi işi haricinde al-sat yapanları etkiler dolaylı olarak. Onlarda aldıkları arabaya 6 ay binecekler artık. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 bu yasa çıkınca Show haberde de anlatıyorlardı. hatta muhabir bu yasayı aşacak yapılacak şeyi bile söyledi. 6000km meselesinin birşeyi değiştireceğini zannetmiyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Abi ilanda ikinci el yazıyor ? Yok abicim ya site öyle yapmış, arabamız sıfır km gel bak, ayarlarız sana bişeyler. Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 GEÇİCİ MADDE 2- (1) İkinci el kara taşıtı ticaretiyle iştigal edenler, otomobil ve arazi taşıtlarının pazarlanmasını veya satışını ilk tescil tarihinden itibaren altı ay ve altı bin kilometre geçmedikçe 1/7/2023 tarihinden önce doğrudan veya dolaylı olarak yapamaz. Bakanlık, bu tarihi altı aya kadar uzatmaya yetkilidir. ticari faaliyet ibaresi yani firma bazlı satışlara yasak anladığım kadarıyla. yani ben sıfır araç aldım bu ay bi ay sonra aracımı 2. el olarak satabilirim. ( doğru mu) Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Serkan Gülderen yazdı: GEÇİCİ MADDE 2- (1) İkinci el kara taşıtı ticaretiyle iştigal edenler, otomobil ve arazi taşıtlarının pazarlanmasını veya satışını ilk tescil tarihinden itibaren altı ay ve altı bin kilometre geçmedikçe 1/7/2023 tarihinden önce doğrudan veya dolaylı olarak yapamaz. Bakanlık, bu tarihi altı aya kadar uzatmaya yetkilidir. ticari faaliyet ibaresi yani firma bazlı satışlara yasak anladığım kadarıyla. yani ben sıfır araç aldım bu ay bi ay sonra aracımı 2. el olarak satabilirim. ( doğru mu) doğru. Bayi şahsa satar, sahıs galeriye satar , çıkan yasa uçar gider. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Erhan Doruk yazdı: doğru. Bayi şahsa satar, sahıs galeriye satar , çıkan yasa uçar gider. ufak galericileri etkileyen bi durum yok yani. adamlar şahıs üzerinden araç alıp stok sıkıntısı sebebiyle aracı sıfırdan daha fazlasına satabilir. ne anladım ben bu işten? 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Galericilerin aklına bir çözüm gelmediyse de bu sayfayı okuyunca ellerinde birkaç farklı çözüm olacak artık 1 3 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Öner Kurukuz yazdı: Galericilerin aklına bir çözüm gelmediyse de bu sayfayı okuyunca ellerinde birkaç farklı çözüm olacak artık var mı galerici varsa belli etsin kendini Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Hah şimdi fiyatlar yerlebir olur görürsünüz. Tepe taklak. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Serkan Gülderen yazdı: ufak galericileri etkileyen bi durum yok yani. adamlar şahıs üzerinden araç alıp stok sıkıntısı sebebiyle aracı sıfırdan daha fazlasına satabilir. ne anladım ben bu işten? atalar öngörmüşler ve demişler ki: dostlar alışverişte görsün.... kitapta okurken n'alak dediğimiz atasözlerinin içinde yaşıyoruz ne kadar şanslıyız 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Serkan Gülderen yazdı: var mı galerici varsa belli etsin kendini Beyfendi sessiz olursanız altıSıfır bir arabamız var. Bakabilirsiniz Yorum bağlantısı
Erol Güven 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Fazla değişen bir durum olmaz bulurlar bir yolunu merak etmeyin. Olan vatandaşa olur her daim. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Galeriler zaten sahis adina aliyordu bayilerden. Biz galeriden sifir arac alirken öyleydi. Mustafa abiden bize satis yapildi. Galerinin adi bile gecmedi ticarette. Bunu nasil engelleyecekler? 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Benim anladığım filo olarak alıp bir kaç ay içinde satan firmalara önlem almak kısacası piyasada araç bulunurlugunun arttırılması. 1 tane sıfır alıp satacak olan illaki bir yolunu bulur eş çocuk kardeş ana baba kuzen üzerinden işlemler yürütülür Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Erdem Doğan yazdı: Galeriler zaten sahis adina aliyordu bayilerden. Biz galeriden sifir arac alirken öyleydi. Mustafa abiden bize satis yapildi. Galerinin adi bile gecmedi ticarette. Bunu nasil engelleyecekler? sen ne çabuk alıştın tam ecnebi kafası hallederiz yiğen gel sen, doğuşun müdürü kendisi alıp satıyor yahu, kimsenin bişeyi engellediği yok avroları al gel hallederiz Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 https://www.sondakika.com/ekonomi/haber-ikinci-el-otomobil-satisinda-6-ay-ve-6-bin-kilometre-sartina-iliskin-degerlendir-15186198/ Bence bu şahıslara da uygulanırsa o zaman tam iş görür. Yorum bağlantısı
Recommended Posts