Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 Metin Akbal yazdı: Öne de daya 😅 Kaynaklayım direk? 😃 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kaynaklayım direk? 😃 Beton dökelim. Sabitlenmiş olur. Yıkaması kolay olur içini 3 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 İnan Çınar yazdı: Cırt kelepçeler ile stoper yapabilirsiniz. Halka halka zincir şeklinde yapılırsa geçişe engel olur diye düşünüyorum. Sökerken de basit olur hem Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Beton dökelim. Sabitlenmiş olur. Yıkaması kolay olur içini Neyseki uzağız abi. Sen gelene kadar beton prizini alır 😃 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: En büyük teşekkür sana Mehmet abi Abi koltuğa bağlı olan kızak somuna dokununca zaten durdurur, kızağın altına sürtünme yoluyla durduracak birşey değil önüne duvar olacak bir şey yapmak lazım. Tamam sürtünme olarak değil anlatamadım sana derdimi 😂 civatayı ters şekilde kızak içerisine sokacaksın üstten de kelebek sonunla yada normal somunla durmasını istediğin yerde sıkacaksın kızak geri gelmek istese de gelemeyecek 😂 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Kaynaklayım direk? 😃 Gerisi senin hayal gücüne kalmış artık istersen kazık cak 😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Neyseki uzağız abi. Sen gelene kadar beton prizini alır 😃 Oo priz falan ? Hidratasyon ısısı taban halısını bozmasın Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Oo priz falan ? Hidratasyon ısısı taban halısını bozmasın Yapı laboratuvarı mezunuyum öhhööm 😃 Puzolanik katkı getir de ısıyı düşürelim 😃 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Yapı laboratuvarı mezunuyum öhhööm 😃 Puzolanik katkı getir de ısıyı düşürelim 😃 Cem IV getireyim direk. Karıştırmaya uğraşmayız. Sülfata da dayanır iyi olur. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Cem IV getireyim direk. Karıştırmaya uğraşmayız. Sülfata da dayanır iyi olur. Ben tam bu konuda sinemadaydım orayı hatırlamıyorum 😅 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Ben tam bu konuda sinemadaydım orayı hatırlamıyorum 😅 5 film birden kuşağı mı? Devamlı matine 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: 5 film birden kuşağı mı? Devamlı matine Bizim zamanınızda yoktu onlar abi. Bırakmamışsınız 😅😅 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Ağustos 2022 Paylaş 18 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: 5 film birden kuşağı mı? Devamlı matine 5 film mi? Demek ki bizim zamanımızda indirime gitmişler 3 film birden diye 😅 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts