Hayrettin Bahadir 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 "Birazcık yüksek bir araba mı baksak, hem otomatik olsun" diye konuşurken Ford EcoSport gözümüze güzel gibi geldi. Şöyle bi araştırayım dedim ve tablo bu!. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-yetkili-bayiden-2022-ford-ecosport-1.0-ecobost-style-o.vts-1032827649/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-ozse-otomotiv-ecoboost-style-1.0t-otom-vites-0km-1037764359/detay 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 (düzenlendi) Bugün Düzce görür otomotiv ford bayisinde 0 km gri style paket ecosport ve beyaz puma style paket vardı. Henüz sstılmamıştı. 8 Ağustos 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Piyasadaki dengesizlik.... Kayseri'deki bayide 730 civarı sıfır km...İlgilenirseniz benim araç satılık @Hayrettin Bahadir 2020 model 17900 km manyetik gri satılık başlığında ilan linki duruyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 6 ay yada 5000 km sınırı biraz düzeltir belki bu çarpıklığı. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Ford bu kadar kazanmıyor bu arabadan 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Avrupa’da da sıfır araç sorunu var. 6-8 ay sonraya veriyorlar birçok arabayı. Acaba orada nasıl oluyor? Kanunlar ne Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupa’da da sıfır araç sorunu var. 6-8 ay sonraya veriyorlar birçok arabayı. Acaba orada nasıl oluyor? Kanunlar ne Avrupada bunun için kanuna gerek yoktur. Avrupalı yapmaz bu tür şeyleri. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Aylardır sıfır Corolla Kibrit bulamıyoruz. Bekliyoruz bakalım... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Avrupada bunun için kanuna gerek yoktur. Avrupalı yapmaz bu tür şeyleri. avrupalının sıkışınca yapmayacağı şey yoktur. Barbarlık dahil. Bir konuda medeni davranıyorsa sıkışmamıştır, rahattır. 6 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupalının sıkışınca yapmayacağı şey yoktur. Barbarlık dahil. Bir konuda medeni davranıyorsa sıkışmamıştır, rahattır. Hile yapmıyor. Ya cezasından korkuyordur adalet vardır. Yada işlerini hakkıyla yapıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Ahmet İhsan Akşen yazdı: 6 ay yada 5000 km sınırı biraz düzeltir belki bu çarpıklığı. Haberi okuyunca aklıma ilk gelen "km yükseltilir" oldu. Alıcı bilir sıfır olduğunu. Ya kadranda 5000 yazacak ya noterde 5bin yazacak.. Biz her türlü bir yolunu buluruz(!)..... 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hile yapmıyor. Ya cezasından korkuyordur adalet vardır. Yada işlerini hakkıyla yapıyorlar. Gelecek kaygısı olmayan, geçinme derdi olmayan kişi yapmaz zaten öyle şeyler. Düzen oturmuş. Ama birkaç eylemde basına yansıdığı gibi kalkan videolar izledik. Kendi refahları sekteye uğradığında insan insana bunu yapar mı düzeyine geliyorlar. Fransa’da da gördük eylemlerde. her ne kadar gelişmiş de olsalar, haklı da olsalar çoluk çocuk dolu bota mızrak batırıp insanları içleri cız etmeden öldürebilen avrupalı bu. neyse konu bu değil yaa nereye geldik. Avrupa’da araba stokçuluğu oluştu mu engellendi mi vb şeyler Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Avrupada bunun için kanuna gerek yoktur. Avrupalı yapmaz bu tür şeyleri. Araba burda yatirim olarak görülmediginden kimse alip sifirindan pahaliya satma isine girmez. Nakit burda cok degerli. Tamami pesin satilan arac sayisi cok cok az. Hesabinda belki 2xxk euro para olan 60 yasindaki Hans, 30 binlik arabaya 10 bin pesin verip, kalani kredi ile arac aliyor. Ödeyecegi toplam rakam da 33bin falan oluyor Sadece Tesla da 9 ay teslimat süresi oldugu icin sirasini satan duydum ama araci teslim alip üzerine 5-10 bin koyup satani duymadim. Cunku kimse o kadar parayi baglayip riske girmek istemiyor. 2 tane siparis verdik. Para olsa biz yapacaktik ama kenarda bi 65 bin euromuz yok 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gelecek kaygısı olmayan, geçinme derdi olmayan kişi yapmaz zaten öyle şeyler. Düzen oturmuş. Ama birkaç eylemde basına yansıdığı gibi kalkan videolar izledik. Kendi refahları sekteye uğradığında insan insana bunu yapar mı düzeyine geliyorlar. Fransa’da da gördük eylemlerde. her ne kadar gelişmiş de olsalar, haklı da olsalar çoluk çocuk dolu bota mızrak batırıp insanları içleri cız etmeden öldürebilen avrupalı bu. neyse konu bu değil yaa nereye geldik. Avrupa’da araba stokçuluğu oluştu mu engellendi mi vb şeyler Basında çıkan her habere, her fotoğrafa yada yorum eklenen her videoya gerçekten inanıyormusun ? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Bir tarafta üretim yapan akıl, diğer tarafta başkasının ürettiği ürünün adını bile yazamayan akıl. O yüzden böyle oluyor. ECOBOST, OTOM VİTES, O.VTS 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupalının sıkışınca yapmayacağı şey yoktur. Barbarlık dahil. Bir konuda medeni davranıyorsa sıkışmamıştır, rahattır. Biz sıkışmadan başlıyoruz farkımız bu. Hadi onlar sıkışana kadar da bizde dürüstlük hiç yok. Tümümüz değiliz tabi. Ortalama bu çıkıyor ama. 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Erkut Uysal yazdı: Basında çıkan her habere, her fotoğrafa yada yorum eklenen her videoya gerçekten inanıyormusun ? Basınla ne ilgisi var? Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Siz çarpık piyasa görmemişsiniz 😄 . Belki opsiyonel bir donanım satın alınmıştır ilanda ki araçları detaylı incelemek lazım ama bu yine de bizim insanımızın sözde müslüman olduğu gerçeğini değiştirmez . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2022 Paylaş 8 Ağustos 2022 Bir alman yapmaz bunuu İhtiyacı olmadığı için yapmaz denmiş. Bizde bunu yapanların ihtiyacı mı var. 2 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Ağustos 2022 Paylaş 9 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gelecek kaygısı olmayan, geçinme derdi olmayan kişi yapmaz zaten öyle şeyler. Düzen oturmuş. Ama birkaç eylemde basına yansıdığı gibi kalkan videolar izledik. Kendi refahları sekteye uğradığında insan insana bunu yapar mı düzeyine geliyorlar. Fransa’da da gördük eylemlerde. her ne kadar gelişmiş de olsalar, haklı da olsalar çoluk çocuk dolu bota mızrak batırıp insanları içleri cız etmeden öldürebilen avrupalı bu. neyse konu bu değil yaa nereye geldik. Avrupa’da araba stokçuluğu oluştu mu engellendi mi vb şeyler Sen yazmişsın... Ben mi yanlış anladım ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos 2022 Paylaş 9 Ağustos 2022 Erkut Uysal yazdı: Sen yazmişsın... Ben mi yanlış anladım ? Basına yansıdığı gibi yok olan videolardan bahsettim. Basının yok ettiği yani 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 Ağustos 2022 Paylaş 9 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Hile yapmıyor. Ya cezasından korkuyordur adalet vardır. Yada işlerini hakkıyla yapıyorlar. Adalet ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ağustos 2022 Paylaş 9 Ağustos 2022 İkinci el sitelerine bu sebeple cezalar geliyor iyi de oluyor. Arabaya gelince yakışır sana Yiğidim 1 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 9 Ağustos 2022 Paylaş 9 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Basına yansıdığı gibi yok olan videolardan bahsettim. Basının yok ettiği yani Yanliş anlamisim kusura bakma Tansu... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts