Emre Ejder 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Araca verecegi zararları tecrübe edenler ve verilecek olan zararları öngörenler bilgi lütfen Yorum bağlantısı
ALİ SEYKAN 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Yakıt tüketimi çok artar. Yağmurlu havada fren mesafesi uzar. Hamuru yumuşak olduğu için virajlarda aracı yoldan atabilir. Yapısından ötürü ses yapar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Araca değilde lastik haşat olur. Ayrıca sıcakta ve sıcak yağmurlu havada yol tutuşu çok düşer. Kaza yapabilirsiniz Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Cok çabuk aşınır , bozulur. Fren mesafesi uzar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Arabayı çok az ve yavaş kullandığım ve lastik pahalı olduğu ve de bir sezon sonra kışlıkları da atacağım için pandemiden beri kışlıkla geziyorum. Yakıtta bi artış pek yok. Manevralarda durduğu yerde çok çevirmemeye ve sert viraj almamaya gayret ediyorum. Ses var tabi kışlık lastik sesi.. ayrı bir ses değil. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Arabaya zararı duramayinca virajı alamayınca olur diğer türlü lastik çöp olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Kış lastiğiyle yazın viraja girmek mi 🤐 Bir kere girdim bir daha tövbeeeee Yorum bağlantısı
Erol Güven 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Adı üstünde kış lastiği yazın yaz kışın kış kullanmak daha emniyetli olacaktır. Yorum bağlantısı
Hamit inan 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Bende kisligi çıkarmadım. Sıcak asfaltta çok tehlikeli fazla kayıyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 kışlıkları çıkarmadan önce otoyolda bayağı hızla viraja girdiğimde arka tarafta atma hissettim ama esp devreye girecek kadar değildi. Yorum bağlantısı
Halit Demir 23 Temmuz 2022 Paylaş 23 Temmuz 2022 Dun hanim kavsaga hizli girmis spin atmis yazlik olsa donerdi o kavsaktan, tedbirli kullandiktan sonra bise olmaz Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 24 Temmuz 2022 Paylaş 24 Temmuz 2022 bende aracı az kullandığım için çıkarmıyorum, ses yapıyor hatta bazen tel mi kırdı diyorum. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 Linç yemek istemem ama, 🧐 yeni aldığım araçta eşim çok kısa mesafe ve hep şehir içi sürdüğümüz için üzerindeki kışlık lastikleri çıkarmadım. Zira yeni lastik ek masraf ve daha araca yapmam gereken masraflarda var.... Yakıta çok etkisi gözlemlemedim, şehirler arası yolsa 130-140 bandı bile yaptığımda yol hakimiyetini koruyor sadece virajlara bir tık dikkatli ve hız düşürerek giriyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 25 Temmuz 2022 Paylaş 25 Temmuz 2022 yıllardır iş araçlarıma yaz lastiği almam. sök tak yeni lastik çok masraf. şehir içi gayet iyi. yakıtta artış gözlemlemedim. viraj işine gelirsek, aracın limitlerini bilmek gerek. ses var elbet ama bir çin atasözü der ki; "aracınızdaki sesler gidinceye kadar teybin sesini açmaya devam edin" 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts