Erhan Doruk 15 Ağustos 2022 Paylaş 15 Ağustos 2022 (düzenlendi) Ankara"da çocuğa muhabbet kuşu alacağım ancak son çıkan yasa ile petsoplarda satışlarda kısıtlama var. Ankara"da kuşu edinmek için yetiştirici veya sahiplendirici tavsiyelerine açığım. Kıyıda köşede kalmış kafesi olanları da değerlendirebilirim. 15 Ağustos 2022 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 Ağustos 2022 Paylaş 15 Ağustos 2022 Nasıl yani. Daha 2 hafta önce aldık 2 tane. Hatta 4 tane. Nasıl yasakmış bu anlamadım. Gerçi alan babamdı onuda nasıl aldı bilemiyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 Ağustos 2022 Paylaş 15 Ağustos 2022 Önceki hafta izmirde gördüm, dolu şekilde. Bir eksiklik olmasın? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2022 önceden üreticilere veya sahiplendiricilere internetten ulaşılabiliyordu. Şu an hiç ilan yok, birkaç pehshop a sordum, ulus a bakacaksın dediler. buradan tavsiye alayım dedim. Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 15 Ağustos 2022 Paylaş 15 Ağustos 2022 Boşta kafes var bende, yolunuz bu aralar İstanbul'a düşerse vereyim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Ağustos 2022 Paylaş 15 Ağustos 2022 Ankara kuşçusunda yok muymuş üretim sezonu ise çözer onlar. https://ankarakuscusu.business.site 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 15 Ağustos 2022 Koray Demir yazdı: Ankara kuşçusunda yok muymuş üretim sezonu ise çözer onlar. https://ankarakuscusu.business.site İşte tam aradığım yer. Teşekkürler. 👍 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 16 Ağustos 2022 Paylaş 16 Ağustos 2022 İlerde lazım olur diye takipteyim konuyu. Link de verilmiş zaten Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Muhammet Ölmez yazdı: Boşta kafes var bende, yolunuz bu aralar İstanbul'a düşerse vereyim. teşekkürler, Ankara "da olsa değerlendirirdim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Ağustos 2022 Paylaş 16 Ağustos 2022 Erhan abi eryaman'da arkadaşım var. Üretiyor eğitiyor. Çok bilgili ve çok efendi bir arkadaş. Ayzek pet shop Mert. Görüşürsen selamımı da ilet. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Erhan abi eryaman'da arkadaşım var. Üretiyor eğitiyor. Çok bilgili ve çok efendi bir arkadaş. Ayzek pet shop Mert. Görüşürsen selamımı da ilet. Eyvallah , uğrarsam söylerim selamını Yorum bağlantısı
Deniz Kom 16 Ağustos 2022 Paylaş 16 Ağustos 2022 Ankara memlekette en çok kuş üreticisinin olduğu yerlerden birisi. Ben Ankara'Da yaşarken aşağıdaki siteye bir ilan bırakıyordum, 2 saat içinde en az 5-6 üretici ile görüşüyordum. Dış link vermek inşallah mermi yedirtmez www.muhabbetkusu.com.tr Kafes geçenlerde 3 tane bıraktım sokağa (salon salomanje kafeslerdi). 5 dakikada mahalleli aralarında kapışarak paylaşmış Aydınlıkevler'e 3 yıldır gitmedim ama orada üretim de yapan petshoplar vardı ve kuşları çok iyiydi. Bir tanesi Çağdaş sokak üzerinde 98 numaranın karşısındaydı (evimin karşısı ) Bir tanesi hala yerindeyse Mavi Tuna pastanesinin oradaydı (ilk ya da 2. sağdan çıkınca) Birtanesi de çevreli ve çağdaş sokakların arasında kalan paraleldeydi. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Deniz Kom yazdı: Ankara memlekette en çok kuş üreticisinin olduğu yerlerden birisi. Ben Ankara'Da yaşarken aşağıdaki siteye bir ilan bırakıyordum, 2 saat içinde en az 5-6 üretici ile görüşüyordum. Dış link vermek inşallah mermi yedirtmez www.muhabbetkusu.com.tr Kafes geçenlerde 3 tane bıraktım sokağa (salon salomanje kafeslerdi). 5 dakikada mahalleli aralarında kapışarak paylaşmış Aydınlıkevler'e 3 yıldır gitmedim ama orada üretim de yapan petshoplar vardı ve kuşları çok iyiydi. Bir tanesi Çağdaş sokak üzerinde 98 numaranın karşısındaydı (evimin karşısı ) Bir tanesi hala yerindeyse Mavi Tuna pastanesinin oradaydı (ilk ya da 2. sağdan çıkınca) Birtanesi de çevreli ve çağdaş sokakların arasında kalan paraleldeydi. Ben evde üretim yapanlardan almayı daha çok seviyorum. Çok önceleri petshoptan almıştık, bir ay olmadan ölmüştü. Sonra neredeyse yarı fiyatına evde üreten birinden almıştım, 8 yıl filan yaşadı kuş, Yine bir üretici buldum şimdi , akşama bakacağım, jumbo yada ingiliz bakıyorum, memnun kalırsam iletişim bilgilerini paylaşırım. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Deniz Kom yazdı: Konuyu sonuçlandırdım. Dikmen tarafında evde üreten bir öğrenciden aldım. 4 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 16 Ağustos 2022 Paylaş 16 Ağustos 2022 Erhan Doruk yazdı: Konuyu sonuçlandırdım. Dikmen tarafında evde üreten bir öğrenciden aldım. Hayırlı olsun. Yavru olmadığını bilerek aldınız umarım. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Deniz Kom yazdı: Hayırlı olsun. Yavru olmadığını bilerek aldınız umarım. Evet Bir yaşında jumbo erkek , ele alışık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts