Mesut Kara 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Merhaba klima soğutmasında hiçbir problem yok, polen filtresi yeni değişti, ama üfleme de baya zayıf kalorifer fan motoru da çalışıyor her kademe de hızlanıyor ama ses olarak nedense hissetirmiyor, yön kısmıda sadece gögüsteki kısımda, sorun nerede olabilir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Mesut Kara yazdı: Merhaba klima soğutmasında hiçbir problem yok, polen filtresi yeni değişti, ama üfleme de baya zayıf kalorifer fan motoru da çalışıyor her kademe de hızlanıyor ama ses olarak nedense hissetirmiyor, yön kısmıda sadece gögüsteki kısımda, sorun nerede olabilir Yönlendirme klapesi ya da halat zarar görmüş muhtemelen. Onu kontrol etmek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Yönlendirme klapesi ya da halat zarar görmüş muhtemelen. Onu kontrol etmek lazım. Cama yönlendirince de aynı az veriyor bu sebepten yapar mı hocam Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Fanın üstünde toz birikmiş olabilir.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Mesut Kara yazdı: Cama yönlendirince de aynı az veriyor bu sebepten yapar mı hocam Muhtemelen yönlendirme tam çalışmıyor. Yönlendiğini sanıyor olabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2022 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Muhtemelen yönlendirme tam çalışmıyor. Yönlendiğini sanıyor olabilirsiniz. Olabilir çünkü yönlendirmem bozuk sadece el ile ayar veriyolar torpidonun altından bi yerden, peki nereye gidiyor bu hava içeri dağıtmıyorsa hocam 5 Ağustos 2022 tarihinde Mesut Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Mesut Kara yazdı: Olabilir çünkü yönlendirmem bozuk sadece el ile ayar veriyolar torpidonun altından bi yerden E sorun en başından belliymiş 1 Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2022 Serkan Toker yazdı: Fanın üstünde toz birikmiş olabilir.. Temizledim güzelce Sani Gerşon yazdı: E sorun en başından belliymiş Öyle hocam da be bileyim yani en kötü her tarafa dağıtsın niye böyle yapıyor 😀 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Mesut Kara yazdı: Temizledim güzelce Öyle hocam da be bileyim yani en kötü her tarafa dağıtsın niye böyle yapıyor 😀 Her tarafa dağıtmaya gücü yetmiyor işte, azar azar veriyor. Bu kadar gücü var sonuçta. Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Her tarafa dağıtmaya gücü yetmiyor işte, azar azar veriyor. Bu kadar gücü var sonuçta. Tamamdır hocam çok teşekkür ederim neyden yapar bunu torpidoyu söktüm yönlendirmeye bağlı bir halat var sanırım ucu boşta çevirince o da dönüyor gözüme çarpan bu sadece Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Mesut Kara yazdı: Tamamdır hocam çok teşekkür ederim neyden yapar bunu torpidoyu söktüm yönlendirmeye bağlı bir halat var sanırım ucu boşta çevirince o da dönüyor gözüme çarpan bu sadece Aynen, o halat direkt kalorifer kontrol panelinize gidiyor. Halatın uçlarının girdiği yerler zarar görmüş olabilir ya da uçtaki kurşun düşmüşse uygun yere giremiyor olabilir. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ağustos 2022 Paylaş 5 Ağustos 2022 Yönlendiremediği için kısmi kapalı klepeler vb nedeniyle basamıyordur havayı. Yapabiliyorsanız el ile göğüsteki mazgallara verin havayı. Tamiri çok gıcık bir arıza sizdeki kolay gelsin. Hemen göğüs sökülecek ağbi ye başlarlar. 2 Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2022 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Yönlendiremediği için kısmi kapalı klepeler vb nedeniyle basamıyordur havayı. Yapabiliyorsanız el ile göğüsteki mazgallara verin havayı. Tamiri çok gıcık bir arıza sizdeki kolay gelsin. Hemen göğüs sökülecek ağbi ye başlarlar. El ile çevirebiliyoruz gögüsteki mazgallara ama gene aynı farketmiyo ki hava az veriyor bizdekiler onu bile demiyor sağolsunlar elimizde iç çok uğraşamayız direj diyorlar 😀 5 Ağustos 2022 tarihinde Mesut Kara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mesut Kara 5 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2022 Torpidoyu sökmüştüm zaten görünen halatını yerine oturttum yönlendirme gayet güzel çalışıyor şuan ama sorun devam ediyor Yorum bağlantısı
Mesut Kara 11 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2022 Sorun çözüldü fan motoru soldan sağa döneceği yerde tam tersine dönüp hava ittiriyormuş soketin kablolarını değiştirdim sorun düzeldi teşekkür ederim herkese fan motorunun kablosu aşırı ısınıyor normal mi bu acaba? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts