Mehmet Kazancıoğlu 13 Ağustos 2022 Paylaş 13 Ağustos 2022 Radyatör hortumlarında tıkanıklık olabilir mi radyatör hortumları termostat dan söküp üsten ilave su kabindan basınçlı su verip atl hortumdan çıkışı takip edin aynı miktarda geliyor mu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ağustos 2022 Paylaş 14 Ağustos 2022 Önce sistemde tıkanıklık var mı bakılsın, sonra termostat değişsin. O arada devirdaim kanatlarına da bakılır. Çözülür bu iş. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 (düzenlendi) Termostat - Buji - Yakıt filtresi değişti. Sorun çözüldü akıl veren herkese teşekkürler 🔥 16 Ağustos 2022 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Ağustos 2022 Paylaş 16 Ağustos 2022 Çağrı Alaf yazdı: Termostat - Buji - Yakıt filtresi değişti. Sorun çözüldü akıl veren herkese teşekkürler 🔥 N'olmuş ? Termostatı ne taktın ? Kanatlı mı Hadi gözün aydın güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: N'olmuş ? Termostatı ne taktın ? Kanatlı mı Hadi gözün aydın güle güle kullan Nerden baktığına göre değişir ben kanata benzer parçalar gördüm üzerinde 😂 Termostat Gm taktım ama markası zımparalıydı koca sanayide bir tane orjinal parça kalmamış kimisi adını zımparalamış numara duruyor kimisi sahte parçayı orjinal kutuya koymuş kimisi kutuya bile koymamış elma gibi satıyor. Üçkağıtçı dolu parçacılar anlayacağın 1.5 saat orjinale yakın parça aradım. Bir esnaf ile de kavga ettik. Teşekkür ederim abi cansın Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Ağustos 2022 Paylaş 16 Ağustos 2022 Çağrı Alaf yazdı: Nerden baktığına göre değişir ben kanata benzer parçalar gördüm üzerinde 😂 Termostat Gm taktım ama markası zımparalıydı koca sanayide bir tane orjinal parça kalmamış kimisi adını zımparalamış numara duruyor kimisi sahte parçayı orjinal kutuya koymuş kimisi kutuya bile koymamış elma gibi satıyor. Üçkağıtçı dolu parçacılar anlayacağın 1.5 saat orjinale yakın parça aradım. Bir esnaf ile de kavga ettik. Teşekkür ederim abi cansın Niye kavga ediyon? İşine gelmiyorsa çık. Yarın bi parça lazım olur o da sadece o adamda olur ondan sonra görürsün kanatları 😃 Parça bulamazsan orada Ankara'da opelpar var ordan sor. Ben alır gönderirim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Niye kavga ediyon? İşine gelmiyorsa çık. Yarın bi parça lazım olur o da sadece o adamda olur ondan sonra görürsün kanatları 😃 Parça bulamazsan orada Ankara'da opelpar var ordan sor. Ben alır gönderirim. Yok be abi sanki nazi altını kaçırıyoruz İsviçre'den. Kredi çeker yetkili Servise giderim yine de ekmek yedirmem öylesine 😅 Eyvallah abi eksik olma bulamazsam seni rahatsız ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts