Mustafa Tüfekçi 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Far camimiz kötü değilse orjinal fara bı LED mercek takip geçin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2023 Paylaş 4 Kasım 2023 Selami Şimşek yazdı: Arkadaşlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba 2001 model h4 farları olan focus1 aracıma makyajlı depo marka far taktırsam diğer kendi farlara göre aydınlatması nasıl olur yoksa kendi farlarından yani makjassız farlarımı alsam önemli olan aydınlatma,dış görünüm benim açıdan ikinci planda ne önerirsiniz kullanan arkadaşlar varsa yorum yazabilirmi iyi akşamlar Ben böyle yapmıştım. Ama mercek de takmıştım. Far yerine uyar ayakları uyar ancak soketi uymaz. İşçilik gerekir. Bence bütçeyi artırın. Biled mercek takın tüm sorunlarınız bitsin. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Far camimiz kötü değilse orjinal fara bı LED mercek takip geçin bu biled moduller kac volt? Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: bu biled moduller kac volt? 12V. Yan sanayi makyajlı farları ve soketi ile uğraşmak yerine bi LED mercek çok daha mantıklı olur. Yan sanayi farlar da saçma ışık dağılımı olabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Doğan Arşiray yazdı: bu biled moduller kac volt? 12 Yorum bağlantısı
Recommended Posts